مخالفت پارلمان انگلیس با طرحهای جایگزین بریگزیت
اعضای پارلمان انگلیس نتوانستند برسر هیچ یک از طرحهای جایگزین برای خروج از اتحادیه اروپا (بریگزیت) به توافق برسند.
به گزارش ایسنا، پارلمان انگلیس تاکنون سه بار با توافق ترزا می، نخستوزیر این کشور برای خروج از اتحادیه اروپا مخالفت کرده است.
به گزارش رویترز، یکی از طرحهایی که با اختلاف سه رأی رد شد، طرحی بود که بر اساس آن انگلیس در اتحادیه گمرکی اروپا باقی میماند.
طرح به همهپرسی گذاشتن توافقنامه نهایی خروج از اتحادیه اروپا هم با اختلاف ۱۲ رأی رد شد. ۲۹۲ نماینده به این طرح رأی منفی دادند و ۲۸۰ نماینده نیز به آن حمایت کردند.
ترزا می با هر دوی این طرحها مخالفت کرد؛ چرا که این طرحهای جایگزین به نوعی استقلال دولت انگلیس برای دستیابی به توافقی را محدود میکنند.
او در این خصوص گفته است که این دو طرح به نوعی خیانت به خواست مردم در همهپرسی سال ۲۰۱۶ میلادی است که با اکثریت، خروج از اتحادیه اروپا را تأیید کردند.
استیون بارکلی، وزیر بریگزیت دولت ترزا می نیز گفته است، نتیجه مخالفت پارلمان با طرحهای جایگزین به معنی این است که انگلیس ۱۲ آوریل از اتحادیه اروپا بدون دستیابی به توافقی خارج خواهد شد.
استیون بارکلی به نمایندگان پارلمان گفت: تنها گزینه این است که راهی پیدا کنیم که اجازه دهد تا انگلیس با با یک توافق از اتحادیه اروپا خارج شود.
استیون بارکلی به طور تلویحی گفت که توافق می همچنان میتواند یک بار دیگر به رأی گذاشته شود.
وی همچنین ابراز امیدواری کرده است که خروج از اتحادیه اروپا پیش از ۲۳ مه یعنی روز برگزاری انتخابات پارلمان اروپا محقق شود.
تقریباً سه سال پس از رفراندم، هنوز نحوه خروج انگلیس از اتحادیه اروپا مشخص نیست. پس از رفراندوم در سال ۲۰۱۶، انگلیس درخواست خروج از اتحادیه اروپا را در سال ۲۰۱۷ ارائه کرد که بر اساس قانون باید پس از دو سال در ۲۹ مارس نهایی میشد.
انگلیس برای ارائه پیشنهادهای تازه درباره بریگزیت تنها تا ۱۲ آوریل فرصت دارد.
انتهای پیام