رعایت انصاف و اخلاق، تقویتکننده فضای گفتوگو، آزاداندیشی و نقد در کشور است
دکتر علی منتظری، رییس شورای علمی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گفت: رعایت انصاف و اخلاق میتواند فضای گفتوگو، مناظره، آزاداندیشی و نقد را در کشور تقویت کند. باید به تقویت انصاف و اخلاق در جامعه بپردازیم تا بتوانیم آراء گوناگون را شنیده و بهترین آنها را انتخاب کنیم. به گزارش ایسنا، دکتر علی منتظری در
دکتر علی منتظری، رییس شورای علمی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گفت: رعایت انصاف و اخلاق میتواند فضای گفتوگو، مناظره، آزاداندیشی و نقد را در کشور تقویت کند. باید به تقویت انصاف و اخلاق در جامعه بپردازیم تا بتوانیم آراء گوناگون را شنیده و بهترین آنها را انتخاب کنیم.
به گزارش ایسنا، دکتر علی منتظری در آیین اختتامیه نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران گفت: از تمامی گروههای شرکتکننده و دو گروه راهیافته به مرحله نهایی مسابقات (گروههای فکرت و آرمان) تشکر میکنم. تلاش کردیم این مسابقات را به عنوان یک وظیفه در راه رشد و اعتلای فرهنگی و اجتماعی برای دانشجویان برگزار کنیم.
رییس شورای علمی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران افزود: این نکته را از طرف هیأت داوران و شورای علمی مسابقات اعلام میکنم، گزارههایی که در مسابقه مطرح میشود و موافقتها و مخالفتهایی که با این گزارهها صورت میگیرد، به معنای تأیید محتوای این گزارهها نیستند؛ گرچه این محتواها در رأی داوران بیتأثیر نیستند، اما آنچه (برای داوران) حائز اهمیت است، مهارتها و تواناییهایی دانشجویان در استدلال، پرسیدن سؤال، احترام به رقیب، رعایت وقت، آداب سخن گفتن است و مجموعه این موارد، رأی هیأت داوران را شکل میدهد. از سه دوره قبل، رأی دانشجویی نیز به مسابقات اضافه شده است که این مسأله هم نقش تعیینکنندهای در مسابقات دارد.
رییس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی خاطر نشان کرد: نکته مهمی که باید به آن اشاره کنم، رعایت بحث انصاف در گفتوگوها است. امروز با بیانصافیهای زیادی مواجه هستیم. زحمات و تلاش افراد نادیده گرفته میشود و در قدردانی از زحماتی که با وجود همه گرفتاریها و مشکلات برای اداره و مدیریت جامعه صورت میگیرد، شاهد بیانصافی هستیم. نه اینکه ضعف و مشکل وجود نداشته باشد؛ همه به این مسائل و مشکلات آگاه هستیم، اما حتی اگر با مسئولان و مدیران اجرایی توافق سیاسی، اجرایی یا فرهنگی نداریم، نباید جانب انصاف را از دست بدهیم.
دکتر منتظری تأکید کرد: این موضوع با بیطرفی تفاوت دارد و در عالم واقع، انسان بیطرف وجود ندارد؛ اما مهم این است که علیرغم اینکه خودمان دارای ایده و نظری هستیم، در بررسی و نگاه به ایده و نظر دیگران، انصاف داشته باشیم. اگر سخنی یا گفتاری را به حق پیدا کردیم، انصاف داشته باشیم، نه اینکه کورکورانه با امری مخالفت یا موافقت کنیم. الحمدلله جوانان کشور از این رشد و پختگی برخوردار هستند و بزرگترها باید یاد بگیرند که واقعاً انصاف داشته باشند.
رییس شورای علمی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران افزود: انصاف با اخلاق همسایه است و رعایت آنها میتواند فضای گفتوگو، مناظره، آزاداندیشی و نقد را در کشور تقویت کند. باید به تقویت انصاف و اخلاق در جامعه بپردازیم تا بتوانیم آراء گوناگون را شنیده و بهترین آنها را انتخاب کنیم.
دکتر منتظری گفت: یک بار دیگر تأکید میکنم، گزارههایی که در مسابقات مطرح میشوند، به معنای محتوایی مورد توجه داوران نیستند؛ اگرچه بیتأثیر نیستند، اما تلاش کردیم مهارتها و تواناییهای دانشجویان در پرداختن به یک موضوع، آداب سخنوری، اخلاق و انصاف را مورد داوری قرار دهیم. داوری کنیم. نتیجه چندان مهم نیست، آنچه حائز اهمیت است این است که بتوانیم در کنار یکدیگر، فضای مناظره را پر رونق و پرشور برگزار و فرهنگ گفتوگو و مناظره در کشور را تقویت کنیم.
آیین اختتامیه نهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران صبح امروز (23 اسفند) با حضور دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاد دانشگاهی، دکتر علی منتظری، رییس شورای علمی مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، دکتر عیسی علیزاده، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، جمعی از مسئولین و نفرات دو تیم راهیافته به مرحله نهایی برگزار شد.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0