تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 دسامبر 2021 - 15:34
کد خبر : 152484

سرمایه‌گذاری در بنادر تجاری ایران؛ مسیری حیاتی برای کشورهای اکو

سرمایه‌گذاری در بنادر تجاری ایران؛ مسیری حیاتی برای کشورهای اکو

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: سرمایه‌گذاری در بنادر تجاری ایران، پاکستان و ترکیه برای آینده کشورهای مرکزی، حیاتی خواهد بود. به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، غلامحسین جمیلی عصر امروز در آیین افتتاحیه پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو – جاده ابریشم، اظهار کرد: اتاق‌های بازرگانی و روابط بین آن‌ها همواره یکی از مسیرهای آشنایی تجار

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: سرمایه‌گذاری در بنادر تجاری ایران، پاکستان و ترکیه برای آینده کشورهای مرکزی، حیاتی خواهد بود.

به گزارش ایسنا، منطقه زنجان، غلامحسین جمیلی عصر امروز در آیین افتتاحیه پنجمین جشنواره بین‌المللی غذای اکو – جاده ابریشم، اظهار کرد: اتاق‌های بازرگانی و روابط بین آن‌ها همواره یکی از مسیرهای آشنایی تجار با یکدیگر است. بهره‌مندی از ظرفیت اشتراکات فرهنگی و اجتماعی در زمینه‌های اقتصادی و تجاری برای کشورهای عضو اکو ضروری است.

این مسئول ادامه داد: اتاق‌های بازرگانی این ناحیه می‌توانند با گسترش و توسعه مراودات خود برای ایجاد ثروت و فایده و توسعه اقتصادی کشورهای خود تلاش کنند و مزیت‌های هر کشور برای پایداری تولید و تجارت صرفا ناشی از کنار هم بودن تجار میسر خواهد بود.

وی افزود: سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو فرصتی مناسب برای تبادلات علمی و فعالیت‌های خلاقانه بوده و به دنبال تقویت تجارت بین اعضای خود و سایر کشورها است.

جمیلی تصریح کرد: قزاقستان به‌عنوان بزرگ‌ترین کشور احاطه شده در خشکی و ازبکستان به عنوان کشوری که حتی همسایگان آن به دریای آزاد راه ندارد، می‌توانند از مزیت‌های بالای اکو استفاده کنند. اتصال ایران و پاکستان به دریای عمان و اقیانوس هند و مجاورت ترکیه با دریای مدیترانه، خود می‌تواند کمک شایانی به حمل کالاهای تولید شده در کشورهای آسیای مرکزی داشته باشد.

رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان، یادآور شد: می‌توان متصور بود که سرمایه‌گذاری در بنادر تجاری ایران، پاکستان و ترکیه برای آینده کشورهای مرکزی حیاتی خواهد بود که این مهم از مسیر اکو محقق خواهد بود و این مسیر می‌تواند به عنوان مسیر جدید در آینده معرفی شود.

وی اظهار کرد: داشتن ظرفیت عظیمی در برخی از این کشورها و وجود صنایع که به این تولیدات نیازمندند، یک بازار مصرف دائمی، همیشگی و متنوع است که به همین دلیل مقوله توسعه باید به عنوان اصل مهم همکاری‌های آتی مورد توجه قرار گیرد.منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.