اخبار

فرهنگ ایثار و شهادت چراغ راه ما در تمام دوران‌ها است

فرهنگ ایثار و شهادت چراغ راه ما در تمام دوران‌ها است

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مربوط به زمان و دوره خاصی نیست و هرگز کهنه نمی‌شود و همواره باید این فرهنگ را به عنوان چراغ راه خود در نظر بگیریم و سعی در گسترش و ترویج آن داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری روز یکشنبه ۹ خرداد در دیدار با معاون، مدیران و کارکنان معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت در انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی (ره) با درک عمیق خود از ضرورت انجام کار فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت دستور تأسیس بنیاد شهید را صادر کردند. امروز نیز مقام معظم رهبری همان نگاه و دغدغه را نسبت به خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و به طور کلی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارند.
وی افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مربوط به زمان و دوره خاصی نیست و هرگز کهنه نمی‌شود و همواره باید این فرهنگ را به عنوان چراغ راه خود در نظر بگیریم و سعی در گسترش و ترویج آن داشته باشیم. انقلاب اسلامی ما مدیون این فرهنگ است و زنده نگه‌داشتن و ترویج آن اقتدار نظام و انقلاب را تضمین می‌کند.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مشکلات اعتباری در حوزه فرهنگ گفت: با توجه به مسائل موجود در کشور مشکلات اعتباری در تمام زمینه‌ها از جمله حوزه فرهنگ مشاهده می‌شود که باید با برنامه‌ریزی و مدیریت مناسب این مشکلات را برطرف کرد. همچنین در بنیاد شهید و امور ایثارگران با مسئله بازنشستگی نیروهای قدیمی روبرو هستیم که این موضوع نیز مشکلاتی را به دنبال دارد.
حجت الاسلام والمسلمین شکری در ادامه به ارائه توصیه‌هایی خطاب به حاضران در این نشست و همچنین تشریح بخشی از فعالیت‌ها و مسئولیت‌های حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران به خصوص در حوزه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداخت.
سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست با تأکید بر اینکه به فرموده امام راحل «بنیاد شهید افضل نهادها است»، گفت: بر اساس نقطه نظرات کارشناسان و نگاهی که مقام معظم رهبری بر مراتب و لایه‌های مختلف انجام کار فرهنگی دارند، اقدامات فرهنگی و تحولی در معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد برنامه‌ریزی شده است.
وی افزود: معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد برای سال جاری ۵۴ برنامه را تدارک دیده است که ۲۰ مورد آن از برنامه‌های تحولی و اولویت‌دار است و برای اجرای همه‌ این برنامه‌ها نیازمند بسترسازی هستیم. بهره‌مندی از حضور تشکل‌های شاهد و ایثارگر و مردمی کردن اقدامات و کاهش تصدی‌گری از جمله اقدامات لازم جهت فراهم کردن بستری مناسب برای اقدامات فرهنگی است.
سردار سلیمانی با اشاره به اهمیت تاریخ‌نگاری و خاطره‌نویسی والدین شهدا و جانبازان ۷۰ درصد، گفت: نکته‌ مهم و قابل توجه، پرهیز از یکنواختی در اقدامات فرهنگی است و بر اساس بیانیه‌ گام دوم انقلاب اسلامی، نقد و آسیب‌شناسی مسائل فرهنگی برای برطرف کردن نقاط ضعف مؤثر و با اهمیت است.
در ادامه این نشست، مدیران کل معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران به تشریح اقدامات انجام شده در سال گذشته و ارائه برنامه‌های سال جاری پرداختند.
انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *