اخبار 32

مردم نباید جریمه واحدهای صنفی را جبران کنند

مردم نباید جریمه واحدهای صنفی را جبران کنند

ایسنا/گیلان فرماندار شهرستان بندرانزلی وقتی یک فعال صنفی برای جبران جریمه هزینه خدمات مشتری را افزایش می دهد، نه تنها بازدارنده نیست بلکه باعث می شود مردم شاکی تر باشند.

اسماعیل میرغضنفری در جلسه ستاد تنظیم بازار شهرستان بندرانزلی، با اشاره به اینکه نتوانستیم حق شهرستان را به صورت مطلوب بگیریم، اظهار کرد: باید ببینیم گیر کار کجاست و چرا در عرصه بازار حال ما خراب است و از فروشنده تا تولیدکننده و خریدار همه ناراضی هستند.

وی با اشاره به اینکه همه مشکلات مربوط به تحریم ها نیست، افزود: در مسیر تولید تا توزیع جدیت بیشتر باشد زیرا چیزی مهمتر از مردم و معیشت مردم نداریم و شهروندان باید نتیجه کار ما را در زندگی خود ببینند.

میرغضنفری با بیان اینکه وقتی تعادل در حوزه بازار به هم می‌خورد یعنی عرضه و تقاضا مشکل دارد، تاکید کرد: نظارت های مستمر و تاثیرگذار باید بیشتر باشد تا متخلف از ادامه تخلف احساس ترس ‌کند و قانون‌مدار با احساس امنیت بیشتری فعالیت خود را ادامه بدهد.

فرماندار شهرستان بندرانزلی با بیان اینکه در جاهایی پرونده شکل می‌گیرد اما به هر دلیل در مسیر رسیدگی قرار نمی‌گیرد، گفت: اگر نظارت‌ها را قوی کنیم حال همه خوب می شود.

وی با اشاره به مشکلات حوزه تولید و عرضه مرغ، افزود: آمارها در همه حوزه ها باید رسمی باشد.

میرغضنفری، با تاکید بر اینکه نظارت مستمر فقط جریمه نیست، گفت: جریمه زمانی خوب است که بازدارندگی داشته باشد و وقتی یک فعال صنفی برای جبران جریمه هزینه خدمات مشتری را افزایش می دهد، نه تنها بازدارنده نیست بلکه باعث می شود مردم شاکی تر باشند.

فروشگاه های زنجیره؛ معضل اشتغال در انزلی

محمدرضا روحانی منش، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان بندرانزلی نیز، اظهار کرد: برای توزیع کالاهای اساسی مشکلی نداریم و با تعاونی های روستایی هماهنگ شده تا در صورت اعلام نیاز از طریق عاملین فروش کالاهای لازم در اختیار آنها قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای شب عید سهمیه ۲۰ تن سیب و ۳۰ تن پرتقال به شهرستان تعلق گرفته است، گفت: برای رفاه حال شهروندان قرار شده تا هفته آینده موز نیز در سطح شهرستان عرضه شود.

رئیس صمت بندرانزلی، فروشگاه های زنجیره ای را معضلی برای اصناف خواروبار در شهرستان دانست و تاکید کرد: ۲۰ فروشگاه زنجیره ای در سطح شهرستان داریم که هیچ دخل و تصرفی در صدور پروانه کسب و نظارت بر فعالیت این فروشگاه ها نداریم.

روحانی منش گفت: به ازای هر فروشگاه زنجیره ای علیرغم اینکه برای چند نفر ایجاد اشتغال می‌کنند ولی بین ۵۰ تا ۶۰ شغل در اتحادیه خواروبارفروشان از بین می رود.

سمانه حسینی، معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری شهرستان بندرانزلی نیز در ادامه، با اشاره به اینکه طبق آمار روز گذشته ۱۴ هزار و ۶۷۵کیلو مرغ وارد شهرستان شده است، اظهار کرد: بخشی از توزیع خارج از شبکه صورت می گیرد و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان باید نظارت بیشتری داشته باشد و به این نتیجه برسیم که این توزیع توسط چه کسی انجام می شود.

وی با بیان اینکه در آستانه عید نوروز در توزیع اقلام اساسی دیگر باید نظارت ها جدی صورت گیرد، گفت: هر چند توزیع و فروش مرغ سود چندانی ندارد ولی همه اصناف مایل هستند که از این موقعیت استفاده کنند لذا توزیع برای فروش بین همه فعالان این صنف عادلانه باشد.

حسینی درخصوص برگزاری نمایشگاه بهاره نیز تصریح ترد: اگر قرار است عرضه کالاهای اساسی در راستای سیاست اقتصاد مقاومتی در قالب نمایشگاه بهاره انجام بگیرد کرونا را جدی بگیریم تا شاهد جهش کرونا در سطح شهرستان نباشیم.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *