ایسنا/لرستان مدیرکل آموزشوپرورش لرستان گفت: مدارس استان در شبکه شاد بازگشایی خواهند شد.
علیرضا نخعی در جلسهای که به همین منظور بهصورت ویدیو کنفرانس با روسای آموزشوپرورش شهرستان و مناطق استان برگزار شد، ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و اعیاد شعبانیه اظهار کرد: وزارت آموزشوپرورش با هدف بسترسازی برای ادامه فرایند آموزش و جلوگیری از تعطیلی اجباری کلاس و مدرسه با ایجاد شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) زمینه عدالت آموزشی و ادامه فرایند یاددهی و یادگیری را فراهم کرده است.
وی تصریح کرد: وزارت آموزشوپرورش با توجه به پدیده نوظهوری که دنیا را درگیر کرده است، با بهرهگیری از افراد متخصص و آگاه در حوزه I T و بهرهگیری از پیامرسانهای داخلی شبکه جدیدی را بهعنوان شبکه اجتماعی دانش آموزان (شاد) ایجاد کرده تا در کنار فعالیتهای ارزشمندی که تاکنون بهصورت خودجوش استانی و شهرستانی و در مدارس بهصورت پراکنده اجرا شده، این بار این برنامهها بهصورت هدفمند و هماهنگ اجرا شود.
نخعی خاطرنشان کرد: هدف از ایجاد شبکه شاد ارائه آموزش حقیقی در شکل جدید است، یعنی مانند شرایط عادی که دانشآموز و معلم در کلاس درس حضور داشتند و در ساعات خاص و مشخص درس آغاز میشد در این شبکه برنامههای آموزشی و پرورشی روند خود بر اساس برنامه مدرسه را ادامه خواهند داد.
وی ادامه داد: در این طرح همه برنامههای آموزشی در فضای مجازی برگزار میشود و روش آموزش همان روش یاددهی یادگیری در طول سال تحصیلی است اما بدون حضور فیزیکی افراد.
نخعی افزود: در این طرح به همه ساحتهای تربیتی توجه شده و برنامههای آموزشی، برنامههای فرهنگی تربیتی، برنامههای پژوهشی و برنامههای حوزه تربیتبدنی و سلامت قابلیت اجرا دارد.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان ضمن بیان اهمیت کار، اضافه کرد: این برنامه باهمت همکاران تلاشگر در وزارت آموزشوپرورش و با همکاری مسئولین در ادارات کل، ادارات شهرستان و مناطق و مدیران محترم مدارس، حتی اولیا و دانش آموزان میتواند جایگزین مناسب و مطلوبی برای کلاس درس و تا حدودی جبرانکننده تعطیلیهای ایجاد شده باشد.
وی در خصوص اهداف طرح، افزود: یکی از اهداف مهم طرح عدالت آموزشی است، زیرا فرصتهای یادگیری نسبتاً یکسانی در اختیار همه دانش آموزان در سطح کشور قرار میگیرد و باید بستر مناسب برای این کار بخصوص برای دانشآموزانی که دسترسی به اینترنت وجود ندارد را با تعامل با دستگاههای مرتبط فراهم شود.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان بیان کرد: با اجرای این طرح در بخش آموزش از راه دور زمینه توسعه آموزش و افزایش کیفیت آموزشی فراهم میشود و اجرای این طرح برای دانش آموزان بازمانده از تحصیل و کودکان کار نیز ارزشمند و اثرگذار است. شبکه شاد شبکهای هماهنگ است و قابلیت نظارت دارد، همه مدیران میتوانند بر اجرای فرایند آموزش نظارت داشته باشند، این یکی از نقاط قوت طرح است در این طرح میتوان حتی به داخل کلاس رفت و حضور غیاب دانش آموزان را رصد کرد.
نخعی اظهار کرد: شبکه شاد میتواند نظم و انضباط را تقویت کند زیرا دانش آموزان در ساعت مقرر در کلاس حضور یافته و آماده بهرهمندی از فرایند آموزش خواهند شد.
وی تصریح کرد: در فروردینماه سال جاری با بسترسازی مناسب زمینه بازگشایی مدارس و فعال شدن کلاس درس را با این روش نوین آموزشی فراهم خواهیم کرد و همکاران از این طریق، حضور و برپایی کلاس درس و اجرای فرایند آموزش را پیگیری خواهند کرد.
منبع:ایسنا