اخبار 31

قبح استفاده از قلیان در میان برخی خانواده ها شکسته شده است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: متاسفانه قبح استفاده از قلیان در میان برخی خانواده ها شکسته شده، غافل از آنکه همین عاملی برای گرفتار شدن به اعتیاد در جوانان است.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، دکتر سید احمد هاشمی در نشست با مدیران سفره خانه های سنتی مرکز استان، در خصوص جمع آوری قلیان ها نیز افزود: سیگار حاوی چهار هزار ماده شیمیایی است و هر پک قلیان برابر با صد نخ سیگار ضرر دارد.

وی با اشاره به اینکه فرد با استعمال دخانیات انواع سرطان ها را دچار می شود، تصریح کرد: استعمال سیگار و قلیان برای مادران باردار نیز بسیار خطرناک است.

هاشمی در ادامه اظهار کرد: شایع ترین پیامد رعایت نکردن بهداشت در اماکن عمومی عرضه غذا، مسمویت غذایی است.

وی ادامه داد: سفره خانه ها و اماکنی که به صورت عمومی غذا و خوراکی به مردم عرضه می کنند، باید استانداردهای لازم را رعایت کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه رستوران ها و سفره خانه ها ملزم به دریافت استعلام از مراکز بهداشت هستند، ادامه داد: کاشی کاری، متراژ لازم برای فضای آشپزخانه، ارتفاع مناسب سقف و تهویه هوا، استفاده از لباس، کلاه و دستکش بهداشتی و سایر موارد از نکاتی است که باید رعایت شود.

وی اضافه کرد: رعایت شرایط بهداشتی و نکات ایمنی غذا به جذب بیشتر مشتری کمک شایانی می کند و عامل اعتماد مردم است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خطاب به مسئولان اماکن عمومی عرضه مواد غذایی و آشامیدنی، رستوران ها و سفره خانه ها اظهار کرد: مسئولین بهداشت را همکار خود بدانید چرا که قبل از الزامات قانونی، رعایت موارد بهداشتی و همکاری لازم مشکلات بعدی را به وجود نمی آورد.

وی ادامه داد: برخورد جدی با مراکزی که به صورت غیر مجاز و بدون مجوز فعالیت داشته باشند، ادامه دارد.

دادستان بجنورد نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: با کافه هایی که به صورت غیر مجاز فعالیت می کنند، برخورد قانونی و قاطع خواهیم داشت.

یاران افزود: سیستم خدمات رسانی در سفره خانه با رستوران تفاوت دارد و انتظار می رود در این اماکن ضوابط قانونی، بهداشت و هنجارهای جامعه رعایت شود.منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *