قلم زدن در حوزه دفاع مقدس ایثارگری است/ تدوین بانک اطلاعاتی زنان نویسنده
ایسنا/گیلان مدیرکل امور بانوان گیلان، قلم زدن در حوزه دفاع مقدس را نوعی ایثارگری دانست و تصریح کرد: با همکاری ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به دنبال تدوین بانک اطلاعاتی از زنان شاعر و نویسنده استان در حوزه ادبیات پایداری هستیم. زهرا یعقوب نژاد در مراسم تجلیل
ایسنا/گیلان مدیرکل امور بانوان گیلان، قلم زدن در حوزه دفاع مقدس را نوعی ایثارگری دانست و تصریح کرد: با همکاری ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به دنبال تدوین بانک اطلاعاتی از زنان شاعر و نویسنده استان در حوزه ادبیات پایداری هستیم.
زهرا یعقوب نژاد در مراسم تجلیل از نویسندگان زن حوزه دفاع مقدس استان گیلان، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۲۵۰ شهید گیلانی عملیات بیت المقدس، اظهار کرد: هزار رزمنده گیلانی در حماسه فتح خرمشهر حضور داشتند و ۷۰ جانباز نیز تقدیم اسلام و انقلاب کردیم.
وی کمیته زنان دفاع مقدس را یکی از کمیته های فعال شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گیلان دانست و افزود: ویژه برنامه های کمیته زنان دفاع مقدس گیلان در مناسبت های انقلاب در هشت محور شامل دیدار و سرکشی، تقدیر و تجلیل، برپایی نمایشگاه، برگزاری جشنواره و همایش، برگزاری نشست بصیرتی، خدمات رفاهی، برگزاری مسابقه و اجرای پویش برگزار می شود.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری گیلان، با اشاره به برگزاری کنگره استانی تجلیل از زنان شهیده، جانباز و آزاده گیلانی در قالب همایش «لشکر فرشتگان تاریخ ساز» همزمان با چهلمین سالگرد دفاع مقدس، عنوان کرد: در دوران همه گیری کرونا و محدودیت دید و بازدید حضوری، برقراری تماس های تلفنی با مادران و همسران شهدا را در دستور کار قرار دادیم.
یعقوب نژاد، قلم زدن در حوزه دفاع مقدس را نوعی ایثارگری دانست و تصریح کرد: با همکاری ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به دنبال تدوین بانک اطلاعاتی از زنان شاعر و نویسنده استان در حوزه ادبیات پایداری هستیم.
وی از شناسایی بیش از ۱۵۰ زن نویسنده و شاعر حوزه دفاع مقدس در استان گیلان خبر داد و اضافه کرد: آثار مکتوب ماندگاری دارد و شاعران و نویسندگان ما با زبان قلم معارف دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت را از نسلی به نسل دیگر منتقل می کنند.
مدیرکل امور بانوان گیلان، تاریخ شفاهی را یکی از محورهای مهم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و تاکید کرد: زنان اهل قلم نسبت به ثبت و ضبط خاطرات و روایات مادران و همسران و خانواده های شهدا اهتمام داشته باشند و با نگاه ظریف و عاطفی خود به استخراج این گنجینه ها بپردازند تا بتوانیم میراثی ارزشمند برای آیندگان به یادگار بگذاریم.
انتهای پیام
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0