شهرکهای جدید مستعد برخورداری از کتابخانه عمومی هستند
ایسنا/یزد عضو شورای اسلامی شهر ابرکوه گفت: امروز ایجاد کتابخانه و مراکز فرهنگی در شهرکهای جدیدالتاسیس مانند شهرک مهر ابرکوه یکی از مطالبات مردمی است که تحقق آن میتواند موجب رشد فرهنگی در جامعه شهری ابرکوه شود.
«زهره فلاح زاده» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی، یکی از راهکارهای توسعه فرهنگی هر شهر را رونق مطالعه و گرایش به کتابخوانی عنوان کرد و گفت: آنچه یک شهر را در مسیر رشد و ترقی قرار میدهد، رشد فرهنگ مردم است که بسترهای توسعه و پیشرفت شهر را فراهم میکند.
وی اضافه کرد: کتاب و کتابخوانی موضوع بسیار مهمی است که باید در رابطه با چگونگی توسعه و رشد این فرهنگ اندیشه شود اما مهمتر از آن بحث فراهمسازی بسترها و زیرساختهای مورد نیاز در این حوزه است.
فلاح زاده ادامه داد: برخی محلات و شهرکهای تازه تأسیس شهر ابرکوه که اکثر جمعیت آن از جوانان و نوجوانان و افراد با سواد تشکیل میدهند، فاقد کتابخانه هستند و شاید بتوان گفت یکی از دلایل فاصله گرفتن از کتاب و انس بیشتر با فضای مجازی نیز همین موضوع باشد.
وی ایجاد کتابخانه را یکی از ماندگارترین کارهای فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: شهرکها با توجه به ویژگی جمعیتی و معضلات جدید فرهنگی که البته این معضلات در سایر نقاط شهری و روستایی نیز به وضوح دیده می شود، مستعد داشتن کتابخانه عمومی مناسب جهت استفاده علاقمندان به کتاب است که با همکاری ارگان های مربوطه محقق خواهد شد.
این عضو شورا با تأکید بر این که دسترسی به فضاهای فرهنگی یکی از انتظارات و مطالبات مردمی نیز هست، ابراز کرد: وجود کتابخانه در شهرکها و محلات در بحث مهارت آموزی برای خانواده ها و به ویژه کودکان و نوجوانان بسیار مؤثر است و در ساختن شهری توسعه یافته نقشی اساسی ایفا می کند.
وی عنوان کرد: طرح نذر کتاب و بهره گیری از ظرفیت خیرین و همچنین برپایی نمایشگاه های موقت و سیار در سراسر شهرستان به ویژه روستاها و مناطق محروم نیز می تواند نقش بسزایی در ترویج فرهنگ کتابخوانی ایفا کند.
فلاح زاده در پایان شاداب سازی و فعال کردن بخش کودک در کتابخانههای عمومی، برگزاری مسابقات کتابخوانی و انجام امور تبلیغاتی را از جمله راهکارهای افزایش سرانه مطالعه کتاب برشمرد.
انتهای پیام