علیرغم کمبودها با تمام توان به تولید مواد ضدعفونی میپردازیم
ایسنا/قزوین مدیر یک شرکت تولیدی گفت: درحالیکه پنج خط تولیدی ما آمادگی تولید محلول و ژل ضدعفونیکننده دارد به دلیل کمبود الکل خطوط این شرکت در حال تعطیل شدن است و در حال حاضر با ۲ خط مشغول به فعالیت هستیم.
سیروس جاودانی، مدیر شرکت سروش طراوت طبیعت در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: ثبت شرکت سروش طراوت طبیعت در سال ۱۳۸۸ صورت گرفت و از سال ۸۹ با تولید سه محصول انواع کرم، انواع ژل بهداشتی و شامپو در یک واحد تولیدی استیجاری بهصورت رسمی کار را شروع کردیم، از سال ۹۴ کارخانه آماده شد و هماکنون ۳۳ محصول تولید و به کشورهای دیگر مانند عراق، ازبکستان و ساحلعاج صادر میکنیم و جزو شرکتهای دارای گرید A (عالی) هستیم.
جاودانی بیان کرد: از زمان شیوع کرونا نیز تولید سایر محصولات خود را تعطیل و به تولید محلول و ژل ضدعفونیکننده روی آوردیم و علی رغم اینکه قرارداد خوبی برای صادرات داشتیم و پیشپرداخت دریافت کرده بودیم صادرات محصولاتمان به عراق را متوقف کردیم؛ این امر ممکن است به قطع همکاری ما و عراق منجر شود اما اولویت ما حفظ سلامت مردم کشورمان است.
وی تأکید کرد: در حال حاضر نیز سه خط تولید انواع کرم، ژل و شامپو را تغییر دادیم و همه را به خطوط تولید مواد ضدعفونی تبدیل کردیم، ما پروانه ساخت محلول ضدعفونی را نداشتیم اما با همراهی مسئولان استانی توانستیم طی یک روز پروانه ساخت و مواد اولیه که مهمترین آن الکل است را دریافت کنیم.
مدیر شرکت سروش طراوت طبیعت بیان کرد: برای تولید محلول ضدعفونیکننده شرایط خاصی در شرکت ایجاد کردیم بهطوریکه پرسنل ۱۲ ساعت کار میکند و ۱۲ ساعت در قرنطینه به سر میبرند و اجازه نمیدهیم که از کارخانه خارج شوند، در حال حاضر ۵۰ نفر بهصورت مستمر مشغول به کار هستند.
وی یادآور شد: ترکیبات استفادهشده در محصولات نیز شامل الکل ۷۰ درصد، گلیسیرین، ترکیبات مرطوبکننده و پودر آلوئه ورا است، سعی کردیم تا جایی که میتوانیم ترکیباتی اضافه کنیم که علاوه بر حفظ خاصیت ضدعفونی به پوست آسیب نرساند.
جاودانی اظهار کرد: در حال حاضر ما روزانه ۳۰ هزار تیوپ تولید میکنیم اما ظرفیت بیشتری داریم، ولی برای تولید با مشکل کمبود الکل روبهرو هستیم.
مدیر شرکت سروش طراوت طبیعت بیان کرد: درحالیکه ما برای تهیه الکل از مبادی رسمی با مشکل روبهرو هستیم و سهمیه کمی در نظر گرفتهشده است اما بازار سیاه بهراحتی الکل را به فروش میرسانند، الکلی که ما لیتری ۱۵ هزار تومان خریداری میکردیم در بازار سیاه با مبلغ ۴۰ هزار تومان بهراحتی و با هر مقداری قابل دریافت است اما اگر ما الکل را با قیمت بالا خریداری کنیم مجبور میشویم قیمت را افزایش دهیم که عاقلانه نیست.
جاودانی اظهار کرد: وقتی برای سهمیه بیشتر به سازمان صمت مراجعه میکنیم، میگویند ۳۰ شرکت در این حوزه فعال هستند و نمیتوانیم سهمیه را افزایش دهیم، ما با کمبود الکل روبهرو هستیم درحالیکه دو کارخانه الکل سازی بزرگ در قزوین فعال هستند که هرکدام ظرفیت تولید روزانه ۶۰ هزار لیتر الکل را دارند.
وی تصریح کرد: ما توانایی تولید روزانه ۳۰ هزار تیوپ و ۲۰ هزار بطری ژل ضدعفونی را داریم، همچنین یک خط برای تولید ساشه (بستهبندی یک بار مصرف) در نظر گرفتهشده است و در صورت تأمین الکل میتوانیم خط دیگری را نیز راهاندازی کنیم، اما هماکنون خط تولید بطری این شرکت تعطیلشده چراکه الکل موردنیاز آن تأمین نشده است.
مدیر شرکت سروش طراوت عنوان کرد: فرایند توزیع نیز بهصورت منظم انجام میشود، ما دو شرکت پخش در قزوین داریم که محصولات تولیدی را به داروخانهها، فروشگاهها و داروخانههای شهرستانهای تابعه توزیع میکنیم بهطوریکه طی یک روز ۸۰۰۰ محصول به داروخانههای شهرستان آبیک توزیع کردیم که خوب و قابلقبول است.
وی بیان کرد: بخشی دیگر از توزیع ما توسط نمایندگان فروش محصولات خودمان انجام میشود، نمایندگان خود را به صمت معرفی کردیم، یک بخش دیگر نیز توزیع بین ارگانهای دولتی است.
جاودانی اظهار کرد: عمده محصولات ما در قزوین توزیع میشود اما بخشی از آن نیز در تهران و سایر استانهایی که نمایندگی داریم توزیع میشود، ما آمادگی تولید بالا را داریم اما در حال حاضر با مشکل کمبود الکل روبهرو هستیم و یکی از خطوط خود را متوقف کردیم.
وی خاطرنشان کرد: اگر الکل موردنیاز ما تأمین شود علیرغم تأمین نیاز استان قزوین میتوانیم بازار استان گیلان را نیز اشباع کنیم.
انتهای پیام
منبع:ایسنا