ضرورت کاربردی شدن پژوهشها در حوزه دین و سلامت
در دیدار پژوهشگران مرکز مطالعات دین و سلامت با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ضرورت کاربردی شدن پژوهشها در حوزه دین و سلامت تاکید شد.
به گزارش ایسنا، این نشست مجازی با حضور حجتالاسلام والمسلمین فرهادزاده، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اعضای مرکز مطالعات دین و سلامت و جمعی از پژوهشگران و محققان برگزار شد.
در ابتدای این نشست حجتالاسلام و المسلمین فرهاد زاده به ارزش والای بحث و بررسی و پژوهش در دین و سلامت اشاره و خاطرنشان کرد: در این حوزه نباید صرفا به موضوعات کتابخانهای اکتفا کرد و باید سعی شود تا پژوهشها در این راستا به صورت محسوسی کاربردی شوند.
در ادامه این نشست مجازی پژوهشگران مؤسسه حکیم و کارگروه سلامت معنوی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه مازندران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور توسعۀ گفتمان سازی و ایجاد وحدت در ارایه خدمات حوزۀ دین و سلامت به بحث و تبادل نظر پرداختند.
طبق اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، تولید دانش و پژوهشهای مرتبط با سلامت معنوی و معنویت دینی اسلامی، کاربست دانش اسلامی و استانداردسازی ارایه خدمات سلامت معنوی و مدیریت دانش سلامت از جمله موضوعات مورد بحث در این نشست بود.
در بخش دیگری از این نشست حجتالاسلام والمسلمین عبدالجباری، مدیر مرکز مطالعات دین و سلامت به تبیین جایگاه ویژه سلامت معنوی و مدیریت دانش سلامت پرداخت.
شرکت کنندگان نیز ضمن بیان نظرات و دیدگاه های خویش، آمادگی خود را در راستای همافزایی به منظور پیشبرد اهداف مرکز مطالعات دین و سلامت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اعلام کردند.
انتهای پیام
منبع:ایسنا