ایسنا/فارس رئیس شورای شهر شیراز تاکید کرد که تنها ضوابط قانونی مشخص کننده کاربری املاک است و افراد در صورت تشکیک نسبت به کاربری یک ملک باید به قانون مراجعه کرده و آن را ملاک قرار دهند.
سید عبدالرزاق موسوی با تشریح روند قانونی رسیدگی به قطع یا جابهجایی درختان و اثبات باغ بودن یا نبودن املاک، از شهروندان خواست برای جلوگیری از ضرر و زیان در این زمینه، ضمن اطلاعیافتن از متن قوانین مربوطه، روند قانونی را رعایت کنند.
وی با اشاره به اینکه اخیرا افراد بسیاری درباره قطع و جابهجایی درخت و اثبات باغ بودن یا نبودن املاک به شورای شهر مراجعه کردهاند، گفت: این موضوع، از جمله مسائل و مواردی است که بهدلیل عدم رعایت قانون تبعات و هزینههای بسیاری برای افراد کماطلاع به دنبال داشته است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شورای شهر شیراز، موسوی خاطرنشان کرد: در همین راستا ضروری است شهروندان از روند قانونی مطلع باشند تا از ضرر و زیان و خسارات جلوگیری شود.
رئیس شورای شهر شیراز با اشاره به آییننامه اجرایی ماده یک قانون «اصلاح قانون حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها» مصوب شورای عالی استانها گفت: متقاضیانی که به هر دلیلی اعم از آفتزدگی، بیماری، انگل یا علل غیرعمد دیگر، مانند خشکشدن درخت، به مجوز قطع یا جابهجایی درخت نیاز دارند، باید تقاضای خود را به کمیسیون موضوع ماده ۷ آییننامه یادشده ارائه کنند.
موسوی تاکید کرد: از همین رو، از شهروندان فهیم شیرازی تقاضا میشود که پیش از هر اقدامی از کمیسیون ماده ۷ تقاضای دریافت مجوز کنند.
او درباره مالک یا ذینفعانی که به مجوز تشخیص باغبودن ملک خود نیاز دارند نیز توضیح داد و افزود: این افراد نیز باید درخواست خود را با سوابق و مدارک مربوط به کمیسیون موضوع ماده ۷ ارائه کنند، پس از صدور رأی، مالک یا ذینفع یک ماه زمان دارد تا به رأی کمیسیون اعتراض کند و در نهایت پرونده برای بررسی و اخذ نظر شورای اسلامی شهر به این نهاد ارسال شود.
رئیس شورای شهر شیراز بیان کرد: درصورت عدم ارجاع اعتراض به شورای اسلامی شهر، شهروندان باید موضوع را طی درخواست کتبی به اطلاع این شورا برسانند.
موسوی همچنین درباره وضعیت متقاضیانی که در سالهای گذشته به آرای مربوط به باغ بودن یا نبودن کمیسیون ماده ۷ معترض بودهاند و اعتراضشان در شورای شهر مطرح نشده، گفت: این افراد نیز میتوانند درخواست کتبی خود را برای بررسی به این شورا ارسال کنند.
منبع:ایسنا