مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه رازی کرمانشاه گفت:”مراکز رشد”حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت هستند.
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه کرمانشاه، هادی حجاریان در جلسه شورای اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان کرمانشاه، از مراکز رشد به عنوان حلقه مفقوده بین دانشگاه و صنعت یاد کرد و افزود: این مراکز میتوانند نقش مهمی در جهت ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت ایفا کنند.
وی گفت: نیاز داریم تا ارگانها و بانکها، اسپانسر مراکز رشد شوند و از این طریق به حل مشکل اشتغال استان کمک کنند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه رازی کرمانشاه با بیان اینکه مراکز رشد خدمات مشاوره ای به مراجعان خود می دهند، افزود: این مراکز تلاش می کنند فارغ التحصیلان دانشگاهی را از شرایط بازار کار مثل مالیات، بیمه و … که ممکن است آنها را به راحتی در چاله بیندازد، آگاه کنند.
حجاریان گفت: مهمترین اهداف مراکز رشد، کاربردی کردن علوم و تحقیقات است.
وی سپس با بیان اینکه مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۸۶ و به منظور توسعه اقتصادی و فناورانه با مأموریت کمک و پشتیبانی از واحدهای نوپای صاحب ایده شکل گرفت، گفت: مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه در حال حاضر ۴۵ واحد یا هسته فناور دارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر در مرکز رشد دانشگاه رازی کرمانشاه پنج زیر مجموعه تخصصی شامل علوم اجتماعی و علوم انسانی،IT، کشاورزی، فنی مهندسی و تربیت بدنی ایجاد شده که راه اندازی این مراکز تخصصی می تواند نقطه عطفی جهت مقابله با مشکل بیکاری در استان باشد.