طرحهای ویژهای برای کمک به رفاه جامعه عشایری استان در حال پیگیری است
ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی گفت: در راستای اهداف و برنامههای ستاد توسعه خاوران، به منظور کمک به معیشت و رفاه جامعه عشایری طرحهای ویژهای در حال پیگیری است.
حمید ملانوری، امروز سهشنبه ۲۸ بهمن در دیدار سران عشایر استان خراسان جنوبی افزود: یکی از این طرحها، بستهبندی فرآوردههای دامی عشایر و دیگری استحصال روغن لانولین از پشم گوسفند است که میتواند با سرمایهگذاری عشایر شکل بگیرد.
به گزارش ایسنا، وی به برنامههای اجرایی استان در حوزه عشایری اشاره و تصریح کرد: برنامه ما این است که با رصد نقطه نقطه استان، تمامی فرصتها و مزیتهای موجود را شناسایی و برای سرمایهگذاری در راستای بهرهبرداری از آنها برنامهریزی کنیم.
استاندار خراسان جنوبی افزود: هدف ما این است که مردم توان خود را در این کار بگذارند و رفاه خود را تامین کنند.
وی به سیاستهای ستاد توسعه خاوران که دی امسال در خراسان جنوبی راهاندازی شد، اشاره کرد و گفت: در این ستاد، قرار است در قالب دولت محلی و با کمک مردم، خراسان جنوبی را از منطقهای محروم به استانی برخوردار و ثروتمند تبدیل کنیم.
ملانوری با تاکید بر اینکه مردم باید در هر منطقهای با عزت و کرامت زندگی کنند اظهار داشت: ما میتوانیم با تعامل و همراهی، آینده خوبی را برای استان رقم بزنیم.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید بر همافزایی و ریشهیابی مشکلات، برای رفع آنها راهکارهایی را ارائه کرد.
وی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گفت و افزود: یکی از مهمترین اهداف انقلاب، عدالت اجتماعی و توزیع عادلانه خدمات در گوشه گوشه کشور در راستای کمک به معیشت و رفاه عمومی است.
ملانوری گفت: طی این سالها، علیرغم همه محدودیتها و فشارها، نظام توانسته بر پایه پشتیبانیهای مردم اهداف خود را به خوبی پیش ببرد.
وی افزود: عشایر گروهی از افراد جامعه هستند که در زمینههای فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و اشتغال نقش بسزایی داشته و دارند.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: از اقشار موثر در ماندگاری فرهنگ بومی و اصالتهای فرهنگی، جامعه عشایری است.
وی جامعه عشایری را نماد اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: این قشر زحمتکش در هر شرایطی و در برابر هر گونه تکانه و تهدید، تابآوری لازم را دارد و میتواند خود را تامین کند.
ملانوری افزود: جامعه عشایری به واسطه تعصب، انگیزه، توانایی و اقتداری که دارند، به پایداری امنیت در کشور کمک زیادی کردهاند.
وی گفت: ما معتقدیم جامعه عشایری به همان میزان تاثیرگذاری و نقشآفرینی خود در امنیت، اقتصاد، اشتغال و سایر بخشها باید دیده شوند و در توزیع خدمات مورد توجه قرار گیرند.
وی به برخی خدمات ارائه شده به حوزه عشایر استان اشاره کرد و گفت: تامین زیرساختهای لازم برای برقرسانی، گازرسانی، آبرسانی پایدار، دسترسی به اینترنت، آنتن دهی مناسب تلفن همراه و برخورداری مردم از شبکههای دیجیتال، بخشی از خدماتی است که به این قشر عزیز در استان ارائه شده است.
استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و ارائه مباحث آموزشی از طریق فضای مجازی و نیاز مبرم همه دانشآموزان به تامین زیرساختهای لازم در این زمینه، اعتقاد ما بر این است بین دانشآموز در خواجه منجیکو یا در کنار برج میلاد هیچ فرقی نیست و همه باید به راحتی این خدمات را دریافت کنند.
وی گفت: این وظیفه دولت و نظام است که این خدمات را در اختیار همه قرار دهد.
در این نشست که مدیرکل امور عشایر خراسان جنوبی و جمعی از سران عشایر استان حضور داشتند، درخصوص مسایل مختلف به ویژه مشکلات شرکت تعاونی عشایری شهید سعیدی قاین بحث و رایزنی شد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا