استان ها

شکل‌گیری ارتباطات یکی از دلایل مهم ضرورت حضوری شدن دانشگاه است

شکل‌گیری ارتباطات یکی از دلایل مهم ضرورت حضوری شدن دانشگاه است

 رتبه یک کنکور ریاضی سال ۹۹ گفت: شرکت در کلاس‌های درس به صورت حضوری بسیار موثرتر است، زیرا یکی از راه‌های آموزش که شکل‌گیری ارتباطات است، به خوبی صورت می‌گیرد و به فهم بهتر دروس نیز کمک می‌کند.

ابوالفضل حاجی محمدحسین کاشی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: من متولد تهران و در حال حاضر  دانشجوی مهندسی کامپیوتر در دانشگاه صنعتی شریف هستم. سه عامل توکل به خدا، توسل به اهل بیت(ع) و تلاشم را در این موفقیتی که کسب کرده‌ام، موثر می‌دانم که البته حمایت‌های خانواده و کمک‌های آن‌ها نیز بی‌تأثیر نبوده‌ و در حقیقت عوامل بسیاری در این مسیر دست به دست یکدیگر دادند تا به لطف خدا این موفقیت را به دست آورم.

وی افزود: تلاش جنبه‌های مختلفی دارد و عامل موفقیت آن را آرامش درونی و اعتماد به نفس می‌دانم. من هفته‌ای حدود ۴۵ ساعت کار می‌کردم و برنامه‌ریزی درسی داشتم؛ به شخصه کلاسی خارج از مدرسه نرفتم اما با سیستم کنکور امروزی، کتاب و کنکور آزمایشی لازم است و نمی‌توان گفت که بدون این‌ها می‌شود آزمون داد. بنابراین مجبور هستیم که تست بزنیم و با آزمون آشنا شویم. با توجه به شرایط کرونا در خانه درس خواندم و آرامش روانی که خانواده در این مدت ایجاد کردند، بسیار موثر بود و من پشتیبانی صد در صد خانواده را داشتم.

این رتبه یک کنکور ریاضی سال ۹۹ عنوان کرد: باید از عوامل برگزاری گردهمایی رتبه‌های برتر کنکور تشکر کنم؛ چراکه برنامه از کیفیت بسیار خوبی برخوردار بود و کلی اتفاقات مختلف رقم خورد. به ویژه اینکه با افراد مهم و تأثیرگذاری در این گردهمایی آشنا شدم و از همه مهمتر اینکه این برنامه به میزبانی مشهد بود و فرصت شد تا بتوانم در کنار امام رضا(ع) حضور پیدا کنم. همین امر این سفر را برای ما جذاب‌تر و بهتر کرد و امیدوارم که اینگونه برنامه‌ها بیشتر برگزار شود، زیرا نوعی انگیزه را در افرادی که استعدادهای مختلفی دارند، افزایش می‎‌دهد.

وی تصریح کرد: قطعا این گردهمایی که در این شهر برای ما برگزار شد می‌تواند تأثیرات بسیاری داشته باشد؛ چراکه ما هرچه داریم از اهل بیت(ع) و به ویژه امام رضا(ع) داریم و امیدوارم این همه لطفی که به ما دارند را بتوانیم جبران کنیم و همواره گام‌هایی در جهت پیشرفت کشورمان برداریم.

حاجی محمدحسین کاشی خاطرنشان کرد: به نظر من شرکت در کلاس‌های درس به صورت حضوری بسیار موثرتر است، زیرا یکی از راه‌های آموزش که شکل‌گیری ارتباطات است، به خوبی صورت می‌گیرد و به فهم بهتر دروس نیز کمک می‌کند اما کلاس‌های مجازی، این ویژگی را ندارند؛ چراکه ارتباطات کم می‌شود، کیفیت آموزش‌ها را کاهش می‌دهد، از این‌روست که به شدت مشتاق حضوری شدن دانشگاه‌ها هستم.

منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *