مدیریت تعارض منافع در سازمان تامین اجتماعی/تلاش برای رفع تبعیض و فساد
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه در بسیاری کشورهای دنیا تعارض منافع مورد توجه قانون گذاران و مدیران دولتی است تا زمینه تبعیض را از بین ببرند گفت: اگر به این موضوع در وضع مقررات توجه شود با محصولات تعارض منافع که تبعیض و فساد است روبه رو نخواهیم شد.
به گزارش ایسنا، مصطفی سالاری در سلسله نشستهای رویای تامین اجتماعی فراگیر که با موضوع « مدیریت تعارض منافع تامین اجتماعی» برگزار شد با بیان اینکه در بسیاری کشورهای دنیا تعارض منافع مورد توجه قانون گذاران و مدیران دولتی است تا زمینه تبعیض را از بین ببرند گفت: ما سعی کردیم از تجارب دیگران استفاده کنیم. در مرحله اول کار در قالب بخشنامهای شروع شد که یک گام به سمت این کار بزرگ است تا تعارض ها را جلوگیری و رفع کنیم.
وی افزود: اگر در مقررات گذاری این کار را انجام دهیم با محصولات تعارض که تبعیض و فساد است روبه رو نخواهیم شد. مدعی نیستیم که این کار بی عیب و نقص است، بلکه یک شروعی است تا روی کار انجام شده بحث و نظرات تکمیلی تجمیع و مستند شوند و کار بهتری صورت گیرد. در کنار این کار، همکاران کار پژوهشی را هم شروع کرده اند تا این گفتمان را در سیستم اداری و مدیریتی کشور ترویج کنیم.
سالاری اضافه کرد: هفته تامین اجتماعی را نیز تبریک میگویم و امید است خدمتگذاران شایسته ای برای مردم باشیم.
به گزارش ایسنا، عمران نعیمی، مدیرکل امور حقوقی سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست درباره مدیریت تعارض منافع در سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: مدیریت تعارض منافع با هدف پیشگیری از بروز تخلف و سوء استفاده از موقعیت های شغلی که افراد در آن قرار دارند، صورت میگیرد.
وی افزود: دولت در سال ۹۸ لایحه تعارض منافع را تهیه کرد که در حال حاضر در مسیر تصویب قرار دارد ولی حاشیه هایی در اجرا دارد که باعث شده تصویب آن تا کنون عملیاتی نشده باشد.
نعیمی با بیان اینکه در سازمان تامین اجتماعی درباره مدیریت تعارض منافع، براساس دستور مدیر عامل سازمان، یک کار گروه کارشناسی تشکیل و در نهایت بخشنامه تعارض منافع اوایل تیرماه صادر شد گفت: تعارض منافع یعنی منافع سازمانی با منافع شخصی فرد در تعارض باشد و نتواند تصمیم درستی بگیرد که این موضوع باید مدیریت شود.
منبع:ایسنا