اخبار 27

سازش خانواده‌ها در چهارمحال و بختیاری به ۲۰ درصد رسیده است

سازش خانواده‌ها در چهارمحال و بختیاری به ۲۰ درصد رسیده است

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: سازش خانواده‌ها در سال‌جاری از ۴۳ درصد به ۲۰ درصد رسیده است و شرکت در دوره‌های مهر دادگستری به‌دلیل همه‌گیری کرونا کاهش داشته است.

محمد موسوی ۲۰ اسفندماه در یازدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی در سال‌جاری با بیان اینکه از اول مهرماه سامانه تصمیم در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: طبق این طرح زوجینی که تصمیم به طلاق دارند، ۴۵ روز در این فرآیند قرار گرفته و آن‌گاه برای طلاق اقدام کرده و یا منصرف می‌شوند.

وی افزود: سازش خانواده‌ها در سال‌جاری از ۴۳ درصد به ۲۰ درصد رسیده است و شرکت در دوره‌های مهر دادگستری به‌دلیل همه‌گیری کرونا کاهش داشته است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مرکز ملاقات‌های طلاق در سه شهرستان استان راه‌اندازی شده است، بیان کرد: قرار است در سه شهرستان دیگر استان نیز این مراکز راه‌اندازی شوند اما به‌دلیل کرونا مراجعه به این مراکز کاهش داشته است.

موسوی یادآور شد: هدف از راه‌اندازی این مراکز برگرداندن زوجین به زندگی حتی پس از طلاق است که در این امر نیز درصد کمی موفق بوده‌ایم.

وی تاکید کرد: مسئله اشتغال خانواده‌ها در کنار مسائل فرهنگی و سبک زندگی اولویت دارد، طرحی به نام اولویت‌دار کردن اشتغال افراد در معرض آسیب نیز به کارگروه اشتغال ارسال شده که در حال حاضر مطرح نشده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری گفت: میثاق‌نامه‌های محلی برای شهر سودجان ویژه افرادی که در مراسمات عروسی و فاتحه تیراندازی می‌کنند، نوشته شده که در صورت وقوع تیراندازی ۱۲۰ نفر ریش‌سفید آن مراسم را تعطیل کنند، البته در پردنجان نیز این میثاق‌نامه ابلاغ شده که به‌دلیل کرونا هنوز مصوب نشده است.

موسوی با بیان اینکه سه نوع مشاوره مذهبی عقیدتی، مزاج‌شناسی مرتبط با ازدواج و مشاوره روان‌شناختی برای ازدواج درنظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: مرکز مدونی برای مزاج‌ها در استان وجود ندارد و دانشگاه علوم پزشکی مخالف این مسئله است، باید گفت این مشاوره‌ها باید از روزهای قبل از ازدواج مدنظر قرار بگیرد.

در ادامه طهماسب شیروانی معاون فرهنگی و امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: ۳۴ درصد جمعیت استان را جوانان بین رده سنی ۱۸ تا ۳۵ سال تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری رتبه سوم جمعیت جوان را در کشور دارد، افزود: جوان‌ترین شهرستان استان، فارسان بوده و پیرترین شهرستان‌ها را سامان و بن تشکیل می‌دهند.

معاون فرهنگی و امور جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: تا پایان ۹ ماهه سال‌جاری شش درصد افزایش ازدواج در استان صورت گرفته است.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *