استاندار کرمانشاه با اشاره به روند تدوین بودجه سال 1401 گفت: مدیران باید از هم اکنون چانه زنی های بودجه ای خود را برای کسب بودجه بیشتر جهت پیشبرد طرح ها و پروژه های استان شروع کنند.
هوشنگ بازوند در جلسه امروز(25 آبان) شورای اداری استان که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ بسیجی در سطح جامعه، گفت: بسیج نامی است که هرکجا تهدیدی صورت گرفته آن را به فرصت تبدیل کرده و هرکجا نگرانی یا بحرانی رخ داده، آن را رفع کرده است.
وی افزود: شاید از میان هزاران دستاورد ارزشمند امام(ره) و انقلاب اسلامی بتوان گفت که بسیج گل سرسبد همه آنهاست که تمام سختی ها با حضور و ورود بسیج به راحتی مرتفع شده است.
بازوند با تاکید بر لزوم تبدیل فرهنگ بسیجی به یک فرهنگ عمومی، گفت: بسیج یعنی حضور فداکارانه، ساختارمند و جهادی مردم در تمام عرصه ها و این فرهنگ زیبا از عاشورای حسینی نشات گرفته و یکی از مصداق های بارز آن در سالهای اخیر حاج قاسم سلیمانی بود که فداکارانه برای امنیت کشور و ملت های مظلوم جهان جان خود را فدا کرد.
وی به اثرگذاری فرهنگ بسیجی در خارج از مرزهای ایران هم اشاره کرد و افزود: امروز بسیج و بسیجی فقط مختص ایران نیست و فرهنگ بسیجی را در کشورهایی مثل عراق و سوریه و یمن و … هم می توان دید.
بازوند تصریح کرد: اینکه امروز حشدالشعبی فداکارانه در تامین امنیت مردم عراق تلاش می کند از برکات فرهنگ بسیجی است و همین فرهنگ ارزشمند بسیجی است که ایران را به جزیره ای امن در خاورمیانه تبدیل کرده است.
وی به حضور بسیج در بحران ها هم اشاره کرد و افزود: در همین زلزله سال 96 کرمانشاه که بزرگترین زلزله قرن در کشور بود و قدرت برخی پس لرزه های آن به 6.4 ریشتر هم می رسید حضور بسیج و هماهنگی تمام دستگاه ها توانست از این بحران فرصتی برای عمران و آبادانی بسازد.
استاندار کرمانشاه گفت: این زلزله 60 درصد جغرافیای استان را تحت تاثیر قرار داد، اما از همان لحظه با حضور بسیج و سپاه و ارتش و حضور جهادی تمام مدیران دستگاه ها و با همانگی که در استان بود توانستیم به سرعت بحث درمان مصدومان و اسکان اضطراری و اسکان موقت و پس از آن ساخت و ساز را پیگیری کنیم.
بازوند گفت: این روحیه و فرهنگ بسیجی در میان تمام نهادها و مدیران اجرایی بود که توانست بحران زلزله را ظرف مدت کوتاهی مدیریت و کنترل کند.
مدیران تا لحظه آخر باید پای مسئولیتشان بمانند
استاندار کرمانشاه در بخش دیگر صحبت هایش به دوره گذار دولت اشاره کرد و افزود: هم اکنون در دوره گذار هستیم و امکان تغییر مدیران وجود دارد، اما نباید این شرایط موجب شود که مدیران دست از کار کشیده و کارها را به آینده موکول کنند.
بازوند گفت: همه مدیران باید تا لحظه آخر پای کار باشند، چرا که روال تغییر مدیران همواره وجود داشته و باید باشد، بنابراین مدیران نباید تمام فکر و ذکر خود را روی این مسائل گذاشته و از کار مردم غافل شوند.
وی به شرایط سخت دولت اشاره کرد و افزود: دولت جدید در حالی روی کارآمده که سخت ترین شرایط تحریم و اقتصاد را تجربه می کنیم و فقط 1500 عنوان تحریم علیه کشور اعمال شده است.
بازوند گفت: کشور ترکیه تنها با سه مورد تحریم دچار بحران اقتصادی شد و ارزش پول ملی این کشور در حال کاهش است و همین نمونه بارز تاثیرات تحریم است، اما خوشبختانه در کشور علی رغم سختی ها مقاومت در برابر تحریم طی این سالها شکل گرفته است.
استاندار کرمانشاه گفت: تنها راهکار مقابله با تحریم، مقاومتی شدن اقتصاد است و مدیران نسبت به این موضوع باید اهتمام بیشتری داشته باشند و این مقاومت روزبه روز تاثیرات تحریم ها را محدود خواهد کرد.
وی افزود: در این شرایط اقتصادی سخت که دولت یارانه های پنهان سنگینی در حوزه های مختلف از جمله بنزین پرداخت می کند، نباید برای پروژه های عمرانی فشار را مضاعف کرد و مدیران باید به دنبال راهکارهای جدید و بویژه استفاده از ظرفیت بخش خصوصی برای پیشبرد این پروژه ها باشند.
مدیران برای چانه زنی بودجه ای تلاش بیشتری کنند
بازوند با اشاره به تاکید رییس جمهور بر رشد هشت درصدی اقتصاد در سال 1401 گفت: در همین راستا باید رشد صادرات استان حداقل 20 درصد افزایش یابد که خوشبختانه در هفت ماهه امسال به رشد 7.8 درصدی افزایش صادرات رسیده ایم و اگر زیرساخت ها تقویت شود دستیابی به این میزان رشد ممکن خواهد بود.
وی با تاکید بر لزوم رایزنی بودجه ای مدیران، افزود: مدیران باید از هم اکنون که لایحه بودجه 1401 در حال تنظیم است تلاش خود برای کسب اعتبار جهت تقویت زیرساخت ها را بیشتر کنند.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه 43 درصد بودجه کشور با چانه زنی توزیع می شود، گفت: در همین راستا حضور مدیران در وزارتخانه ها و چانی زنی برای کسب بودجه بیشتر ضروری است.
بازوند از مدیران خواست در این زمینه از ظرفیت نمایندگان استان استفاده کنند.
15 هزار میلیارد تومان از سند توسعه نفت و گاز اجرایی شده/ آغاز بهره برداری از کارخانه فروآلیاژ چینی ها
استاندار کرمانشاه در ادامه به سند توسعه نفت و گاز استان هم اشاره ای داشت و این سند را دستاورد بزرگی برای استان دانست و افزود: حجم سرمایه گذاری این سند حدود 73 هزار میلیارد تومان است و مدیران باید نهایت تلاش را برای بهره برداری از این فرصت داشته باشند.
وی افزود: در حال حاضر 15 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری این سند در شهرستان های اسلام آبادغرب و سنقر و کلیایی شروع شده و فرمانداران سایر شهرستان هایی که پروژه هایی در این سند دارند باید هرچه سریعتر برای شروع این پروژه ها اقدام کنند.
بازوند به روند بیکاری استان هم اشاره ای داشت و افزود: خوشبختانه سیر بیکاری استان همچنان نزولی است و با سرمایه گذاری های خوبی که صورت گرفته انتظار داریم این سیر نزولی تداوم یابد.
استاندار کرمانشاه به سرمایه گذاری چینی ها در استان هم اشاره کرد و افزود: برای اولین بار چینی ها در استان سرمایه گذاری داشته اند و با رقم سرمایه گذاری 10 میلیون دلاری برای 210 نفر در استان اشتغالزایی داشته اند.
وی با اشاره به راه اندازی کارخانه فروآلیاژ با این سرمایه گذاری گفت: در حال حاضر 60 درصد فروآلیاژ مورد نیاز کشور وارد می شود و با راه اندازی این واحد تولیدی 15 درصد از این نیاز مرتفع می شود.
بازوند گفت: این کارخانه هم اکنون به بهره برداری رسیده و به زودی مراسم افتتاح آن برگزار می شود.
مدیران از کنترل بازار غافل نشوند/ نباید اجازه جولان عده ای دلال را در بازار بدهیم
بازوند در ادامه با مثبت خواندن تاثیرات برگزاری جلسات ستاد تنظیم بازار، بر برگزاری هرچه بیشتر این جلسات تاکید کرد و افزود: در این دوره گذار دولت نباید اجازه دهیم عده ای واسطه روی کالاها قیمت نجومی گذاشته و بازار را به هم بریزند.
وی بر کنترل بازار هم تاکید کرد و افزود: اگر مدیران از بازار غافل شوند گرفتار تورم شدید خواهیم شد و نباید این اجازه به فرصت طلبان داده شود.
استاندار کرمانشاه گفت: در ماه گذشته تورم کرمانشاه 10 پله بهبود پیدا کرد و این امر نشان می دهد که جلسات ستاد تنظیم بازار موثر بوده و باید این جلسات با جدیت تداوم و مصوبات آن اجرایی شود.
منبع: ايسنا