تاریخ انتشار : دوشنبه 22 نوامبر 2021 - 21:45
کد خبر : 120904

مرکز عملیات و هدایت فعالیت‌های اقتصادی در خراسان رضوی راه‌اندازی شود

مرکز عملیات و هدایت فعالیت‌های اقتصادی در خراسان رضوی راه‌اندازی شود

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: باید مرکز عملیات و هدایت فعالیت‌های اقتصادی در استان راه‌اندازی شود و در آن نقش بانک‌ها، ستاد تسهیل، دستگاه‌های مربوطه، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مشخص شود. یعقوبعلی نظری در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان که در سالن جلسات شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: بانک‌های استان ظرفیت‌های فراوانی

مرکز عملیات و هدایت فعالیت‌های اقتصادی در خراسان رضوی راه‌اندازی شود

ایسنا/خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی گفت: باید مرکز عملیات و هدایت فعالیت‌های اقتصادی در استان راه‌اندازی شود و در آن نقش بانک‌ها، ستاد تسهیل، دستگاه‌های مربوطه، تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مشخص شود.

یعقوبعلی نظری در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان که در سالن جلسات شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: بانک‌های استان ظرفیت‌های فراوانی دارد و می‌تواند نیازهای استان را از نگاه نقدینگی تامین کند.

وی افزود: همه باید تلاش کنیم منابع بانک‌های استان را افزایش دهیم. در این راستا بانک‌ها با وجود اینکه رقیب هم هستند، باید احساس رفاقت و هم‌افزایی با یکدیگر برای حل مشکلات استان نیز داشته باشند.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: با اصل افزایش منابع بانک‌ها موافق هستیم و از این موضوع حمایت می‌کنیم. همچنین مصارف بانک‌ها باید با دقت مدیریت شود و در محل خودش مصرف شود.

نظری با تاکید بر لزوم شفاف‌سازی محل مصارف بانکی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات برخی از واحدهای تولیدی تسهیلات دریافت می‌کنند اما مشخص نیست که تسهیلات در کجا هزینه شده است؛ لذا مدیریت محل مصارف بانکی هم باید مد نظر قرار بگیرد.

وی خطاب به مدیران بانک‌های استان گفت: بانک در موضع عمل باید خود را شریک در حل مشکلات یک واحد تولیدی بداند و نیاز است در حداقل زمان این تسهیل فرآیند صورت بگیرد.

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: در عین حال که نسبت به افزایش منابع بانک و اصل مصرف و محل مصرف حساسیت داریم، گردش تسهیلات بانکی هم باید صورت بگیرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی نظری بر لزوم حفظ توان تولید استان تاکید و بیان کرد: ضمن احیای ۷۰۰ واحد تولیدی راکد استان باید برای نگهداشت و حفظ توان تولید مابقی واحدهای تولیدی فعال استان برنامه داشته باشیم.

انتهای پیام

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.