شبکه جمع‌آوری فاضلاب بلوار شهید همدانی نیازمند ساماندهی است


شبکه جمع‌آوری فاضلاب بلوار شهید همدانی نیازمند ساماندهی است

ایسنا/همدان سرپرست فرمانداری همدان گفت: شبکه جمع آوری و انتقال فاضلاب بلوار شهید همدانی شهر همدان با توجه به فعالیت واحدهای صنعتی، اداری و تولیدی در این مسیر نیاز به ساماندهی دارد.

محمدعلی محمدی یکشنبه ۳ اسفندماه در کاررگروه مدیریت پسماند شهرستان همدان، افزود: تخلیه فاضلاب ها، از نظر غلظت آلوده کننده ها باید براساس استانداردهایی باشد که رعایت این استانداردها تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست ضروری است.

وی با بیان اینکه خروجی فاضلاب کارخانجات نباید کیفیت آب را برای استفاده های منظور شده تغییر دهد، تأکید کرد: این واحدها موظف هستند فاضلاب های تولیدی را با بررسی های مهندسی و استفاده از تکنولوژی مناسب و اقتصادی تا حد استانداردها تصفیه کرده و به سمت شبکه سراسری جمع آوری فاضلاب انتقال دهند.

محمدی اضافه کرد: با توجه به حجم قابل توجه پساب های شهری، صنعتی و آب های برگشتی، برنامه ریزی برای اسـتفاده از ایـن منابع بـا لحاظ کردن جنبه های زیست محیطی به عنوان راهکاری مناسب برای جبران بخشی از کمبود منابع آب و همچنین کاهش آلودگی ها مورد توجه است.

سرپرست فرمانداری همدان تصریح کرد: ساماندهی وضعیت فاضلاب بلوار شهید همدانی باید توسط شرکت آب و فاضلاب با همکاری اداره محیط زیست، شرکت شهرک های صنعتی و واحدهای تولیدی این مسیر هر چه سریع تر آغاز شود.

وی در ادامه با اشاره به فعالیت بی ضابطه واحدهای متعدد ضایعاتی در مسیر روستای انصارالامام و لزوم ساماندهی این واحدها گفت: وضعیت مدیریت پسماندهای زباله مطلوب نیست و بازنگری در نحوه کار پیمانکاران این بخش توسط شهرداری ضروری است.

به گزارش ایسنا، مطابق اصل ۵۰ قانون اساسـی، حفاظت محیط زیست که نسل امروز و نسل های بعد باید در آن حیات رو بـه رشـدی داشـته باشـند، وظیفـه عمـومی تلقـی شـده و فعالیت هایی که با آلودگی و تخریب محیط زیست ملازمه پیدا کند، ممنوع است بنابراین اگر تخلیه فاضلاب و پساب ها بـه محـیط به عنوان یک منبع آلاینده فرض شود، برنامه ریزی بهره برداری از آنها یکی از موضوع های مرتبط با اصل ۵۰ قـانون اساسـی بـه شمار می آید.

همچنین مطابق با قانون توزیع عادلانه آب، فاضلاب ها و آب های برگشتی به عنوان یکی از منابع آبی محسوب شـده و در این قانون مسئولیت سازمانی وزارت نیرو در مدیریت این منابع به طور صریح تعیین شده است (ماده ۲۴ قانون توزیع عادلانه آب).

منبع: ایسنا


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *