عملیات اجرایی فاز دوم “مگا آیسییو” در شیراز آغاز شد
ایسنا/فارس طی مراسمی عملیات اجرایی فاز دوم طرح “مگا آیسییو” بیمارستان شهید فقیهی و ارائه سه خدمت جدید حوزه سلامت در شیراز آغاز شد. یکشنبه ۱۹ بهمن و به مناسبت ایام الله دهه فجر، بهرهبرداری از دستگاههای ام.آر.آی، اکمو و دیزل ژنراتور جدید و عملیات عمرانی ساخت فاز دوم بخش “مگا آی سی یو” بیمارستان شهید دکتر
ایسنا/فارس طی مراسمی عملیات اجرایی فاز دوم طرح “مگا آیسییو” بیمارستان شهید فقیهی و ارائه سه خدمت جدید حوزه سلامت در شیراز آغاز شد.
یکشنبه ۱۹ بهمن و به مناسبت ایام الله دهه فجر، بهرهبرداری از دستگاههای ام.آر.آی، اکمو و دیزل ژنراتور جدید و عملیات عمرانی ساخت فاز دوم بخش “مگا آی سی یو” بیمارستان شهید دکتر فقیهی شیراز، به عنوان یکی از مراکز مهم درمان بیماران مبتلا به کرونا در فارس، آغاز شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این مراسم ضمن گرامیداشت دهه فجر، گفت: احداث بخش “مگا آی.سی.یو” به عنوان یکی از بخشهای ویژه که اهمیتش در دوران شیوع همه گیری کرونا، بیشتر احساس شد، یک ضرورت بود، زیرا تختها و تجهیزات بخش آی سی یو، در نجات جان بیماران مبتلا به کووید-۱۹، بسیار مهم است.
دکتر مهرزاد لطفی این پروژه را یکی از خدمات ارزشمند اضافه شده به چرخه سلامت استان فارس دانست و از خانواده مرحوم «محمدباقر نوشاد» که هزینه ساخت این پروژه را اهدا کرده اند قدردانی و اضافه کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، خیرین فارس از نقاط قوت استان هستند و همراهی آنان در کمک به بیماران و ارتقای حوزه بهداشت و درمان استان بسیار تاثیرگذار بوده است.
لطفی کارنامه مجمع خیرین تامین سلامت فارس را درخشان خواند و به ویژه بر نقش نیکوکاران این عرصه در دوران همه گیری و بحران کرونا، اشاره و خاطرنشان کرد: این پروژه می تواند در گسترش خدمت رسانی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹، نقش موثری داشته باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز یاداور شد که پروژه بخش “مگا آی.سی.یو” بیمارستان شهید فقیهی شیراز، با زیربنای ۴۰۰ مترمربع اجرایی شده و ۱۱ تخت مراقبتهای ویژه در آن مستقر خواهد شد.
لطفی با اشاره به بهرهبرداری از دستگاه ام.آر.آی با اعتبار بالغ بر ۴۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت بهداشت، گفت: این دستگاه در ارائه خدمات تشخیصی به بیماران نقشی مهم ایفا خواهد کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کارکنان بیمارستان شهید فقیهی را سربازان خط مقدم مبارزه با کرونا در شیراز برشمرد که حضورشان تاثیرگذار و ایثارگرانه بوده است و با اشاره به بهره برداری از دستگاه «اکمو» در این مرکز درمانی، گفت: این اقدام با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال اجرا و آماده بهرهبرداری شده است.
لطفی با یادآوری اینکه دستگاه کمو، تامین کننده اکسیژن مورد نیاز بیماران و بسیار تاثیرگذار در روند درمان مبتلایان به کروناویروس است، گفت: با بهرهگیری از این دستگاه، امکان نجات جان بیماران بدحال ریوی، به شکل بهتری فراهم خواهد شد.
رئیس علوم پزشکی شیراز همچنین با اشاره به اینکه دستگاه دیزل ژنراتور جدید بیمارستان شهید فقیهی شیراز نیز با اعتباری بالغ بر ۲۷ میلیارد ریال، تامین و راهاندازی شده است، گفت: این اقدام نیز زمینه را برای تامین برق مطمئن و پایدار، در یکی از مهمترین مراکز درمانی شیراز و فارس را فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0