مدیرکل استاندارد تهران گفت: شهروندان از مصرف فرآورده سوسیس واحد تولیدی فرآوردههای گوشتی دهکده پروتئین را، به دلیل نقص بحرانی در آزمونهای استاندارد، خودداری کنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از ادارهکل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری تشریح کرد: آزمون میکروبی سوسیس ۹۰ درصد مرغ این واحد با سری ساخت ۱۴۰۰۰۲۲۱، که در دو آزمایشگاه همکار استاندارد بصورت موازی آزمون شد، در فاکتور کلستریدیوم، با میزان بسیار بالاتر از محدوده مجاز و مغایر با استاندارد تشخیص داده و در نتیجه غیراستاندارد اعلام شد.
وی با اشاره بر ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد (الزام سازمان ملی استاندارد بر اطلاعرسانی عموم درخصوص مسائل مرتبط با ایمنی، بهداشت و سلامت عمومی)، افزود: واحد تولیدی دهکده پروتئین، پیش از این، برای فرآوردههای خود شامل سوسیس ۸۱ الی ۹۰ درصد گوشت مرغ و کالباس ۶۱ الی ۸۰ درصد گوشت مرغ و گوشت قرمز حاوی گوشت تکهای، پروانه استاندارد از این ادارهکل دریافت کردهاست.
منبع:ایسنا
وی با اشاره بر ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد (الزام سازمان ملی استاندارد بر اطلاعرسانی عموم درخصوص مسائل مرتبط با ایمنی، بهداشت و سلامت عمومی)، افزود: واحد تولیدی دهکده پروتئین، پیش از این، برای فرآوردههای خود شامل سوسیس ۸۱ الی ۹۰ درصد گوشت مرغ و کالباس ۶۱ الی ۸۰ درصد گوشت مرغ و گوشت قرمز حاوی گوشت تکهای، پروانه استاندارد از این ادارهکل دریافت کردهاست.
منبع:ایسنا