ضرورت نامگذاری خیابانها به نام شاعران
سهیل محمودی بر ضرورت نامگذاری خیابانها به نام چهرههای مطرح شعر تاکید کرد. به گزارش ایسنا، روز سهشنبه (۲۷ فروردینماه) محمدجواد حقشناس، عضو شورای شهر تهران از نامگذاری برخی خیابانها و کوچههای شهر به نام شاعران معاصر خبر داد. این نامگذاری با پیشنهاد هیئتمدیره خانه شاعران در جلسهای که با این عضو شورا تشکیل شده
سهیل محمودی بر ضرورت نامگذاری خیابانها به نام چهرههای مطرح شعر تاکید کرد.
به گزارش ایسنا، روز سهشنبه (۲۷ فروردینماه) محمدجواد حقشناس، عضو شورای شهر تهران از نامگذاری برخی خیابانها و کوچههای شهر به نام شاعران معاصر خبر داد. این نامگذاری با پیشنهاد هیئتمدیره خانه شاعران در جلسهای که با این عضو شورا تشکیل شده بود، صورت خواهد گرفت و کوچههای منتهی به باغ خانه شاعران به نام این شاعران خواهد شد.
در همین راستا، حقشناس از تصویب تغییر نام ۱۴ گذرگاه در مناطق ۱ و ۳ شهرداری در کمیسیون نامگذاری شورای شهر به نام شاعران معاصر خبر داده است. اسامی این ۱۴ شاعر از لیست پیشنهادی ۳۰ نفره هیئت مدیره خانه شاعران انتخاب شده است که منوچهر آتشی، حسین منزوی، فروغ فرخزاد، هوشنگ ابتهاج، سیمین بهبانی، بیژن ترقی، محمدعلی سپانلو و محمد قهرمان از جمله این نامها هستند.
سهیل محمودی، شاعر و عضو هیئتمدیره خانه شاعران ایران نیز درباره ضرورت این موضوع گفت: اولین نکته این است که برخی از بزرگان هنر و ادبیات همروزگار ما در حجاب معاصریت قرار گرفتهاند یعنی از آنجا که همعصر ما بودهاند، شأن، بزرگی و جایگاهشان آنگونه که باید، شناخته نشده است.
او با اشاره به اینکه بسیاری از شاعران مطرح امروز، شاگرد همین استادان بوده و در محضر آنها تربیت شدهاند، ادامه داد: این اسامی، نام شاعرانی است که هم میان اهالی شعر و هم میان مخاطبان ادبیات امروز، افرادی شایسته بودهاند مانند اخوان ثالث، سیمین بهبهانی و یا عمران صلاحی که از شاعران مطرح روزگار خود بود و با اینکه در میان مخاطبان جدی شعر، جایگاه بالایی داشت، در میان عامه شعرخوانان، به قدر کافی شناخته نشد. پیشنهاد اختصاصی بنده این است که یکی از کوچههای نزدیک به باغ خانه شاعران به نام استاد مشفق کاشانی، غزلسرای توانا و مطرح همروزگا ما مزین شود چراکه وی از بنیانگذاران اصلی خانه شاعران بوده است.
او همچنین گفت: نامگذاری خیابانهای همجوار باغ خانه شاعران، در عین حال که جلوه محلی را افزون میکند، میتواند شناسنامهای فرهنگی نیز برای منطقه ایجاد کند. همچنین با نامگذاری کوچهها به نام بزرگان ادبیات و شعر معاصر، گوش کودکان و نوجوانان ما با این اسامی آشنا میشود. طبعاً این شخصیتها در آثار خود متجلی هستند و جوانترها با آثار آنها بیشتر مرتبط میشوند و در نهایت تربیت و پرورش اتفاق میافتد.
سهیل محمودی در پایان یادآور شد: گاهی به تغییر نام خیابانها و کوچههای قدیمی اعتراض میشود که در مواردی بجاست اما در این مورد، کوچههای مورد نظر نامگذاری خاصی ندارند و با عدد شناخته میشوند و حتی میتوان این اعداد را در ادامه نامهای جدید حفظ کرد.
در این رابطه، جواد زهتاب، شاعر و معاون اجرایی خانه شاعران ایران نیز با اشاره به دیدار اعضای هیئتمدیره این خانه با عضو شورای شهر تهران گفت: در دیماه سال ۹۷ و طی دیداری که با دکترمحمدجواد حقشناس، عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر داشتیم، اعضای هیئتمدیره خانه شاعران پیشنهادی را مبنی بر نامگذاری کوچههای اطراف خانه شاعران با اسامی شاعران معاصر کشور مطرح کردند.
او ادامه داد: در این دیدار که دکترفاطمه راکعی، ساعد باقری، سهیل محمودی، مصطفی رحماندوست و بیوک ملکی حضور داشتند، این پیشنهاد مورد استقبال آقای دکتر حقشناس قرار گرفت و پس از آنکه اسامی ۳۰ نفره پیشنهادی هیئتمدیره توسط این عضو کمیسیون فرهنگی در صحن علنی شورا مطرح شد، به تصویب این شورا رسید.
انتهای پیام
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0