قهر با صندوق رای، مطالبهگری نیست/جذابیت و تنوع، رکن اصلی در برنامه های اوقات فراغت
ایسنا/مرکزی امام جمعه ساوه با تاکید بر اینکه قهر با صندوق رای راهکار مطالبه گری نیست، گفت: هرگونه تغییر، تحول و پیشرفتی با حضور حداکثری مردم در انتخابات و انتخاب اصلح امکان پذیر خواهد بود.
حجتالاسلام سیدابراهیم حسینی دوشنبه دهم خردادماه در هشتادویکمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه، به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری و شوراها اشاره کرد و افزود: دشمنان حریصانه بدنبال جلوگیری از حضور مردم در پای صندوقهای رای هستند تا با عملی کردن توطئههای خویش از میزان مشارکت مردم بکاهند.
وی با تاکید بر اینکه نظام را با استبداد نمیشود حفظ کرد، اظهار کرد: نظام اسلامی با حضور مردم امنیت درونی و پایدار پیدا خواهد کرد و قطعا ملت ایران در راستای نقش بر آب کردن توطئههای دشمنان حضوری تاثیرگذار در انتخابات داشته و موجب اقتدار نظام اسلامی خواهند شد.
او انتخاب اصلح و حضور حداکثری را ضامن امنیت نظام دانست و افزود: حق تعیین سرنوشت مردم به دست خود مردم رقم خواهد خورد و جمهوریت نظام بدست آحاد مختلف مردم عینیت پیدا خواهد کرد. مردم سالاری دینی با مشارکت حداکثری مردم محقق خواهد شد تا حماسه بزرگی در کشور محقق شود.
امام جمعه ساوه در ادامه خواستار تولید محتوا برای فضاسازی جهت تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات شد و گفت: ضرورت شکلگیری پویش نهضت تبیین حضور مردم پای صندوقهای رای در شرایطی که دشمن برای کاهش حضور مردم دندان تیز کرده است از اهمیت خاصی برخوردار است. باید گفت که صندوقهای رای میتوانند تحول ایجاد کنند به شرط آنکه اقناع سازی صورت گیرد.
وی در خصوص دستور جلسه پیرامون برنامه ریزی برای غنی سازی اوقات فراغت نیز گفت: براساس قانون اساسی باید همه امکانات کشور برای ایجاد محیط مساعد جهت رشد فضایل اخلاقی و مبارزه با فساد و تباهی بکار گرفته شود و این وظیفه دولت اسلامی و تمام ارکان حاکمیت است.
حجتالاسلام حسینی افزود: متنوع بودن، جذابیت و هدفمند بودن برنامههای اوقات فراغت میتواند بستر جذب حداکثری جوانان و نوجوانان را فراهم کند.
وی همچنین با اشاره به در پیش بودن فرا رسیدن سالروز ارتحال حضرت امام (ره) اظهار کرد: امام راحل مظهر همه فضایل و ارزشهای ملت و احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) در عصر حاضر بود و بزرگداشت یاد و خاطره امام با برپایی آیینهای ویژه، وظیفه همگانی است.
به گزارش ایسنا، فرماندار ساوه نیز گفت: بیماری کرونا اثرات روانی زیادی بر روی خانوادهها و فرزندان گذاشته است و بسیاری از مراکز فرهنگی و آموزشی تحت تاثیر این بیماری و تبعات منفی آن قرار گرفتند.
علی میرزایی افزود: آثار روانی ناشی از کرونا و آسیبها و خطرات اجتماعی آن جوانان و نوجوانان را تهدید کرده است، اما این بیماری منحوس نباید بهانهای برای تعطیلی فعالیتهای فرهنگی در ایام فراغت باشد.
وی خواستار تدوین و پیادهسازی برنامه منظم و منسجم در اجرای طرح اوقات فراغت شد و افزود: برنامه اوقات فراغت باید پیوست فرهنگی داشته باشد که لازمه آن تدوین یک برنامه راهبردی با بهره گیری از نظرات کارشناسان است.
فرماندار ساوه با تاکید بر مشخص شدن نوع فعالیتها برای جامعه هدف گفت: توزیع ناعادلانه امکانات و زیرساختها در نقاط محروم و روستاها از نقاط ضعف برنامه های اوقات فراغت است. باید توازن در اجرای فعالیتها برای جامعه هدف در تمام نقاط شهرستان دیده شود.
او شکوفایی خلاقیتها و استعدادها با پرهیز از بیهودگی و دور باطل و تاکید بر کشف استعدادهای ناشناخته را در اجرای برنامه های اوقات فراغت مورد تاکید قرار داد و افزود: باید کارکردهای اساسی این طرح برای جامعه هدف به خوبی تبیین شود.
فرماندار ساوه در ادامه از دستگاه های اجرایی و متولیان برنامههای طرح اوقات فراغت خواست تا برنامهها و طرحهای خود را حداکثر تا دو هفته آینده ارائه دهند تا پس از ارزیابی طرحها و کار کارشناسی در فاز اجرایی قرار گیرد.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه نیز گفت: برگزاری جلسات هم اندیشی با خبرنگاران و اصحاب فرهنگ و هنر برای روشنگری مردم در خصوص اهمیت برگزاری انتخابات سال جاری از اقدامات مهم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان بوده است و خوشبختانه جریان سازی و فضاسازی از سوی مجموعههای وابسته به این اداره با ابزارهای گوناگون در حال انجام است.
حسین محمودیفر در ادامه افزود: متولیان برگزاری اوقات فراغت باید از فضای مساجد برای تربیت دینی جوانان استفاده کنند و فعالیتهای اوقات فراغت باید مسجد محور باشد.
وی اظهار کرد: برگزاری اردوهای درون شهری و طبیعت گردی، مسابقات خانگی از طریق ادارات، برپایی مسابقات ورزشی با جمعیت محدود، برگزاری کارگاه های مهارت افزایی برای جوانان و نوجوانان، استفاده از ظرفیت سالنهای وسیع ادارات برای اجرای طرحهای اوقات فراغت، برپایی جشنواره قصه گویی، استفاده از بستر فضای شاد برای تولید محتوا، دعوت از اساتید فضای مجازی برای تولید محتوا در بستر شاد و فضای مجازی و راهاندازی سینما با ظرفیت محدود از جمله برنامههای پیش بینی شده برای اوقات فراغت است.
در این جلسه اعضای شورای فرهنگ عمومی به بیان راهکارهای خود جهت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پرداختند. برگزاری پویش رای اولیها با مشارکت دانش آموزان در فضای مجازی و شبکه شاد، برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، تشکیل کارگروههای تولید محتوا و رفع شبهات به همت حوزه علمیه خواهران از جمله پیشنهادات بود.
انتهای پیام
منبع:ایسنا