مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی از بهسازی ساختمان تئاتر شهر تبریز خبر داد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، محمد محمدپور با اعلام این خبر، اظهار کرد: پس از بررسی وضعیت ساختمان تئاتر شهر تبریز که با همکاری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان انجام شد و با توجه به نظر کارشناسی، به سمت بهسازی اصولی این ساختمان حرکت خواهیم کرد.
وی لازمهی تعمیر و بهسازی مجموعهی تئاتر شهر تبریز را تخصیص اعتبار لازم عنوان کرد و گفت: ما بهسازی مناسب و در خور شان خانهی تئاتر را هدف گذاری کردهایم و تمام توان خود را در این راستا به کار خواهیم گرفت.
وی یادآور شد: در راستای همکاری مشترک بین معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز و معاونت هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجانشرقی و انجمن نمایش های استان تفاهم نامه سه جانبه ای امضا شده که طی آن مقرر شده است از فضاهای موجود شهرداری برای اجراهای عمومی تئاتر استفاده شود وهدف از این تفاهم نامه فراهم آوردن بستر لازم برای همکاریها و تعامل شایسته بین شهرداری و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن هنرهای نمایشی تبریز و بهره گیری از تمامی توان و امکانات طرفین اعم از توانمندیها، تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری است.
محمدپورهمچنین از فراهم کردن زمینه برای استفاده اهالی تئاتر از بلک باکسها و سالنهای مجتمعهای فرهنگی و سینمایی خبر داد و گفت: تمام تلاش ما بر این است که اجراهای عمومی و تمرین گروههای تئاتر بدون وقفه ادامه یابد.
وی تاکید کرد: در سال جاری نیز با همت و همراهی اصحاب تئاتر، جشنواره استانی تئاتر با قدرت و قوت برگزار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به تامین اعتبار طرح ملی تئاتر شهر تبریز توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور اشاره کرد و گفت: تالار شهر تبریز که در گذشته به دلیل عدم تامین اعتبار تعطیل شده بود، مجددا با تامین اعتبار و انتخاب و استقرار پیمانکار جدید کار اجرایی آن از سال ٩٧ شروع شده است.
وی بیان کرد: این پروژه تاکنون با صرف هزینه ای بالغ بر پنج میلیارد تومان، ١٣ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امید بر آن است که اجرای این پروژه با تخصیص اعتبارات کافی، در سال ٩٨ بدون وقفه استمرار یافته و تا سال ١٤٠٠ به بهره برداری برسد.
گفتنی است؛ ساختمان “تئاتر شهر تبریز” بخشی از ساختمانی تاریخی در ضلع شمال شرقی میدان دانشسرای این شهر است که کتاخانه معروف «تربیت» نیز در آن واقع شده است.
این ساختمان که بنای آن به اوایل قرن حاضر شمسی برمی گردد، در محلی واقع شده که در دوره قاجار به «میدان مشق» معروف بود و سربازان اشغالگر روسیه تزاری در عاشورای ١٢٩٠ شمسی، ثقه الاسلام و یارانش را به جرم وطن خواهی در آنجا به دار زدند.
تئاترآذربایجانشرقی در سالهای اخیر با همت و همراهی اصحاب تئاتر، به لحاظ کمی و کیفی از رشد قابل توجهی برخوردار بوده و فعالان این عرصه حضوری کارآمد و موثر داشتهاند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0