قانون جدید نیویورک در استفاده از ضایعات مواد غذایی
نیویورک روش جدیدی در جهت کاهش زبالههای مواد غذایی و انتشار گازهای گلخانه ای ارائه کرده است.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از اینهبیتت، اندرو کومو فرماندار نیویورک، به تازگی روش جدیدی برای بازیافت مواد غذایی، تولید مجدد آنها و ارسال غذای سالم به نیازمندان را در دستور کار خود قرار داده است.
وی این قانون جدید را قانون « اهدا مواد غذایی و مقررات بازیافت ضایعات مواد غذایی » نامیده است. با اجرای این لایحه، تمام مواد غذایی مازاد به پناهگاههای غذای محلی اهدا خواهد شد و ضایعات نیز به مراکز بازیافتی ارسال میشود. با این روش از ورود بخش بزرگی از مواد غذایی به جریان زباله جلوگیری خواهد شد.
ضایعات غذایی یکی از نگرانیهای رو به رشد در ایالات متحده است. بر اساس گزارشها، کارشناسان تخمین زدند حدود 40 درصد مواد غذایی روانه زبالهدانها میشوند. این آمار به خصوص در شهر نیویورک هشداردهنده است و با توجه به اینکه نزدیک به 2.5 میلیون نفر در این شهر برای یافتن غذا تلاش میکنند مواد غذایی به صورت ضایعات در چرخه زباله قرار میگیرند.
حدود 18 درصد از این مواد غذایی شامل مواد غذایی جامد است که اکثر آنها به صورت زباله دفن میشوند. هر چند که این مواد غذایی به راحتی تجزیه میشوند، اما این فرآیند منجر به تولید گاز متان میشود. البته این چرخه هزینههای زیادی نیز در بر دارد.
فرماندار کومو امیدوار است که این لایحه جدید بتواند به روند کاهش میزان زبالهها و دیگر موارد در این زمینه کمک کند. با اجرای این قانون، تسهیلات مربوط به اهدا مواد غذایی نیز ایجاد خواهد شد.
اداره حفاظت از محیط زیست نیویورک معتقد است که با این قانون، سالانه حدود 250 هزار تن غذا ذخیره خواهد شد.
اولویت اصلی در قانون جدید، کمک غذایی به افراد نیازمند است. بعد از آن نیز خوراک حیوانات و سپس استفاده صنعتی از آنها مانند تولید روغن و کمپوست است.