شرکت در انتخابات وظیفه ملی است
ایسنا/فارس نماینده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبری، با برشمردن دلایلی برای اهمیت شرکت در انتخابات، تاکید کرد که، حضور در انتخابات وظیفه ملی است، یعنی اگر کسی جمهوی اسلامی یا حتی اسلام و قرآن را هم قبول ندارد، برای داشتن ایرانی قوی و امن و مرفه باید در انتخابات شرکت کند.
آیتالله علی اکبر کلانتری، طی بیانیهای با اشاره به اهمیت مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری، دلایل هفت گانهای را بر لزوم حضور در این صحنه برشمرد.
به گزارش ایسنا به نقل از دفتر نماینده فارس در خبرگان رهبری، آیتالله کلانتری در بیانیهای که خطاب به مردم ایران، صادر کرده، یادآور شده است که ۲۸ خرداد امسال فقط یک روز است اما روزی که سرنوشت چهارساله و شاید هشت ساله کشور را رقم خواهد زد.
این عضو مجلس خبرگان رهبری، تاکید کرده است که این دوره از انتخابات ریاست جمهوری نسبت به همه دورهها مهمتر و حساس تر بوده و به دلایل مختلف حضور در آن واجب و ضروری است.
متن کامل بیانیه نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری در خصوص انتخابات ریاست جمهوری به شرح زیر است؛
“باسمه تعالی
مردم فهیم ایران! جوانان غیرتمند! پسران و دختران وطن دوست!
با سلام و درود!
۲۸ خرداد امسال، فقط یک روز است. اما روزی که سرنوشت چهار ساله و شاید هشت سالۀ کشور را رقم می زند. این دوره از انتخابات، نسبت به همۀ دوره ها مهم تر و حساس تر است و دست کم به هفت دلیل زیر، حضور در آن واجب و ضروری است:
۱- نابسامانی های اقتصادی، گرانی های بی سابقه، وضع بد معیشتی، تبعیض ها، بی عدالتی ها و مفاسد، بیش از آن که نتیجۀ تحریم ها و فشارهای خارجی باشد، محصول سوء مدیریت ها، بی کفایتی ها، اشرافی گری ها و بیگانگی شماری از مسئولان کشور با دردهای واقعی مردم است. شما می توانید با چند دقیقه حضور بر سر صندوق های رأی و انتخاب رئیس جمهوری کارآمد، مردمی، ساده زیست، فساد ستیز، صادق و قاطع بر بسیاری از این مشکلات فائق آیید.
۲- همۀ امید آمریکا، اسرائیل، وهابیت، آل سعود و داعش و دیگر دشمنان قسم خوردۀ مردم ایران آن است که ثمرۀ تحریم ها و فشارها و خباثت های چندین سالۀ خود را در پشیمان کردن مردم از انقلاب ببینند. از نظر آنان، حضور سرد مردم در انتخابات، نشانۀ این پشیمانی است.
۳- این دشمنان، به علت شکست های پیاپی و مفتضحانۀ خود در عراق، سوریه، فلسطین و یمن، به طور بی سابقه ای تحقیر شده اند و اکنون مایلند این تحقیر تاریخی خود را با بی رونق کردن این انتخابات جبران نمایند.
۴- امروز به اذعان دوست و دشمن، کشور عزیز ما، از امن ترین کشورهای جهان است. این نعمت بزرگ بیش از هر چیز، نتیجۀ جان فشانی های شهیدان والا مقامی چون سردار سلیمانی است. هنوز ندای مخلصانه و دردمندانۀ آن شهید به گوش می رسد که می گوید: “برای نجات اسلام، خیمۀ ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمۀ رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله! اگر این خیمه آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه، حرم رسول الله و نجف و کربلا، کاظمین و سامرا و مشهد باقی نمی ماند.
قدر و ارزش امنیت را مردمی مانند مردم سوریه می دانند که چندین سال ناامنی حاصل از حضور داعش را با گوشت و پوست لمس کرده اند. حضور ۷۹ درصدی آنان در انتخابات اخیر ریاست جمهوری و رأی ۹۵ درصدی آنان به بشار اسد دلیل این قدر دانی است.
با حضور پر رنگ شما عزیزان، امنیت و اقتدار کشور تقویت می شود و قدرت چانه زنی ایران در مجامع جهانی بالا می رود. صدها هزار شهید برای اعتلای وطن خون ها داده اند. زیبنده نیست ما در این راه، از صرف چند دقیقه وقت و دادن یک رأی دریغ ورزیم.
۵- حضور در انتخابات و تعیین سرنوشت خود، حق قانونی تک تک ما است. بی تردید اگر ما از این حق خود استفاده نکنیم، سرنوشتمان بر طبق رأی و خواست کسانی رقم می خورد که رأی داده اند.
۶- حضور در انتخابات و رأی به نامزد اصلح، یک وظیفۀ شرعی است. چرا که به تصریح پیشوایان دین، همۀ آحاد مردم در قبال مسائل جامعه (به خصوص مسائل کلان آن) مسئول اند و کوتاهی در آن گناه و موجب مؤاخذۀ الهی است.
امام راحل در وصیت نامۀ سیاسی الهی خود می فرماید: “وصیت من به ملت شریف آن است که در تمام انتخابات در صحنه باشند.”
۷- حضور در انتخابات، یک وظیفۀ ملّی است. یعنی حتی اگر کسی نظام جمهوری اسلامی یا حتی اسلام و قرآن را هم قبول نداشته باشد، وجدان او ندا می دهد: ما ایرانی قوی، مقتدر، امن، مرفه و پر افتخار می خواهیم. به چنین کشوری، هیچ بیگانه ای جرأت تعرض ندارد و در سایۀ چنین دولتی است که رفاه و آسایش عمومی حاصل می شود.
سربلند و پیروز باشید.”
منبع:ایسنا