اخبار 6

لرستان، پایلوت طرح نظام ارجاع پزشک خانواده در بیمه سلامت همگانی شد

لرستان، پایلوت طرح نظام ارجاع پزشک خانواده در بیمه سلامت همگانی  شد

ایسنا/لرستان مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: استان به‌عنوان پایلوت طرح نظام ارجاع پزشک خانواده در بیمه سلامت همگانی انتخاب شد.

شاهدخت فتحی بیرانوند در جلسه شورای اطلاع‌رسانی لرستان که امروز ۱۶ تیرماه برگزار شد، با اشاره به اینکه لرستان به‌عنوان پایلوت طرح نظام ارجاع و پزشک خانواده در بیمه سلامت همگانی انتخاب شده است، اظهار کرد: در راستای کمک به اقشار آسیب‌پذیر استان دارندگان دفترچه بیمه سلامت همگانی صاحب پزشک خانواده خواهد شد که در این راستا توانسته‌ایم با تلاش‌های زیاد در حمایت از بیمه‌شدگان صندوق بیمه همگانی، لرستان را به‌عنوان پایلوت طرح نظام ارجاع پزشک خانواده انتخاب شود.

وی تصریح کرد: بیمه سلامت لرستان با تحت پوشش قرار دادن یک‌میلیون و ۷۰ هزار نفر حدود ۶۰ درصد جمعیت استان را پوشش می‌دهد ازآنجاکه بیمه سلامت پنج صندوق بیمه‌ای را پوشش می‌دهد، حدود ۲۰۳ هزار نفر جمعیت بیمه صندوق همگانی در سطح استان هستند.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان بیان کرد: صندوق بیمه همگانی در سال ۹۳ برای افرادی که فاقد دفترچه هستند شروع به کار شده و قانون‌گذار ارائه خدمات را منوط در مراکز دولتی دانشگاهی کرده است، اگر دارندگان این دفترچه به مراکز خصوصی مراجعه کنند خدماتی دریافت نخواهند کرد و هزینه آن‌ها به‌صورت آزاد محاسبه خواهد شد.

فتحی بیرانوند با اشاره به اینکه مراکز دانشگاهی دولتی استان دیگر تکاپوی نیاز بیمه‌شدگان را نداشته و هزینه زیادی را متحمل می‌شوند، افزود: با اجرای پایلوت طرح نظام ارجاع پزشک خانواده در صندوق بیمه سلامت همگانی به ازای هر ۷۵۰ نفر در هر منطقه یک پزشک خانواده منتسب خواهد شد که این پزشک خانواده شامل ارائه خدمات توسط متخصص داخلی، عفونی، بیهوشی، اطفال، طب سنتی و غیره است که بیمه‌شدگان می‌توانند فقط با پرداخت شش هزار تومان از خدمات فوق برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: درصورتی‌که بیمه‌شدگان صندوق بیمه همگانی به مطب پزشک عمومی مراجعه کنند باید مبلغ ۵۲ هزار تومان پرداخت کنند که با اجرای طرح نظام جامع در صندوق بیمه همگانی این بیمه‌شدگان با منتسب به پزشک خانواده می‌توانند فقط با پرداخت شش هزار تومان خدمات خود را دریافت کنند.

مدیرکل بیمه سلامت لرستان اضافه کرد: با توجه به اینکه اطلاعات بیمه‌شدگان صندوق بیمه همگانی کامل نیست و با توجه به پالایش جمعیت حدود ۲۰۳ هزارنفری در استان، بعضاً آدرس و شماره تلفن همراه این افراد ناقص و ممکن است برای منتسب کردن ما را با مشکل مواجه کند که انتظار می‌رود دستگاه‌های ذی‌ربط و هرکسی که می‌تواند برای اطلاع‌رسانی ما را کمک کند.

فتحی بیرانوند بیان کرد: بیمه‌شدگان می‌توانند آدرس دقیق محل سکونت و کد ملی خود را از طریق شماره تلفن همراه سرپرست خانواده به سامانه پیامکی هزار ۳۰۰۰۱۶۶۴ ارسال کنند تا با انجام اصلاح سازی اطلاعات بیمه‌شدگان بتوانیم این افراد را به نزدیک‌ترین پزشک خانواده محل سکونت خود انتساب دهیم.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *