اخبار 36

مرکز فنی و حرفه‌ای خلیل‌آباد نیازمند کمک خیرین

مرکز فنی و حرفه‌ای خلیل‌آباد نیازمند کمک خیرین
مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی گفت: با توجه به این که از امروز فنی و حرفه‌ای خلیل‌آباد مستقل می‌شود برای پیشبرد اهداف نیازمند کمک خیرین است.

به گزارش ایسنا- منطقه خراسان، افشین رحیمی در آئین تودیع معارفه رئیس جدید فنی و حرفه‌ای خلیل‌آباد که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، عنوان کرد: بدون شک امروز ارزش ایجاد شغل برای یک نفر کمتر از ساخت یک مسجد و مدرسه نیست و کار خیر محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: حاضریم با خیرین صحبت کنیم تا مبلغی از کمک‌های خود را به فنی و حرفه‌ای شهرستان اختصاص دهند و اگر از عملکرد صورت گرفته ناراضی بودند دیگر حمایت خود را ادامه ندهند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای خراسان رضوی اظهار کرد: تلاش می‌شود در شهرستان‌ها به سمتی برویم که از ظرفیت خیرین استفاده بیشتری شود تا به هدف دولت و انتظار مردم در اشتغال‌زایی برسیم. وظیفه داریم نیروهایی تربیت کنیم که متخصص و جوابگوی نیاز جامعه باشند.

رحیمی با بیان این که مرکز فنی وحرفه‌ای شهرستان خلیل‎آباد تا کنون زیر مجموعه مرکز کاشمر فعالیت داشته و از این پس مستقل خواهد بود، افزود:  در این شهرستان 8 مرکز آموزشگاه آزاد فعال هستند که برای گسترش این مراکز در شهرستان‌ها هیچ محدودیتی نداریم.

در ادامه فرماندار خلیل‌آباد گفت: هرچند تاکنون فنی و حرفه‌ای این شهرستان به صورت نمایندگی اداره می‌شد اما عملکرد بسیار مثبتی داشته است.

مجتبی شاکری اظهار کرد: با توجه به این که شغل بسیاری از مردم خلیل‌آباد کشاورزی است شهرستان بسیار پویا و فعال بوده و در حوزه دامداری و کشاورزی فعالیت خوبی دارد.

وی عنوان کرد: هر چند نرخ بیکاری شهرستان 6.2 است اما نسبت به بسیاری از شهرستان‌ها وضعیت مطلوبی دارد.

فرماندار خلیل‌آباد گفت: استقلال ادارات در شهرستان یکی از درخواست‌های جدی تمام مردم است که در این راستا با پیگیری‌های صورت گرفته اکنون شاهد استقلال فنی و حرفه‌ای شهرستان هستیم. با توجه به این که فنی و حرفه‌ای در حوزه اشتغال نقش بسیار حائز اهمیتی دارد در طی سه سال اخیر کارگاه‌های آموزشی بسیار خوبی برگزار شده است.

شاکری عدم مهارت را یکی از مهم‌ترین مشکلات شهرستان ذکر کرد و افزود: متاسفانه با سیل عظیم فارغ‌التحصیلان بیکار بی‌مهارت مواجه هستیم.

وی عنوان کرد: با وجود این که بسیاری از جوانان برای دریافت تسهیلات به فرمانداری مراجعه می‌کنند اما نمی‌دانند در چه بخشی باید سرمایه‌گذاری صورت گیرد.

فرماندار خلیل‌آباد در همین خصوص گفت: باید برای حضور بیشتر جوانان در کارگاه‌های آموزشی تلاش بیشتری صورت گیرد. اکنون در شهرستان 800 استخر کشاورزی وجود دارد که فقط 300 استخر در بخش پرورش ماهی فعال هستند و همچنین با توجه به مشاغل خرد در خانه‌ها باید مربیان بیشتری در فنی و حرفه‌ای حضور داشته باشند.

شاکری افزود: تاکنون فنی و حرفه‌ای این شهرستان در حوزه مهارت آموزی  62 نفر را مهارت داده که بیشتر از ابلاغ تکلیف بوده است.

وی خودرو، نیرو و اعتبارات ویژه را از نیازهای جدی مرکز فنی و حرفه‌ای این شهرستان ذکر کرد.

در ادامه رئیس پیشین فنی و حرفه‌ای خلیل‌آباد گفت: مجموعه فنی و حرفه‌ای خلیل‌آباد در حوزه مرکز ثابت سه کارگاه آموزشی دارد که در حوزه خواهران فعال هستند و به زودی شاهد فعال شدن کارگاه صنایع تبدیلی با مشارکت بخش خصوصی خواهیم بود.

ابوالفضل خبازی افزود: در سال 97 حدود 243 نفر از آموزش‌های مرکز ثابت استفاده کردند همچنین با توجه به درخواست‌های صورت گرفته در حوزه توانمندسازی روستاییان 181 نفر نیز از آموزش‌های مهارتی در حوزه توانمندی روستاییان به خصوص بانوان استفاده کرده‌اند.

وی همچنین افزود: سال گذشته بالغ بر 137 نفر در قالب 7 آموزشگاه آزاد در سطح شهرستان از آموزش‌های خدماتی بهره‌مند شده‌اند.

دراین جلسه با تقدیر از زحمات خبازی رئیس پیشین مرکز کاشمر، مهدی عربی به عنوان رئیس جدید مرکز فنی وحرفه‌ای خلیل‌آباد معرفی شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *