قایقهای صیادی در کوچه و خیابانهای دیّر پارک شدند!
ایسنا/بوشهر دیّر، بزرگترین بندر صیادی کشور است اما اسکله تخصصی برای استقرار قایق های صیادی و تفریحی ندارند. از این روز صیادان این بندر مجبور شدهاند که با اعلام هشدار هواشناسی، قایقها را برای در امان ماندن از گزند باران به کوچه و خیابانها بیاورند!
هوا از هفته گذشته در بوشهر بارانی شده و رحمت الهی همه نقاط استان را در برگفته است. با خروج سامانه بارشی بلافاصله از دیروز سامانه جدیدی وارد استان شده و بسیار پرقدرت پیشبینی شده است. از این روز استاندار بوشهر، معاون عمرانی و مدیران ستادی حوزه عمرانی استانداری را در شهرهای دیّر، عسلویه، کنگان و دشتی مستقر کرده و همه تیمهای امدادی شهرهای مذکور در حال آماده باش کامل قرار داده است.
به گزارش ایسنا، بندر دیّر با حدود چهار هزار صیاد، بیش از ۲۳۰ فروند قایق صیادی و بیش از ۵۰۰ قایق تفریحی بزرگترین بندر صیادی کشور است که بسیاری از مردمانش به صید و ماهیگیری امرار و معاش میکنند اما مشکل آنجاست که این بندر از اسکله تخصصی برای استقرار قایق های صیادی و تفریحی محروم است. از این روز صیادان این بندر مجبور شدهاند با صرف هزینه بالا، قایقها را برای در امان ماندن از گزند باران به کوچه و خیابان بیاورند!
یکی از صیادان بندر دیّر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: دار و ندار ما همین قایق است که چهار نفر بهطور مستقیم و تعداد زیادی بهصورت غیرمستقیم از آن امرار معاش میکنند. از آنجا که دو سه سال پیش براثر وقوع سیل بسیاری از قایقهای این بندر خسارت دیدند تصمیم گرفتیم برای حفاظت از تنها سرمایهمان آنها را از اسکله دور کنیم.
وی اضافه کرد: اسکله بندر دیّر محل استقرار لنجها و کشتیهای تجاری است و تعداد محدودی قایق در آن لنگر انداختهاند، اکنون جایی برای قایقهای ما وجود ندارد؛ بارها از مسئولین خواستهایم که ۱۰۰ متر موجشکن در ضلع شرقی اسکله شهرداری دیّر بسازند اما هر بار قولهایی داده شد و به آن وفا نشد.
این صیاد دیّری تصریح کرد: البته اقداماتی همچون استقرار پله، کانکس و چراغ انجام شده است اما اینها دردی از ما را دوا نمیکند و ما در این زمینه مظلوم واقع شدهایم.
به گزارش، در این خصوص با فرماندار شهرستان دیّر تماس گرفته شد اما پاسخی دریافت نشد؛ این خبرگزاری آمادگی خود برای دریافت پاسخ اعلام میدارد.
انتهای پیام