اخبار 18

لازمه جهش تولید، ایجاد ثبات اقتصادی است

لازمه جهش تولید، ایجاد ثبات اقتصادی است

ایسنا/خوزستان مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خوزستان گفت: لازمه جهش تولید، ایجاد ثبات اقتصادی به منظور رشد اقتصادی و ایجاد وضع مطلوب در بخش‌های اقتصادی از طریق بهبود فضای کسب و کار، اصلاح سیستم بانکی، مالیاتی، گمرکی، بیمه‌ای، تسهیل سرمایه گذاری و تامین مالی، نوسازی واحدهای تولیدی، ارتقاء کیفیت و بهره وری عوامل تولید و دولت الکترونیک است.

رضا قیصی پور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در سال جاری خطاب به دست‌اندرکاران دولتی و خصوصی، اظهار کرد: ایشان در این زمینه جمله مهمی را عنوان کردند “جوری عمل کنید که جهش تولید، تغییر محسوسی در زندگی مردم به وجود آورد”. این بیانات نشان می‌دهد که فعال بودن ستادهای اقتصاد مقاومتی و سرمایه گذاری، تسهیل و رفع موانع تولید و صادرات غیر نفتی و اقدامات خوبی که در شرایط تحریم در جریان است، کافی نبوده است و کماکان نیازمند تلاش مضاعف و مستمر در جهت رفع موانع تولید و مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان هستیم.

وی افزود: در واقع جهش تولید در راستای اقتصاد مقاومتی و تکمیل‌کننده تسهیل و رفع موانع تولید و ستاد سرمایه گذاری و رونق تولید در استان های کشور است.

قیصی پور تصریح کرد: لازمه جهش تولید، ایجاد ثبات اقتصادی به منظور رشد اقتصادی و ایجاد وضع مطلوب در بخش‌های اقتصادی از طریق بهبود فضای کسب و کار، اصلاح سیستم بانکی، مالیاتی، گمرکی، بیمه‌ای، تسهیل سرمایه گذاری و تامین مالی، نوسازی واحدهای تولیدی، ارتقاء کیفیت و بهره وری عوامل تولید و دولت الکترونیک است.

وی با اشاره به اقدامات مهمی که باید در سال جاری در دستور کار استان قرار گیرد، عنوان کرد: بررسی و آسیب شناسی برنامه های اجرا شده توسط دستگاه‌های اجرایی طی سنوات قبل در زمینه های سرمایه گذاری و رفع موانع تولید و زیرساخت‌ها، شناسایی ظرفیت‌هایی که در کلیه بخش‌های اقتصادی مورد غفلت قرار گرفته‌اند، با عنایت به منابع محدود و با توجه به مزیت های استان در بخش های نفت و گاز و پتروشیمی، کشاورزی و گردشگری، اولویت‌بندی طرح‌ها و فعالیت‌ها مورد توجه قرار گیرد. به طور مثال در استان، صنایع پتروشیمی ارزش افزوده بالایی دارند و می توانند در دستور کار قرار گیرند.l

وی ادامه داد: به استناد سامانه پایش طرح‌های سرمایه‌گذاری استان حدود ۶۰۰ طرح سرمایه‌گذاری توسط دستگاه‌های اجرایی در این سامانه بارگذاری شده است. باید طرح‌های سرمایه‌گذاری که پیشرفت فیزیکی بالایی دارند و سریع‌تر به بهره برداری می رسند در اولویت قرار گیرند و با ایجاد خطوط ویژه تسهیلاتی، منابع مورد نیازشان تامین شود.

قیصی پور گفت: تفویض اختیارات لازم به استاندار جهت رفع موانع و مشکلات سرمایه گذاری و تولیدکنندگان از طریق مرکز و استفاده از نظرات صاحب‌نظران اقتصادی در بخش های اقتصادی استان و لحاظ کردن آن ها در برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی و فعال کردن شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی که در استان در سال گذشته در بین استان‌های کشور، مقام دوم را به خود اختصاص داده است، از دیگر مواردی است که باید در راستای تحقق شعار سال در استان مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خوزستان اظهار کرد: همچنین در سال جاری باید رفع مشکلات و تسهیل امور تجار و صادرکنندگان در مرزهای صادراتی شلمچه و چذابه و بنادر استان در اولویت قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *