طرح های فناورانه جهاددانشگاهی می تواند در وضعیت بازرگانان کردستانی موثر باشد
ایسنا/کردستان فرماندار شهرستان مریوان گفت: جهاددانشگاهی کردستان می تواند با ارائه طرح های فنآورانه و ایده های نوین در وضعیت بازرگانی و مرز رسمی بین المللی باشماق موثر باشد.
آرتیکاس اقبال در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان، اظهار کرد: جهاددانشگاهی یک نهاد علمی قابل اعتماد برای نظام و دولت است و ما نیز آشنایی کاملی را با این نهاد انقلابی داریم.
وی با اشاره به اینکه از جهاددانشگاهی در شهرستان مریوان پشتیبانی می کنیم، افزود: با توجه به اینکه شهرستان مریوان دارای اتاق بازرگانی با بیشترین تعداد تاجر است، جهاددانشگاهی کردستان می تواند با ارائه طرح های فن آورانه و ایده های نوین کمک حالی به وضعیت بازرگانی و مرز رسمی بین المللی باشماق باشد.
در ادامه اقبال با بیان مشکلات در حوزه گلخانه و واگذاری آن به بخش خصوصی، گفت: جهاددانشگاهی استان کردستان باتوجه به تجربه ای که دارد می تواند با نگاه علمی به طرح های نوین در بحث گلخانه ورود پیدا کند.
فرماندار مریوان ضمن اشاره به اینکه زمین های منابع طبیعی در این شهرستان حدود 40 هکتار است افزود: متاسفانه از این زمین ها استفاده خیلی کمی می شود و بر همین اساس جهاددانشگاهی استان کردستان به همراه ادارات دیگر می توانند با ارائه طرح های پژوهشی در زمینه کشاورزی، گیاهان دارویی، پرورش نهال و… فعالیت خوبی در این زمینه آغاز کنند.
اقبال گفت: مریوان تنها مرکز پرورش ارائه نهال بلوط در کشور است که جهاددانشگاهی می تواند با توجه به نگاه علمی که دارد این مهم را در مسیر توسعه جهانی قرار دهد.
فرماندار مریوان افزاود: مریوان قطب دامپروری سنگین در استان است و طرح اصلاح نژاد دام سنگین جهاد دانشگاهی می تواند این رتبه را به سطح کشوری ارتقا دهد.
وی اطلاع رسانی رکن اساسی در توسعه جامعه دانست، اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حوزه مطالعه راهبردی شهری، آب شرب، و کمبود فضای مدارس، نبود تصفیه خانه آب شرب شهری، ارائه تورهای دانشجویی در ایام برگزاری تئاتر خیابانی را جزو اولویت های اصلی قرار دهد.
در ابتدای این جلسه اکبر اسدی ریاست جهاددانشگاهی واحد کردستان ضمن تشریح فعالیت های جهاددانشگاهی در حوزه های پژوهش، آموزش، فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی با کمک دستگاه های اجرایی می تواند خدمات ارزنده ای را در این شهرستان مرزی انجام دهد.
وی به توسعه فعالیت های جهاددانشگاهی در اقلیم کردستان اشاره کرد و گفت: گیاهان دارویی، سرطان برس، اصلاح نژاد دام سنگین از طرح هایی جهاددانشگاهی هستند که انتظار می رود با همکاری نمایندگان مجلس و همچنین با توجه به پتانسیل های موجود در شهرستان یکی ار این طرح ها در شهرستان عملیاتی شود.
اسدی افزود: فعال کردن خبرگزاری های ایسنا و ایکنا و مرکز افکار سنجی از مهمترین اقدامات و برنامه های جهاددانشگاهی کردستان برای شروع فعالیت در مریوان است.
اسدی با بیان اینکه جهاددانشگاهی استان کردستان پکیج کاملی از ارائه خدمات است، بیان کرد: ارائه خدمات مرکز تخصصی GIS، بانک خون بند ناف، مرکز نوآوری در کنار سایر خدمات جهاددانشگاهی آینده خوبی برای شهرستان مریوان و جذب فارغ التحصیلان و جوانان این شهرستان را به همراه دارد.
وی در پایان یادآور شد: شهرستان مریوان دارای طبیعت بکر و خدادادی است که در این راستا می توان در حوزه گردشگری سلامت فعالیت های خوبی را انجام داد.
انتهای پیام