تمام دریافتکنندگان وام قرضالحسنه فارغ از این که امکان پرداخت یا وصول اقساط از آنها وجود داشته باشد و نیز قطع نظر از نوع کسب و کار و فعالیت دریافتکننده قرضالحسنه، مشمول استفاده از مزایای بخشنامه تعویق سهماهه اقساط تسهیلات به دلیل شیوع ویروس کرونا هستند.
به گزارش ایسنا، از این رو بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موظفند چنانچه مبالغ اقساط قرضالحسنه سررسید شده در بازه زمانی موضوع مصوبه مورد اشاره از حساب تسهیلاتگیرندگان یا ضامنین آنها برداشت شده است را مسترد کنند.
پیرو بخشنامه شماره ۹۸.۴۳۵۶۵۲ مورخ ۱۵.۱۲.۱۳۹۸ موضوع ابلاغ مصوبه شورای پول و اعتبار درخصوص تعویق سهماهه اقساط تسهیلات به دلیل شیوع ویروس کرونا، بدینوسیله در پی برخی گزارشهای دریافتی مبنی بر برداشتهای متفاوت و بعضاً ناصحیح از گستره شمول مصوبه فوق به ویژه در خصوص دریافتکنندگان تسهیلات قرضالحسنه و نیز طرح بعضی شکایات، سئوالات و ابهامات در این رابطه، متذکر میشود تمام دریافتکنندگان قرضالحسنه فارغ از این که امکان پرداخت یا وصول اقساط از آنها وجود داشته باشد و نیز قطع نظر از نوع کسب و کار و فعالیت دریافتکننده قرضالحسنه، مشمول استفاده از مزایای بخشنامه فوقالذکر هستند.
لذا بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موظفند چنانچه مبالغ اقساط قرضالحسنه سررسید شده در بازه زمانی موضوع مصوبه مورد اشاره از حساب تسهیلاتگیرندگان یا ضامنین آنها برداشت شده است را مسترد کنند.
با توجه به موارد بیان شده، مراتب به قید تسریع و با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳.۹۶ مورخ ۱۶.۵.۱۳۹۶ به تمام واحدهای ذیربط آن بانک یا مؤسسه اعتباری غیربانکی ابلاغ شده و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق به عمل آید.
منبع:ایسنا