مردم حدالمقدور از خانه بیرون نروند
رئیس مرکز بهداشت مینودشت با اشاره به وضعیت پیچیده کرونا، گفت: از مردم خواهش میکنیم تا زمان بالا رفتن پوشش واکسیناسیون در کشور، به رعایتهای جدی پروتکلها ادامه دهند و در خانه بمانند و حدالمقدور بیرون نروند و مراسم نگیرند.
دکتر محمدعلی حدادی در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان مینودشت، ضمن تشکر از اطلاعرسانیهای صورت گرفته توسط خبرنگاران در ایام شیوع کرونا، اظهار کرد: من وقتی به شما نگاه میکنم احساس میکنم دارم همرزمانم را در خط اول و جبهه میبینم.
وی با تأکید بر رعایت پروتکلهای بهداشتی خصوصاً با توجه به فرارسیدن ماه محرم و برگزاری عزاداریها، افزود: وضعیت مینودشت اصلاً خوب نیست و اوضاع خیلی پیچیده است. بهطور مثال اگر در مشهد یک بیمارستان قفل شود، بیمارستانهای دیگری هستند و میتوانند درصدی پوشش را انجام دهند ولی بیمارستان مینودشت اگر خدای نکرده روزی اکسیژنش یا سرم آن دچار مشکل شود یا پرسنلش با مشکل روبهرو شوند، وضعیت بسیار بدی خواهیم داشت.
رئیس مرکز بهداشت مینودشت خاطرنشان کرد: شرایط بیمارستانهای گنبد در همسایگی شهرستان ما بدتر از اینجاست و حتی خیلیها از گنبد به بیمارستان مینودشت مراجعه میکنند.
حدادی با اشاره به اینکه در بیمارستان مینودشت دو الی سه بار در بحث اکسیژن دچار مشکل جدی شدهایم، گفت: نگرانیهای ما بسیار زیاد است و میخواهیم قسمتی از این نگرانیها به مردم منتقل شود. بگذارید مردم با آگاهی از اوضاع بدانند چه خبر است
وی با اشاره به روند واکسیناسیون در این شهرستان، گفت: درصد قابلتأملی از افراد گروه سنی بالای پنجاه سال، برای دریافت واکسن مراجعه نکردهاند و از آنها درخواست داریم هر چه زودتر مراجعه کنند.
رئیس شبکه بهداشت مینودشت بیان کرد: عمدتاً همین افرادی که برای واکسن مراجعه نمیکنند، دچار مشکل میشوند و کار همینها به بیمارستان کشیده و نیاز به دریافت اکسیژن، دارو و سرم و مراقبت پیدا میکنند.
حدادی همچنین به آغاز واکسیناسیون افراد بالای ۴۰ سال در مینودشت اشاره کرد و گفت: واکسیناسیون این گروه سنی از امروز ۲۰ مرداد آغاز شده است.
وی بیان کرد: وقتی پوشش واکسیناسیون بالا آمد و به ۸۰ الی ۹۰ درصد رسید، مابقی را میتوانیم مدیریت و کنترل کنیم اما در حال حاضر ۱۰۰ درصد جامعه در معرض خطر هستند.
رئیس شبکه بهداشت مینودشت در خصوص محدودیت انجام سیتیاسکن در بیمارستان مینودشت، گفت: در روزهای اول، مراجعه بسیار زیاد بود و روزی ۱۴۰ سیتیاسکن ثبت میشد و با توجه به فشار به این دستگاه و احتمال آسیب رسیدن به آن، بعدها تصمیم گرفتیم که فقط از کسانی که در بیمارستان بستری هستند، سیتیاسکن گرفته شود.
وی بیان کرد: مورد دیگر این است که قالب سیتیاسکنهایی که تجویز میشود واقعاً نیاز نیست زیرا سیتیاسکن در هفته دوم بیماری مثبت میشود و در هفته اول هیچ چیزی نشان نمیدهد.
منبع:ایسنا