اخبار

فراهم شدن زمینه اشتغال ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد

فراهم شدن زمینه اشتغال ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با بیان اینکه مشکل اشتغال جامعه ایثارگری از بزرگترین چالش‌های امروز است، گفت: امسال زمینه استخدام ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان فراهم شد.

سعید اوحدی ۱۸ خردادماه در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته ۷۱ هزار قطعه زمین در تملک بنیاد شید و امور ایثارگران قرار گرفته است، اظهارکرد: طی ۱۶ سال گذشته ۳۶ هزار و ۵۰۰ قطعه زمین در تملک این مجموعه قرار گرفته، که نتایج این اتفاق بزرگ در طول یکسال گذشته مشاهده شده است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با بیان اینکه مشکل اشتغال جامعه ایثارگری از بزرگترین چالش‌های امروز است، افزود: طبق بند ج ماده ۸۷ احکام برنامه ششم توسعه، بر استخدام فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد تاکید شده که پیش از پایان سال گذشته ریاست جمهور دستوری مبنی بر اشتغال این افراد صادر و  به ۵۱ دستگاه اجرایی ابلاغ این دستور صورت گرفت، همچنین امسال زمینه استخدام ۱۷ هزار نفر از فرزندان شهدا و جانبازان فراهم شده است.

وی ادامه داد: این امر بی‌سابقه بود، برای جذب این افراد آزمون اختصاصی در تاریخ ۱۲ تیرماه ‌برگزار خواهد شد و این قول داده شده که زمینه برای جذب کسانی که امسال فارغ‌التحصیل می‌شوند نیز فراهم شود.

اوحدی با اشاره به افزایش وام مسکن، تصریح کرد: وام مسکن روستایی به ۲۰۰ میلیون تومان و وام مسکن شهری به ۲۵۰ میلیون تومان افزایش یافت.

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: بودجه سال ۱۴۰۰ به‌خوبی تصویب و مصوب شد که امید است مشکلاتی که سال گذشته وجود داشت در سال‌جاری با آن‌ها مواجه نشویم، البته بعد از هشت سال که بنیاد شهید و امور ایثارگران بدهی‌هایی خود به دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه آزاد را به‌صورت ۱۰۰ درصد پرداخت کرد، همچنین بعد از هشت سال برای اولین بار، معوقات و بدهی‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به دستگاه‌ها پرداخت شد که امید است سال جاری سال برنامه‌محور برای این مجموعه باشد.

وی بیان کرد: امسال به جد دنبال این هستیم که در سفرهای استانی، بتوانیم مسائل و مشکلات جامعه ایثارگری را برطرف کنیم، زیرا امروز به برکت جامعه ایثارگری و برکت خون شهدا عزت موجود در منطقه را مدیون این قشر هستیم و امید است بتوان قطره‌ای از دین موجود را ادا کنیم.

اوحدی با اشاره به تصویب و ابلاغ منشور ۳۴ بندی در بنیاد شهید و امور ایثارگران، تصریح کرد: در سه بند ابتدای آن به مسائل اخلاق جامعه در مقابل جامعه ایثارگری، تواضع و رفتار اشاره شده است.

حرف‌های ایثارگران شنیده شود

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: بحث شهادت و ایثارگری در این موقعیت نصیب هر کسی نمی‌شود و به معنای واقعی باید این مجموعه شهدایی باشند تا از برکات شهدا برخوردار باشند.

وی افزود: واقعیت امر این است که خانواده شهدا، جامعه ایثارگری به‌ویژه جانیازان ویلچری که در شرایط خاصی به‌سر می‌برند، نیازمند عنایت و لطف مستمر و مداوم هستند، البته نظام جمهوری اسلامی نسبت به این معنا وظیفه دارد، اما در این میان متاسفانه مورد بی‌مهری و کم‌لطفی‌هایی از سوی متولیان بنیاد شهید و امور ایثاگران قرار می‌گیرند که باید این امر برطرف شود.

نکونام ادامه داد: گاهی حرکت‌ها و حرف‌هایی نمکی بر زخم این قشر از جامعه ریخته می‌شود که دردآور است، بنابراین باید ارتباط صمیمی و گرم سراسر انس و الفت با  آن‌ها برقرار کرد تا خلاها را پر و نواقص را برطرف کرد، از طرفی باید با حساسیت این نواقص و بی‌مهری‌ها برطرف شوند تا  جامعه ایثارگری احساس کنند تنها پناهگاهشان بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: باید تصمیمات درست و کارشناسانه برای رفع مشکلات و کاهش آلام خانواده شهدا، ایثارگران و به ویژه جانبازان صورت گیرد، از طرفی انتظار می‌رود حرف آن‌ها شنیده شود و نباید به دلیل لابی‌گری‌ها، وساطت‌ها و مسائل سیاسی و برخی نگاه‌ها، حرفشان روی زمین بماند.

وی با بیان اینکه خدمات ارائه‌شونده به این افراد از ضرورت‌ها است، خاطرنشان کرد: هر چه در خصوص مسائل اشتغال، تحصیل و مسائل اخلاقی جامعه ایثارگری کار کنیم و وظیفه خود را انجام دهیم، کم است و باید به مسائل و مشکلات‌شان رسیدگی کرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *