ضرورت ایجاد تحولی مطلوب در محیطزیست با کاشت یک نهال توسط هر دانشجو
معاون فرهنگی وزیر علوم بر ضرورت ایجاد تحولی مطلوب در محیطزیست با کاشت یک نهال توسط هر دانشجو تاکید کرد و گفت: با تفکر “هر دانشجو؛ کاشت یک نهال”، طبعا تحول خوبی در محیطزیست صورت خواهد گرفت و این امر تبدیل به خیر عمومی خواهد شد که آمیخته با تاکیدات دین مبین اسلام نیز هست.
به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در مراسم آغاز فعالیت برخط «پویش همکاشت» با اشاره به فعالیتهای خوبی که تحت عنوان «مدیریت سبز» در دانشگاهها انجام گرفته است، گفت: دو مجموعه تخصصی کانونها که در حوزه محیط زیست فعالیت دارند و انجمنهای علمی تخصصی که ذیل رشتههای محیط زیستی کار میکنند، در زمینه توسعه فضای سبز و درختکاری فعال هستند.
وی افزود: در جشنواره حرکت که در سال گذشته به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد، دانشگاه شهید چمران اهواز در مسائل زیستمحیطی بسیار فعال بود و به طور کلی دانشگاهها نقش سرمایهآفرینی دارند و دارایی ایجاد میکنند. این داراییها تربیت نیروی متخصص، تولید علم و دانش، انجام فعالیتهای پژوهشی و ایجاد سرمایههای اجتماعی زیست محیطی در دو عرصه شناختی و کنشگری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم خاطرنشان کرد: سرمایه زیستمحیطی در بعد شناختی ایجاد فرهنگسازی و توجه مردم به محیطزیست است و در بخش کنشگری اقدامات و رفتارهایی در جهت بهبود وضعیت محیطزیست صورت میگیرد. با تفکر هر دانشجو کاشت یک نهال طبعاً تحول خوبی در زمینه محیطزیست صورت خواهد گرفت و این امر تبدیل به خیر عمومی خواهد شد که آمیخته با تاکیدات دین مبین اسلام نیز هست.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، در پایان این نشست و با حضور دکتر غفاری و دکتر نظرپور به صورت نمادین و با کاشت دو بذر، پویش همکاشت به شکل رسمی آغاز شد.
منبع:ایسنا