سرمایه گذاری در حوزه شیلات راهی به صرفه برای توسعه اقتصادی سواحل مکران
سرپرست معاونت استانداری سیستان وبلوچستان و فرمانداری ویژه شهرستان چابهار گفت: سرمایه گذاری در حوزه شیلات به صرفه ترین راه و اقتصادی ترین فعالیت در سواحل مکران است.
به گزارش ایسنا- منطقه سیستان و بلوچستان، رحمدل بامری در نشست شورای اداری چابهار افزود: حوزه شیلات یکی از بخش های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می تواند علاوه بر آمار فعلی، اشتغال را به چند برابر افزایش دهد.
وی در ادامه بیان کرد: سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی است که این امر سبب شده تا کارشناسان، این منطقه را به بهشت آبزی پروری تشبیه کنند.
بامری اظهار کرد: مجوز صید برای شناور های مورد تایید صادر شده تا افراد بومی منطقه بتوانند برای ترویج و توسعه صید و اشتغال ورود کنند.
فرماندار در ادامه گفت: صدور سالانه 50 مجوز صید برای لنج های صیادی در چابهار به افزایش اشتغال و تولید کمک می کند و منجر به تحقق شعار رونق تولید می شود .
وی تصریح کرد: صیادان این استان در سه سال گذشته رتبه نخست صید در کشور را کسب کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: پرورش ماهی در قفس از طرح های بسیار مهم اقتصاد مقاومتی و مورد تأکید مقام معظم رهبری و دولت برای اجرا در سواحل مکران است که عملیات اجرایی طرح پرورش ماهی در دریا از سال 1394 در استان سیستان و بلوچستان با جدیت شروع شده است.
بامری بیان کرد: تحقق شعار رونق تولید در سواحل مکران زمانی محقق می شود که مجوزهای لازم برای انجام صید بوسیله قایق و لنج ها صادر شود .
وی ادامه داد: پتانسیل این منطقه صیادی است و نباید صیادان بیش از 10 تا 15 سال در انتظار یک مجوز صید باشند .
سرپرست فرمانداری چابهار گفت: صدور مجوز صید به لنج ها سبب اشتغال مستقیم بیش از 20 نفر در هر لنج و افزایش صید ماهی و تنظیم بازار می شود .
وی تاکید کرد: امسال بایستی تمامی دستگاههای اجرایی و به ویژه بندر، منطقه آزاد و شرکت های خصوصی برای ایجاد اشتغال، کاهش فقر و محرومیت، رونق تولید و توسعه زیرساخت ها بیش از پیش تلاش کنند .
سرپرست معاونت استانداری سیستان وبلوچستان و فرمانداری ویژه شهرستان چابهار ادامه داد: در سال گذشته شاهد کلنگ بیمارستان 540 تختخوابی بودیم که امیدواریم هرچه سریعتر عملیات اجرایی آن آغاز و با تکمیل آن شاخص های سلامت ارتقا پیدا کند .
بامری بر تکریم ارباب رجوع، تکمیل طرح های نیمه تمام، ارتباط بیشتر با مردم و پیگیری مشکلات، رفع مشکلات بی آبی و توسعه زیرساخت های برق، راه، تلفن و طرح های هادی روستایی، پیگیری اختصاص اعتبارات استانی و ملی، کمک به سیلزدگان کشور و پیگیری مشکلات فاقدان شناسنامه تاکید کرد .منبع: ايسنا