تاریخ انتشار : شنبه 21 آگوست 2021 - 22:26
کد خبر : 6053

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان مرکزی به پایین‌ترین سطح خود در یک سال گذشته رسیده است

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان مرکزی به پایین‌ترین سطح خود در یک سال گذشته رسیده است

 استاندار مرکزی گفت: میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در چند هفته اخیر، به پایین ترین سطح خود در طول یک سال گذشته رسیده است. سید علی آقازاده سوم مردادماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با بیان اینکه امروز آمارها حاکی از رسیدن میزان رعایت پروتکل های بهداشتی به ۳۰ درصد است،

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان مرکزی به پایین‌ترین سطح خود در یک سال گذشته رسیده است

 استاندار مرکزی گفت: میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در چند هفته اخیر، به پایین ترین سطح خود در طول یک سال گذشته رسیده است.

سید علی آقازاده سوم مردادماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی با بیان اینکه امروز آمارها حاکی از رسیدن میزان رعایت پروتکل های بهداشتی به ۳۰ درصد است، گفت: این عدم توجه باعث شده است که در پیک پنجم قرار گیریم و نیمی از شهرهای استان مرکزی نیز در وضعیت قرمز باشند. اگر مردم رعایت نکنند، تحمل کادر درمان نیز به پایان می رسد چراکه این قشر آستانه تحمل مشخصی دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: ستاد برای مقابله با پیک جدید تلاش دارد و لازم است که مردم نیز در این راستا اهتمام ویژه ای داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه وضعیت واکسیناسیون در استان به شکلی است که جایگاه دوم کشور در اختیار استان مرکزی است، افزود: ۹ درصد جمعیت کشور دوز اول را دریافت کرده اند در حالی که این شاخص در استان مرکزی به ۱۱ درصد می رسد و این شرایط حاکی از عملکرد خوب استان در واکسیناسیون است.

آقازاده خواستار درک مردم از وضعیت قرمز و پیک کنونی شد و افزود: اگر این شرایط ادامه یابد قطعا برای محرم و صفر باید محدودیت هایی را اعمال کنیم در غیر این صورت باید رعایت پروتکل ها به وضعیت حداکثری برسد.

وی اضافه کرد: مراسم ها و تالارها باید مشمول محدودیت های شرایط قرمز کرونایی شوند و ادارات و بانک ها نیز باید شرایط را در نظر داشته باشند، در طول ۱.۵ سال اخیر استان مرکزی در اقدامات مقابله ای با کرونا سرآمد بوده است و در این شرایط این فرصت را به اصناف می دهیم که اگر ظرف دو تا سه روز آینده رعایت پروتکل ها را مدنظر داشتند همچنان فعال باشند،  ولی اگر رعایت صورت نگرفت، اتاق اصناف انتظار همکاری بیشتر را نداشته باشد.

استاندار مرکزی با اشاره به روند واکسیناسیون، گفت: عوامل ستاد انتخابات واکسینه شدند، اما نیروی انتظامی استان تا امروز هیچ سهمیه ای نداشته اند و لازم است که سهمیه این قشر که در انتخابات فعال بودند اختصاص یابد.

وی در خصوص بازگشایی مدارس از ابتدای مهرماه افزود: اگر شرایط مساعد بازگشایی باشد، باید مسئله واکسیناسیون معلمین نیز مدنظر قرار گیرد و باید تدبیری در این راستا اتخاذ کرد.

آقازاده اضافه کرد: مراسم عید غدیر نیز مانند عید قربان برگزار شود و برای توزیع نذری نیز باید پروتکل ها رعایت شود.

استاندار مرکزی تاکید کرد: برای محلات تصمیم بر این است که فرماندار و رییس شبکه بهداشت شهرستان، برنامه دوهفته آینده خود را ظرف روز آینده درخصوص وضعیت بیماری، تامین دارو، تجهیزات و تعداد تخت و ایجاد محدودیت ها در اماکن عمومی و حتی بستن جاده ها برای جلوگیری از ورود غیربومیان ارائه کند و از طرفی ستاد استانی نیز هیاتی را به شهرستان اعزام می کند تا شرایط را کاملا بررسی کنند و گزارش این بررسی فردا به استاندار ارائه شود. حتی می توان روندی را دنبال کرد که فقط پلاک های خاص شهرستان در محلات تردد داشته باشند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با بیان اینکه همچنان حمل و نقل عمومی به ویژه در اراک پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کند و باید فرمانداری و شهرداری به این امر توجه داشته باشند، افزود: وانت بارهای فعال در شهر نیز از ماسک استفاده نمی کنند، بارها در این جلسات به این موضوع مطرح شده است، اما هنوز رعایت نمی شود، یک هفته فرصت داده می شود اگر این موضوع حل نشد، مسئول مرتبط به دستگاه قضایی معرفی می شود.

اکرمی تصریح کرد: دیروز از ۵ اداره بدون اطلاع قبلی بازدید سرزده داشتم که بالای ۹۰ درصد پروتکل ها رعایت می شد، اما شعب بانک ها دارای مشکل بودند، ۹۰ درصد خدمات بانکی غیرحضوری است و انتظار می رود که در این شرایط قرمز بانک ها اطلاع رسانی لازم برای خدمات غیرحضوری داشته باشند.

وی تاکید کرد: می دانیم که اصناف زحمت می کشند، اما در این روزها که به دنبال تعطیلی اصناف نیستیم رعایت پروتکل ها در کمترین حد مورد انتظار است، نزدن ماسک از سوی اصناف چیزی جز بی مسئولیتی نیست و طبق وظیفه، اتاق اصناف و روسای اتحادیه باید شخصا زمانی را برای نظارت اختصاص دهند.

اکرمی با بیان اینکه در شرایط قرمز تالارها و رستوران ها باید تعطیل باشند و رستوران فقط برای بیرون بر باید فعالیت داشته باشند و فرمانداران باید شخصا نسبت به تعطیلی تالارها ورود کنند، اضافه کرد: برخورد دستگاه قضا و دادستان با یک واحد صنفی متخلف یا مدیر، فرهنگ رعایت پروتکل ها را جا می اندازد.

صدور دو هزار جریمه تردد شبانه در یک شب

به گزارش ایسنا، جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: در روزهای اخیر ۳۱۲ فقره خودروی غیر بومی عودت داده شده است، ۲۶۵۳ فقره جریمه ۲۰۰ هزار تومانی به صورت دستی و ۱۹۲۷ فقره با دوربین صادر شده است، همچنین ۸۴ فقره جریمه ۵۰۰ هزار تومانی و ۶۸ جریمه یک میلیون تومانی صادر شد.

سرهنگ یوسف سپهوند افزود: در حال حاضر پارک ها، رستورانها و تالارها باز هستند و منع تردد شبانه رعایت نمی شود به طوری که شب گذشته ۲ هزار جریمه صادر شد و متاسفانه نارضایتی در این بخش رقم خورده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.