اخبار 38

مرحوم اشتیاق حسینی در جهت اعتلاء ارزش‌های اسلامی تلاش می‌کرد

مرحوم اشتیاق حسینی در جهت اعتلاء ارزش‌های اسلامی تلاش می‌کرد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: فعالیت دکتر اشتیاق حسینی در تشکل‌های مذهبی، اسلامی و صنفی زبانزد بود و به این دلیل با فعالیت‌های مذهبی خود در جهت اعتلاء ارزش‌های اسلامی تلاش می‌کردند.

دکتر محمد کافی امروز چهارم اسفندماه در مراسم یادبود و چهلمین روز درگذشت دکتر حسین اشتیاق حسینی که در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار کرد: دوره مدیریت دکتر اشتیاق حسینی چندین فراز ویژه داشته و صرف نظر از بحث استقرار، تثبیت نظام جمهوری اسلامی و سیستم آموزش عالی منطبق بر ارزش‌های انقلاب اسلامی، در آن دوران به ویژه در آغاز فعالیت خود، دورانی که دو دانشگاه بزرگ فردوسی مشهد و علوم پزشکی مشهد از هم تفکیک شدند و تصور کنید دانشگاهی که چند سال به صورت مشترک اداره شده، تفکیک شود و در فضایی که عالم همکاری و دوستی است باید از منافع سازمانی دانشگاه دفاع می‌شد و مرحوم حسینی به خوبی این مسئولیت را انجام داد.

وی افزود: در سال‌های ۶۴ و ۶۵ حجم مکاتبات، جلسات و پیگیری‌هایی که مرحوم اشتیاق حسینی داشت، بسیار سنگین بود و ما امروز این میراث و دستاوردی که از قِبَل آن تلاش‌ها داریم، دانشگاهی است که با وجود اشتراکاتی در دو دانشگاه، از منافع دانشگاه دفاع شد. دوران مسئولیت دکتر اشتیاق حسینی، دوران جنگ تحمیلی و دفاع مقدس بود و بعد از آن هم از سال ۶۷ به بعد دورانی بود که مجدد مسائل اعزام‌ها و استخدام‌ها وجود داشت و ایشان بسیار پر تلاطم و پرکار بود که واقعا باید سپاس گفت تمام خدماتی که در دوره ایشان انجام شده است.

رئیس دانشگاه فردوسی تصریح کرد: صرف نظر از دوره مسئولیت پرباری که دکتر اشتیاق حسینی داشت، همگی این احساس را داریم که دانشگاه و جامعه علمی کشور یک پشتوانه قوی و مستحکم را از دست داده است چراکه مرحوم از هر منظر که به عملکردشان نگاه کنیم واقعا الگو و نمونه بودند. شخصیت و افتخار برجسته علمی که شاگردپروری ایشان بود، شهره عام و خاص است. تعداد زیادی از دانش‌آموختگانی که به دست ایشان راهنمایی شدند، امروز استادان طراز اول این دانشگاه و دانشگاه‌های دیگر کشور هستند.

وی اضافه کرد: امکان نداشت که مرحوم اشتیاق حسینی را به جلسه‌ای برای مشورت و همکاری دعوت کنید و ایشان همکاری نکند. ایشان در همه جلسات مذهبی، سازمانی و ملی جزو اولین افرادی بودند که حضور داشتند. مسئولیت‌پذیری اجتماعی ایشان بسیار بر همگان مشهود است. ایشان از ابتدای تاسیس بنیاد دانشگاهی فردوسی عضو هیات امنا بودند و تلاش می‌کردند نیروهایی به عنوان عضو هیات علمی جذب شوند که در طراز دانشگاه‌های نظام جمهوری اسلامی باشند.

کافی خاطرنشان کرد: دانشگاه فروسی و بسیاری از دانشگاه‌های دیگر مانند دانشگاه آزاد و موسسه خراسان و چندین مکان دیگر، افتخار این را داشتند که ایشان عضو هیات امنا و عضو هیات اجرایی جذب دانشگاه بودند و واقعا در هر جایی که نیاز بود حضور بسیار پررنگی داشتند. همچنین فعالیت دکتر اشتیاق حسینی در تشکل‌های مذهبی، اسلامی و صنفی زبانزد بود و یکی از اعضای برجسته جمعیت اسلامی دانشگاهیان، بسیج اساتید  دانشگاه و دیگر مجموعه‌هایی بودند که در جهت اعتلای ارزش‌های اسلامی تلاش می‌کردند.

حجت الاسلام و المسلمین احمد ترابی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های شرق کشور نیز در ادامه گفت: در نگاه و اعتقاد من دکتر اشتیاق حسینی یکی از مصادیق بارز ولایت‌مداری و طبعیت از نظام اسلامی در دانشگاه بود بدین معنا که اگر ما بنا داشته باشیم نام چند نفر را به عنوان سرآمد و گل این جریان نام ببریم، یکی از آن‌ها مرحوم دکتر اشتیاق حسینی است و به اعتقاد من استاد حسینی حجت الهی بر اساتید دانشگاه در روز قیامت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *