اخبار 33

محدودیت‌های خوزستان پابرجا است/درخواست استاندار برای تفویض اختیار تصمیم‌گیری در مسائل کرونا

محدودیت‌های خوزستان پابرجا است/درخواست استاندار برای تفویض اختیار تصمیم‌گیری در مسائل کرونا

ایسنا/خوزستان در ادامه روزهای قرمز، خوزستان با خیز کرونا دست و پنجه نرم می‌کند. بنا به اعلام مسئولان مراکز بهداشتی، روند مراجعه به مراکز نمونه‌گیری در اهواز و دیگر شهرها همچنان افزایشی است و به همین نسبت، تعداد موارد شناسایی‌شده بیماری نیز افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا از ادامه اعمال محدودیت‌ها در استان خوزستان تا پایان شرایط اضطراری خبر داده است؛ خوزستان در روزهایی که به پایان سال می‌رسند، همچنان در شرایط اضطراری است.

در رکوردشکنی مجدد؛

امروز بیش از ۱۴ هزار تست کرونا در خوزستان انجام شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از شکسته شدن مجدد رکورد کشوری انجام روزانه تست در خوزستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در صفحه شخصی خود در توییتر نوشت: “این روزها بهداشت خط مقدم خوزستان برای مهار کرونای انگلیسی است، امروز با بیش از ۱۴ هزار تست باز هم رکورد انجام تست کشور در خوزستان شکسته شد.

بیماریابی فعال همکاران خط شکن بهداشت که به مرزها، فرودگاه و راه آهن هم رسیده اگر با مشارکت بیشتر مردم همراه شود زنجیره انتقال ویروس را قطع خواهد کرد.”

رئیس علوم پزشکی اهواز:

کنترل بیماران ورودی و تخت‌های بیمارستانی خوزستان بسیار دشوار شده است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: وضعیت بیمارستان‌های خوزستان به گونه‌ای است که کنترل بیماران ورودی و تخت‌های بیمارستانی بسیار دشوار شده است اما اجازه نخواهیم داد بیماری از هم‌استانی‌های ما پشت در ICU و یا بدون تخت بماند.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان در نشست قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا خوزستان که امروز (۱۲ اسفندماه) به صورت ویدئوکنفرانس با حضور وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: روز گذشته حدود ۲ هزار و ۲۰۰ نفر به بیمارستان‌های خوزستان مراجعه کردند که ۳۰۷ نفر از این تعداد بستری شدند و ۱۸۸ نفر از این بستری‌شدگان تست PCR مثبت داشته و به صورت قطعی بیمار کووید – ۱۹ و باقی بیماران نیز مشکوک به کرونا بوده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: روز گذشته مراجعه حدود ۴ هزار نفر به مراکز بهداشتی را نیز شاهد بودیم. در حال حاضر ۶۲ مرکز بهداشتی در حال ارائه خدمات به مردم و بیماران کرونایی هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به وضعیت خوزستان در شیوع کرونا گفت: در حال حاضر وضعیت بیماری در استان خوزستان، وضعیت افزایشی است اگرچه شیب آن با توجه به محدودیت‌های اعمال شده کاهش یافته است.

ابول‌نژادیان ادامه داد: تقریبا سه هفته پیش هر ۱۰۰ بیمار در خوزستان می‌توانست ۱۵۹ نفر را مبتلا کند. این عدد در دو هفته پیش با افزایش رعایت مردم به ۱۳۴ نفر رسید و هفته اخیر این عدد که RT نام دارد به ۱.۲۳ رسیده است به معنای اینکه هر ۱۰۰ بیمار می‌توانند ۱۲۳ نفر را مبتلا کنند. تا زمانی که این عدد به کمتر از عدد یک نرسد، همچنان شاهد روند صعودی ابتلا به کووید هستیم.

وی افزود: رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در استان خوزستان بهتر شده است و استفاده از ماسک نیز تا ۸۲ درصد افزایش یافته است. ترددها در شهر کمتر شده اما هنوز باید گفت که شهر اهواز شلوغ است و شبیه شهری نیست که وضعیت قرمز دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: مردم باید همکاری خود را ادامه دهند و وضعیت را تحمل کنند. نگران وضعیت معیشت بازاریان و اصناف هستیم اما آنچه اکنون در کنترل این اپیدمی مهم است، جان و سلامت مردم است و مردم باید رعایت کنند.

ابول‌نژادیان خاطرنشان کرد: وضعیت بیمارستان‌های خوزستان به گونه‌ای است که کنترل بیماران ورودی و تخت‌های بیمارستانی بسیار دشوار شده است اما اجازه نخواهیم داد بیماری از هم‌استانی‌های ما پشت در ICU و یا بدون تخت بماند.

وی افزود: ظرفیت را افزایش داده‌ایم اما این ظرفیت محدود است و باید همکاری مردم را داشته باشیم تا روند شیوع ویروس، کاهشی شود.

درخواست استاندار خوزستان برای تفویض اختیار تصمیم‌گیری در مسائل کرونا

استاندار خوزستان خواستار تفویض اختیار تصمیم‌گیری به استان در مسائل کرونا شد.

قاسم سلیمانی‌دشتکی در نشست قرارگاه عملیاتی ستاد مقابله با کرونا خوزستان که امروز (۱۲ اسفندماه) به صورت ویدئوکنفرانس با حضور وزیر کشور برگزار شد، با اشاره به وضعیت مرزهای خوزستان اظهار کرد: به سرعت یک نقاهتگاه در مرز در نظر گرفته شده است و گروه‌های بهداشت و درمان کمک بسیاری به این مساله کرده‌اند و افراد و نیروهای خود را برای تست‌گیری مستقر کرده اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در مرزهای خوزستان تنها به ایرانی‌هایی که از عراق وارد ایران می‌شوند، اجازه ورود داده شده است و پیش از ورود نیز از آن‌ها تست گرفته می‌شود و تا زمانی که پاسخ تست مشخص شود در نقاهتگاه باقی خواهند ماند و از آن‌ها پذیرایی می‌شود.

استاندار خوزستان تصریح کرد: اگر پاسخ تست کووید این افراد مثبت باشد با شرایط خاص به بیمارستان‌ها ارجاع داده می‌شوند و اگر پاسخ تست منفی باشد می‌توانند به مسیر خود و مقصد مورد نظر حرکت کنند.

سلیمانی‌دشتکی گفت: برای بخش دیگر مرز که در آن صادرات و واردات انجام می‌شود به تعداد تست‌ها افزوده شده است زیرا نمی‌شود تجارت را در مرز تعطیل کرد و کار صادرات و واردات با نظارت قوی‌تر در حال انجام است.

وی ادامه داد: روزانه حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر تردد مسافری در مرزهای خوزستان وجود داشت که به صورت کامل متوقف شده است و تنها تجار با نظارت دقیق و با تست ۷۲ ساعته می‌توانند در مرز فعالیت داشته باشند.

استاندار خوزستان در خصوص وضعیت اصناف و بازار گفت: بازاریان معتقد هستند که وقتی تعطیل می‌شوند دست‌فروش‌ها جایگزین آن‌ها می شوند و این حرف، درست است. در روزهای اخیر، عوامل نظارتی از ابتدای صبح در بازارها و محلی که دستفروشان فعالیت می‌کنند حضور می‌یابند و کار را مدیریت می‌کنند تا شاهد فعالیت آن‌ها نباشیم.

سلیمانی‌دشتکی افزود: بازاریان از این شرایط متضرر شده‌اند و مشکل دارند. جلسات متعددی برای حمایت از اصناف و بازاریان در استان خوزستان برگزار شده است تا شرایطی فراهم شود که دغدغه آن‌ها کمتر شود. در خصوص چک‌ها، مالیات و بحث تامین اجتماعی برای آن‌ها پیشنهاداتی ارائه شده است تا دغدغه کمتری داشته باشند.

وی با اشاره به محدودیت ترددها در خوزستان گفت: محدودیت‌های ترددی بسیاری را در شهرهای قرمز خوزستان اعمال کرده‌ایم و تلاش شده است ارتباط میان شمال و جنوب استان محدود شود. همچنین محدودیت‌هایی برای ترددهای بین استانی لحاظ کردیم که البته نیاز به کار بیشتری دارد.

استاندار خوزستان در خصوص سفرهای هوایی و ریلی عنوان کرد: پیشنهادی ارائه کردیم تا ظرفیت پرواز و قطارها برای سفر یک‌سوم شود اما در صحبتی که با وزیر بهداشت داشتیم عنوان کردند که در صورت امکان کلا تردد ریلی و هوایی تعطیل شود اما باید گفت که این کار امکان پذیر نیست زیرا نبض اقتصادی و اداری از دست ما به طور کامل خارج می شود.

وی افزود: برای این مساله باید تفیض اختیاری به استان خوزستان ارائه شود تا بتواند متناسب با وضعیت شیوع کرونا تصمیم‌گیری کند.

سلیمانی‌دشتکی افزود: در خصوص تصمیم‌گیری برای مسائل مالیاتی و بحث‌های تامین اجتماعی نیز درخواست ما این است که اختیاری به استان خوزستان واگذار شود که خودمان بتوانیم متناسب با شرایط تصمیم‌گیری کنیم.

وی ادامه داد: تعداد تست‌ها در خوزستان به شدت افزایش یافته است به شکلی که در روز گذشته ۱۲ هزار و ۵۰۰ تست در خوزستان انجام شد و این یک کار بزرگ است. بیماریابی بسیار مهم است و ما در این زمینه فعال هستیم.

استاندار خوزستان گفت: در خوزستان تعداد روستاها بسیار زیاد است و هر چه که ما کنترل کنیم بالاخره در یک جایی مراسمی برگزار می‌شود؛ بر این اساس تصمیم گرفته شده است هر زمان که در مناطق اتفاقی در خصوص مرگ افراد رخ دهد بخشدار، دهیار و فرماندار این مساله را به دادستان اطلاع دهند تا پیش از مراسم، صاحبان عزا را دعوت و از آن‌ها تضمین قوی گرفته شود که مراسمی برگزار نشود.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد استانی مدیریت کرونا خبر داد

محدودیت‌های خوزستان به قوت پابرجا است / آغاز فعالیت نقاهتگاه‌ها در اهواز

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: مقرر شده است که نظارت‌ها و اعمال محدودیت‌ها در خوزستان همچنان به قوت خود پابرجا باشد.

ولی‌الله حیاتی در حاشیه جلسه قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (۱۲ اسفندماه) برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه بحث تشدید نظارت‌ها در خوزستان مطرح و مقرر شده است که نظارت‌ها و اعمال محدودیت‌ها در خوزستان همچنان به قوت خود پابرجا باشد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مبادی و ورودی‌ها و خروجی‌های خوزستان باید به شدت کنترل شوند. اجرای طرح محله‌محور شهید سلیمانی نیز در دستور کار قرار بگیرد و پشتیبانی لازم انجام شود.

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: در مرکز استان، سه نقاهتگاه در نظر گرفته شده است که از امروز فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

حیاتی بیان کرد: اداراتی که رعایت حداقلی پروتکل‌های بهداشتی را داشته‌اند، احصاء شده‌اند و تذکرات لازم برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی و به ویژه نصب اپلیکیشن ماسک داده شد.

وی بیان کرد: امیدواریم با همکاری مردم و اعمال محدودیت‌ها بتوانیم از این مرحله عبور کنیم.

رئیس علوم پزشکی اهواز عنوان کرد

هر بیمار خوزستانی، ۱.۲۳ نفر را مبتلا می‌کند / انتقال غیرکرونایی‌ها به بیمارستان‌های غیردانشگاهی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به تلاش بهداشت برای بیماریابی گسترده در خوزستان گفت: روز گذشته حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ تست در استان خوزستان اخذ شده که تاکنون این میزان نمونه‌گیری بزرگترین رکورد در کشور است؛ به ازای هر بیمار بستری نیز ۱۱ بیمار سرپایی داشته‌ایم.

دکتر فرهاد ابول‌نژادیان اظهار کرد: سه هفته پیش میزان RT (شاخص تولید بیمار به ازای هر بیمار) در خوزستان ۱.۵۹ و دو هفته پیش ۱.۳۴ بوده است؛ این شاخص در ابتدای این هفته به ۱.۲۳ رسیده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: به عبارت دیگر، سه هفته پیش به ازای هر ۱۰۰ بیمار ۱۵۹ بیمار دیگر تولید می‌شد اما با اعمال محدودیت‌ها و اطلاع‌رسانی گسترده و همراهی بیشتر مردم، این رقم دو هفته پیش به ۱۳۴ بیمار و در حال حاضر به ۱۲۳ بیمار رسیده است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان تصریح کرد: تا زمانی که این عدد به کمتر از یک نرسد، وضعیت بیماری نزولی نخواهد شد.

ابول‌نژادیان با اشاره به عوامل تاثیرگذار در خروجی RT، گفت: اعمال محدودیت‌ها، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و وجود تهویه مناسب از عوامل تاثیرگذار در این شاخص هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: استفاده از تهویه مناسب در محیط‌های کاری باید لحاظ شود اما کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد. هر چند اجازه فعالیت به اصناف و ادارات با یک‌سوم ظرفیت داده شده است، باید سیستم تهویه هم مد نظر قرار بگیرد.

وی افزود:  ممکن است برخی مشاغل گروه یک که اجازه فعالیت دارند، تهویه مناسب را رعایت نکنند. برخی سوپرمارکت‌ها فضای کوچکی دارند و در این شرایط بیماری، تنها دو سه نفر اجازه ورود به محل را دارند اما گاهی مشاهده می‌شود تعداد زیادی در این محل‌ها حضور دارند.

ابول‌نژادیان گفت: همکاران بهداشت در حال تلاش برای بیماریابی بیشتر هستند. روز گذشته حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ تست در استان خوزستان اخذ شده که تاکنون این میزان نمونه‌گیری بزرگترین رکورد در کشور است؛ به ازای هر بیمار بستری نیز ۱۱ بیمار سرپایی داشته‌ایم.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه بروز بیماری در خوزستان بالا است، بیماریابی گسترده را به عنوان یکی از راهبردها مد نظر قرار داده‌ایم. یکی دیگر از راهبردها، اعمال محدودیت‌ها بوده که ابتدا در قالب آموزش، در مرحله بعدی صدور اخطاریه و سپس اجبار، اجرایی شده است؛ به عنوان مثال زمانی که دو مرحله ابتدایی منجر به رعایت پروتکل‌ها نشد، برق قطع شد تا افراد به اجبار محل کار یا محیط را ترک کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: ما بیشتر بحث آموزش را مد نظر قرار داده‌ایم و اجبار در حیطه تکالیف دانشگاه نیست اما دغدغه مردم در خصوص قطع برق را مطرح خواهیم کرد.

ابول‌نژادیان با اشاره به وضعیت بیمارستان‌های خوزستان در پیک فعلی گفت: با توجه به اینکه بار مراجعه به بیمارستان‌ها زیاد است، به هر طریقی تخت‌های عادی و ویژه را برای بیماران کرونا تامین کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: در این وضعیت، تحت فشار هستیم و مجبور شده‌ایم بیماران دیگر که به کرونا مبتلا نیستند را به بخش‌های غیردانشگاهی منتقل کنیم تا دانشگاه بتواند تکلیف خود در خدمت حداکثری به بیماران مبتلا به کرونا را انجام دهد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: از مردم می‌خواهیم با مدافعان سلامت که مدت‌ها است درگیر کرونا هستند و جان‌شان را به خطر انداخته‌اند، همراهی کنند.

وی در خصوص انجام تست برای سفرهای هوایی، گفت: به منظور جلوگیری از انتشار بیماری به سایر استان‌ها مصوب شده بود برای افرادی که قصد سفر به استان‌های دیگر را دارند، تست سریع انجام شود اما دو روز پیش اطلاعیه‌ای در فضای مجازی منتشر شد که این افراد باید تست PCR انجام دهند که بلافاصله اعلام کردم چنین چیزی نیست و مسافران باید تست رپید را به صورت رایگان و ۲۴ ساعت قبل از سفر انجام دهند.

وی ادامه داد: اما مجددا ابلاغیه‌ای مبنی بر لغو چنین موضوعی به فرودگاه‌ها داده شد که موضوع را با وزارت بهداشت مطرح کردم و همچنان وزارت بهداشت اعتقاد داشت برای جلوگیری از انتشار بیماری به سایر استان‌ها، این کار برای مسافران خروجی انجام شود و مکاتباتی با وزارت راه انجام شده است.

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان تصریح کرد: در صورتی که در این خصوص توافق شود و مجددا توسط ستاد ملی مقابله با کرونا تایید شود، آمادگی برای انجام تست وجود دارد زیرا این کار به صلاح مردم است. فعلا انجام تست برای مسافران اجباری نیست و اگر این مصوبه مجددا اعلام شد، ظرفیت برای انجام این کار وجود دارد.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، گفت: با توجه به اینکه ۲۵ درصد موارد ابتلا به بیماری در خانواده‌ها رخ می‌دهد، به محض بروز کوچکترین علائمی مانند بدن درد، سر درد، تب و گلو درد، بیماران ابتدا باید خود را قرنطینه کرده و سپس به مراکز بهداشتی یا کلینیک‌های تنفسی مراجعه کنند تا از درگیری دیگر افراد خانواده جلوگیری شود.

وضعیت شهرهای خوزستان در جدیدترین به روز رسانی رنگ‌بندی کرونا

طبق آخرین به روز رسانی اپلیکیشن ماسک، ۱۱ شهر خوزستان همچنان در وضیت قرمز قرار دارند.

به گزارش ایسنا، بر اساس آخرین به روز رسانی اپلیکیشن ماسک، همچنان ۱۱ شهر خوزستان در وضعیت قرمز قرار دارند.

بر این اساس، اهواز، کارون، شوشتر، شادگان، خرمشهر، دزفول، آبادان، ماهشهر، رامهرمز، دشت‌آزادگان و هویزه در وضعیت قرمز قرار دارند.

هفتکل، حمیدیه، باغملک، اندیمشک، امیدیه، ایذه، هندیجان و شوش در وضعیت نارنجی و گتوند، لالی، باوی، بهبهان، اندیکا، رامشیر و مسجدسلیمان در وضعیت زرد هستند.

رئیس بیمارستان خبر داد

تکمیل ظرفیت بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز / انتظار بیماران در اورژانس برای بستری

رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز با اشاره به تکمیل ظرفیت این بیمارستان در پذیرش بیماران کرونا از انتظار بیماران در اورژانس برای بستری خبر داد.

دکتر محمد آرزومند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: همچنان ظرفیت بیمارستان امیرالمومنین(ع) تکمیل است و بیماران در انتظار بستری در بخش، در اورژانس بیمارستان معطل هستند.

وی افزود: در حال حاضر ۱۰۵ بیمار در بیمارستان بستری هستند البته معمولا آمار مراجعه بیماران در بعد از ظهر و شب‌ها افزایش می‌یابد.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) اهواز گفت: میزان مراجعه بیماران بدحال نسبت به هفته گذشته بیشتر شده است و میزان مراجعه بیماران به بیمارستان نیز کماکان بالا است.

فرمانده عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در استان عنوان کرد

بازرسی از رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات خوزستان

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان از بازرسی مستمر از ادارات استان و نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

ولی‌الله حیاتی در گفت و گو با ایسنا  اظهار کرد: در روزهای اخیر شاهد همکاری بهتری از سوی مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان خوزستان بوده‌ایم و انتظار داریم این همکاری همچنان ادامه داشته باشد.

وی افزود: با توجه به شرایط کنونی استان خوزستان در شیوع کرونا، بازرسی‌هایی نیز به صورت مستمر از ادارات خوزستان در حال انجام است.

حیاتی گفت: بیشتر ادارات خوزستان پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند و اگر اداره‌ای به دستورات ستاد مدیریت کرونا عمل نکند و یا پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکند، به آن اداره تذکر داده خواهد شد.

وی افزود: انتظار داریم همکاری مردم در حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیشتر شود و مردم به این نکات توجه جدی داشته باشند.

رفتار عجیب مردمی که از کرونا واهمه ندارند

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به حضور بی‌محابای مردم در تجمعات گفت: نتیجه این رفتارها، منجر به افزایش تعداد بیماران شده است و اگر این روند ادامه داشته باشد، مطمئنا بیمارستان‌ها دچار مشکل می‌شوند.

رضا پورآیین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: همچنان کروناویروس در حال چرخش است و در سراسر دزفول آلودگی ایجاد کرده است.

وی افزود: با توجه به وجود کرونای انگلیسی، همه گروه های سنی در خطر هستند و تنها راه پیشگیری، رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

سرپرست معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: در میان عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی؛ مهم‌تر از همه چیز، مردمی هستند که به شکل عجیب و غربب و بی‌محابا همه جا و در تجمعات، عروسی‌ها و عزاداری‌ها و دورهمی‌های خانوادگی شرکت می‌کنند و هیچ واهمه‌ای از این ویروس ندارند.

پورآیین بیان کرد: نتیجه این رفتارها، منجر به افزایش تعداد بیماران شده است و اگر این روند ادامه داشته باشد، مطمئنا بیمارستان‌ها دچار مشکل می‌شوند.

وی افزود: تنها راه برون‌رفت از این پیک، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی توسط همه مردم و اصناف است.

معاون اداره‌کل ورزش خوزستان خبر داد

پلمب ۶ باشگاه ورزشی اهواز / برخورد با ۴۰ باشگاه در دستور کار

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان از پلمب شش باشگاه ورزشی در اهواز خبر داد.

ابراهیم نصیری در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: طی روزهای اخیر باتوجه به تمکین نکردن شش باشگاه ورزشی به عدم فعالیت در وضعیت قرمز این روزهای اهواز و خوزستان، پلمب شدند. نظارت‌ها دقیق است و این باشگاه‌ها با هماهنگی اماکن پلمب شدند.

وی بیان کرد: همچنین اسامی ۴۰ باشگاه ورزشی در اهواز که طی بازرسی‌های غیرمحسوس متوجه تمکین نکردن آن‌ها به دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌ها شدیم، جهت برخورد نهایی به اداره اماکن و نیروی انتظامی معرفی شدند. این باشگاه‌ها با بستن درب باشگاه و به صورت غیر عیان اقدام به پذیرش و فعالیت داشتند.

معاون توسعه ورزش اداره‌کل ورزش و جوانان خوزستان افزود: هر روز با همکاری اداره اماکن، بازرسی مشترک از باشگاه‌ها داریم و هر جا که عدم رعایت به دستورالعمل‌های ابلاغی را ببینیم، بدون شک برخورد می‌شود.

رئیس مرکز بهداشت استان:

وضعیت آینده خوزستان به رعایت پروتکل‌ها بستگی دارد

رئیس مرکز بهداشت خوزستان گفت: وضعیت روزهای آینده استان خوزستان به میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی بستگی دارد.

دکتر سید محمد علوی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: همچنان روند بیماری در خوزستان با شیبی ملایم‌تر، صعودی است؛ امیدواریم با افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی، از شیب پیک بیماری کاسته شود.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌ها و ظرفیت بیمارستان‌ها محدود است، افزود: هر چه مراکز منتخب و کلینیک‌های تنفسی آماده‌تر و فعال‌تر باشند، فشار بر بیمارستان‌ها کمتر خواهد بود و اکنون نیز اکثر بار مراجعه مردم، مربوط به مراکز منتخب و کلینیک‌ها است.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: پیش از این، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح اهواز حدود ۵۰ درصد بود اما اکنون به حدود ۸۲ رسیده است. البته میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در محلات مختلف اهواز، متفاوت است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: وضعیت روزهای آینده استان خوزستان به میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی بستگی دارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان عنوان کرد

پیش‌بینی افزایش موارد مرگ ناشی از کرونا در جنوب غرب خوزستان

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در پیک جدید، بیماران بدحال‌تر از پیک‌های قبلی هستند و سیر بیماری نیز شدیدتر است یعنی بیماران با سرعت بیشتری بدحال می‌شوند.

دکتر شکرالله سلمان‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در طغیان بیماری‌ها ابتدا موارد سرپایی، سپس موارد بستری و بعد از آن موارد مرگ و میر افزایش می‌یابد.

وی افزود: در حال حاضر در پی افزایش موارد سرپایی روزهای گذشته، روند بستری بیماران در جنوب غرب خوزستان رو به افزایش است؛ در نتیجه ممکن است تعدادی از بیمارانی که بستری می‌شوند بدحال شوند و در روزهای آینده موارد مرگ هم افزایش یابد.

سلمان‌زاده ادامه داد: به نظر می‌رسد موارد سرپایی به حالت پلاتو رسیده و نسبتا با ثبات است اما نمی‌توانیم زیاد به خودمان امیدواری دهیم.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: در پیک جدید، بیماران بدحال‌تر از پیک‌های قبلی هستند و سیر بیماری نیز شدیدتر است یعنی بیماران با سرعت بیشتری بدحال می‌شوند.

وی افزود: اگر قبلا بیماران پس از یک هفته بدحال می‌شدند، اکنون پس از یکی دو روز به سمت بدحال شدن می‌روند. سن ابتلا نیز نسبت به پیک‌های قبلی کاهش یافته است.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز خبر داد

افزایش روزانه مراجعه به مراکز نمونه‌گیری در اهواز

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز گفت: روند مراجعه به مراکز منتخب نمونه‌گیری، روزانه رو به افزایش است و هنوز به نوک قله پیک نرسیده‌ایم؛ برای رسیدن به نوک قله پیک باید روند تعداد مراجعه‌کنندگان در مدت چند روز، ثابت باشد.

امراله مردانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ادامه روند افزایش میزان مراجعه به مراکز بهداشتی منتخب نمونه‌گیری اظهار کرد: روز گذشته (دوشنبه) ۲ هزار و ۷۰۰ تست در شرق اهواز انجام شده است؛ این حجم نمونه‌گیری به منظور افزایش بیماریابی و کاهش بار بیمارستان‌ها انجام شده است.

وی افزود: روند مراجعه به مراکز منتخب نمونه‌گیری، روزانه رو به افزایش است و هنوز به نوک قله پیک نرسیده‌ایم؛ برای رسیدن به نوک قله پیک باید روند تعداد مراجعه‌کنندگان در مدت چند روز، ثابت باشد.

مردانی با اشاره به فراوانی موارد ابتلا به کرونا در مناطق شرق اهواز گفت: ۵۰ درصد بیماران مبتلا به کرونا در شرق اهواز، در هفته گذشته به ترتیب از چهار منطقه پاداد، باهنر، کوی ملت و زیتون بوده‌اند.

رئیس مرکز بهداشت شرق اهواز با اشاره روند اعمال محدودیت‌ها در بازار مرکزی اهواز بیان کرد: در حال حاضر میزان اجرای محدودیت‌ها در هسته مرکزی شهر اهواز تقریبا ۶۰ تا ۶۵ درصد است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در استان خبر داد

ادامه محدودیت‌های خوزستان تا پایان شرایط اضطراری

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: همه محدودیت‌ها در استان خوزستان به قوت خود باقی است تا از شرایط اضطرای خارج شویم.

ولی‌الله حیاتی در خصوص چگونگی اعمال محدودیت‌ها در استان خوزستان در روزهای پایانی سال اظهار کرد: بنا بر دستور استاندار خوزستان، تمام محدودیت‌های شرایط اضطراری همچنان به قوت خود باقی است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: کنترل ورودی‌ها و خروجی‌های خوزستان، کنترل تردد از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد و نظارت و تشدید اجرای پروتکل‌ها در اصناف ادامه دارد.

فرمانده قرارگاه نظارتی و عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: در شهرهای قرمز، تنها گروه شغلی ۱ مجاز به فعالیت هستند و مابقی مشاغل اجازه فعالیت ندارند.

حیاتی که در یک بخش خبری صحبت می‌کرد، با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیان کرد: همه محدودیت‌ها در استان خوزستان به قوت خود باقی است تا از شرایط اضطرای خارج شویم.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *