فارغالتحصیلان رشتههای محیط زیست، در راس بیکاران رشتههای دانشگاهی هستند
مدیر فعالیتهای داوطلبانه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی گفت: دانشجویان با مطالعه و بررسی مدیریت آب، مدیریت پسماند و مدیریت اکوتوریسم میتوانند ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشند و شغل مناسبی برای خود ایجاد کنند، چرا که متاسفانه فارغالتحصیلان رشتههای محیط زیست در راس بیکاران رشتههای دانشگاهی هستند.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، حسین شاکری مزینانی، امروز در نشست منطقهای باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی که در دانشکده منابع طبیعی و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی سه کارگروه مدیریت آب، مدیریت پسماند و مدیریت اکوتوریسم ایجاد شد و با توجه به شرایط تحریمی که وجود دارد دانشجویان میتوانند در این زمینه مطالعاتی داشته باشند و کارگروهی را فعال کنند که موجب شغل و درآمد برای آنها شود.
وی با بیان اینکه باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی تاکنون چهار گردهمایی کشوری برگزار کرده است، افزود: به دلیل اینکه دانشجویان فعالیتهای منسجمی انجام میدهند، این باشگاه را مطرح کردیم و تقریبا با 80 گروه کار خود را آغاز کرده و اکنون بالغ بر 420 انجمن و کانون دانشجویی وجود دارد که در کنار هم جمع شدهایم و فعالیتهایی را در این حوزه انجام میدهیم.
مزینانی عنوان کرد: دانشجویان باید با یکدیگر و با اعضای باشگاه تعامل بیشتری داشته باشند تا بتوانیم برنامههای تعریفشدهای مانند زیستبوم، طبیعت پاک، نشستهای منطقهای و رویدادهای کارآفرینی که از طرف سازمان است را با همکاری مسئولان استانها پیش ببریم.
در ادامه، صیاد شیخی ئیلانلو، مسئول دبیرخانه باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی، اظهار کرد: اولین نشست دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی از سال 89 شکل گرفت، باشگاه نیز از سال 90 تشکیل و طی سالهای 93 تا 95 نشستهای منطقهای برگزار شد.
وی افزود: با توجه به اینکه ماهیت ایجاد باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی شبکهسازی بین تشکلهایی بود که در کشور فعالیت میکنند، تصمیم بر این شد که فعالیتها به سمت ملی سوق پیدا کند و براین اساس سه کارگروه مدیریت آب، مدیریت پسماند و مدیریت اکوتوریسم برای ادامه فعالیتها تعریف و برای هر کدام کمیتهها و وظایف خاص خود تعیین شد.
مسئول دبیرخانه باشگاه دانشجویان حامی محیط زیست و منابع طبیعی تصریح کرد: جهت ارتقا شبکه باشگاه دستور کار بر این بود که از 184 گروه به 400 گروه برسیم و این اتفاق در چهار ماه اخیر رخ داد. باشگاه تحت نظر سازمان دانشجویی جهاد دانشگاهی فعالیت میکند و نمایندگان وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی، سازمان محیط زیست، سازمان جنگلها و سازمان هلال احمر، عضو شورای راهبردی باشگاه هستند و از فعالیتهای آن حمایت میکنند.
شیخی خاطر نشان کرد: هر منطقه از شورای مرکزی هفت نفر عضو دارد که برای هر استان یک نفر به عنوان دبیر انتخاب میشود و دبیران مناطق با دبیرخانه مرکزی در ارتباط هستند و شورای مرکزی آن منطقه، مسئولیت راهبردی فعالیتها و پیگیری کارگروههای منطقه را بر عهده دارد.
منبع: ايسنا