اخبار 8

فعالیت ۴۰ واحد فناور در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان

فعالیت ۴۰ واحد فناور در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان

ایسنا/اصفهان مدیر امور فناوری، مرکز رشد و کارآفرینی از فعالیت ۴۰ واحد فناور و پنج شرکت دانش بنیان و خلاق در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان خبر داد.

جواد راستی امروز (یکشنبه- ۲۰ تیرماه) در نشست خبری در دانشگاه اصفهان، با اشاره به حرکت دانشگاه اصفهان به سمت تبدیل شدن به دانشگاه نسل سوم و چهارم، اظهار کرد: در حال حاضر ۴۰ واحد فناور در دوره های رشد و پیش رشد و پنج شرکت دانش بنیان و خلاق در ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان فعال هستند.

وی افزود: ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان به مساحت ۳۲ هکتار به عنوان قطب آموزش، پژوهش و کارآفرینی در حوز ه صنایع سرگرمی از سال ۱۳۹۸ آغاز به کار کرد.

مدیر مرکز نوآوری صنایع سرگرمی دانشگاه اصفهان ادامه داد: در این مرکز، منظومه خلق ارزش شامل بازیگران مؤثر زیست بوم کارآفرینی کشور، شبکه های سرمایه گذاری و شتاب دهی، فضاهای اشتراکی، فضاهای کارگاهی و آزمایشگاهی، دفاتر خدماتی حقوقی و بازرگانی، شبکه های مشاوره و منتورشیپ، شبکه های ارتباط مؤثر با کارآفرینان و نوآوران و حمایت از کسب وکارهای دانش بنیان و ارزش آفرین علمی انجام می شود.

راستی با بیان اینکه در دو سال اخیر سایه کرونا کسب و  کارهای بسیاری را تعطیل کرده، اظهار کرد: کسب و کارهای نوپا در این دوران دستخوش مشکل شدند.

عضو هیأت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشگاه اصفهان ویژگی های مجموعه های ناحیه نوآوری دانشگاه را درک صحیح از مفهوم نوآوری های دانش بنیان و پایبندی به اصول آن، سابقه مؤثر در حوزه نوآوری و حمایت از استارتاپ ها، توجه ویژه به مؤلفه های علمی و فرهنگی محیط های دانشگاهی، توانایی تعامل با محیط های جوان و پویا و خطرپذیر و ارائه برنامه راهبردی مشخص برای استقرار، حمایت و شتاب دهی تیم های استارتاپی دانشجویی عنوان کرد.

سعید شفیعیون- رییس کتابخانه‌های دانشگاه اصفهان نیز در این نشست در خصوص ارائه گزارش عملکرد هشت ساله کتابخانه های دانشگاه، گفت: تجمیع ۱۷ کتابخانه اقماری و دانشکده ای در ۶ کتابخانه جامع و مادر در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی منجر به آزادسازی ۲۷۰۰ متر مربع فضای اداری و آزادسازی ۱۳ کارمند جهت استخدام در قسمت های دیگر دانشگاه شد.

وی افزود: کسب رتبه اول خدمات امانت دهی در کشور، انعقاد تفاهم نامه با مراکز متقاضی دریافت خدمات، گسترش طرح امانت بین کتابخانه ای شهر اصفهان و ایجاد سامانه شیوه نگارش پایان نامه ها و … از جمله فعالیت های انجام شده در این هشت سال است.

رییس کتابخانه‌های دانشگاه اصفهان همچنین از اهدای تجهیزات کتابخانه ای به مراکز محروم و نیازمند، تهاتر منابع تکراری با ۳۵ ترابایت فایل نسخ خطی کتابخانه های دنیا و اهدای منابع وجینی به مراکز فرهنگی نیازمند و محروم متقاضی خبر داد.

سید مسعود بنکدار- رییس موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان، نیز در این نشست از تهیه دفتر یادبود دانشگاه در خبر داد و گفت: دو دفتر نفیس که در آنها از هنرهای اصفهان استفاده شده است، تهیه شد. دانشگاه اصفهان پس از انقلاب دفتر یادبود نداشته و تهیه این دفتر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: موزه و مرکز اسناد دانشگاه اصفهان در جهت معرفی مجموعه اقدام به طراحی سایت الکترونیکی، تهیه بروشورهای تبلیغاتی کرد و امکان برگزاری نمایشگاه ها و مشارکت در همایش ها  و برنامه های فرهنکی و تاریخی را فراهم کرده است.

بنکدار ادامه داد: در زمینه نگهداری و حفاظت از آثار ارزشمند، در  موزه دانشگاه اصفهان اقداماتی انجام و اسناد تاریخی موزه و مرکز اسناد با همکاری سازمان اسناد استان به صورت رایگان مرمت شد.

امیراحسان کرباسی زاده – رییس اداره چاپ و انتشارات دانشگاه اصفهان، نیز گفت: از تعداد ۳۸ مجله در سال ۹۱ به ۳۲ مجله درحال حاضر رسیده ایم که افزایش کیفی داشته اند و اکنون چهار مجله بین المللی داریم و دو مجله دیگر نیز در راستای بین المللی شدن هستند.

وی افزود: بر اساس ارزیابی های وزارت علوم از سال ۹۵ رتبه دانشگاه بالا رفته و در حال حاضر در سال ۹۸،  ۱۴ مجله با رتبه A  و ۱۹ رتبه B داریم. در بخش کتاب نیز از ۱۳۳۸ تاکنون ۷۲۰ عنوان کتاب چاپ شده که از سال ۹۵ سالانه ۲۵ جلد کتاب بوده است.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *