تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 نوامبر 2021 - 21:19
کد خبر : 99019

مسئولیت‌های اجتماعی سرمایه بنگاه اقتصادی است

مسئولیت‌های اجتماعی سرمایه بنگاه اقتصادی است

ایسنا/فارس عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس گفت: بر اساس ماهیت، بنگاه‌های اقتصادی به دنبال سوددهی و منافع اقتصادی هستند اما فعالیت‌های آنان در حوزه مسئولیت اجتماعی نیز به عنوان سرمایه‌های آن شرکت و یا بنگاه اقتصادی محسوب می‌شود. سهیلا محبی چهارشنبه ۲۶ آبان در جلسه کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری،

مسئولیت‌های اجتماعی سرمایه بنگاه اقتصادی است

ایسنا/فارس عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس گفت: بر اساس ماهیت، بنگاه‌های اقتصادی به دنبال سوددهی و منافع اقتصادی هستند اما فعالیت‌های آنان در حوزه مسئولیت اجتماعی نیز به عنوان سرمایه‌های آن شرکت و یا بنگاه اقتصادی محسوب می‌شود.

سهیلا محبی چهارشنبه ۲۶ آبان در جلسه کمیسیون حمایت قضایی، مالکیت فکری، حاکمیت شرکتی و مسئولیت اجتماعی بنگاه‌ها اتاق بارزگانی فارس، گفت: کسب سود یک بعد از فعالیت بنگاه اقتصادی بوده و سرمایه انسانی، فرهنگ و ارزش‌های سازمانی که به مسئولیت اجتماعی انها معطوف می‌شود، بعد مهمی از فعالیت بنگاه های اقتصادی را شامل می‌شود.

او با بیان اینکه مسئولیت اجتماعی با فرهنگ و ارزش‌های سازمانی ارتباط مستقیم دارد، افزود: مسئولیت احتماعی؛ مسئولیتی فراتر از وظائف قانونی و به نوعی در حکم مدلی از کسب‌ و کار است که به شرکت کمک می‌کند از نظر اجتماعی موثرتر بوده و ضمن ارتباط مستقیم تر با مخاطبان و مشتریان خود، به جامعه پاسخگو باشند.

محبی اظهار کرد: تلاش ما در اتاق بازرگانی فارس به عنوان پارلمان بخش خصوصی ایفای نقش مفید و موثر در حوزه اقتصاد است که در کنار این رسالت؛ در مقابل مسایل اجتماعی نیز خود را موظف و مسئول می‌دانیم.

او اضافه کرد: بر ابعاد مسئولیت اجتماعی اتاق بازرگانی فارس آگاه هستیم و تلاش می کنیم با آگاه سازی واحدهای تولیدی و بنگاه های اقتصادی را نیز در این زمینه همراه و همدل کنیم.

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: شهر شیراز و استان فارس از دیرباز خیران و نیکوکاران بزرگی را داشته است که دستاورد این بزرگان تا امروز خدمت رسان عموم مردم جامعه است.

محبی با تاکید بر اینکه به پشتوانه حضور خیران استان دلگرم و مفتخر هستیم، عنوان کرد: تلاش می‌کنیم بتوانیم درحد توان با همدلی و مشارکت گامی موثر در راستای بهبود وضعیت اجتماعی و اقتصادی اقشار در معرض آسیب استان برداریم.

سهراب شرفی، دیگر عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس نیز با اشاره به تلاش‌های مستمر مسئولان و پرسنل خیریه نرجس شیراز در سال‌های گذشته و بر تغییر رویه در ایدئولوژی همکاری بخش دولتی با سایر بخش‌ها و توجه به مسئولیت اجتماعی همه اعضای جامعه تاکید کرد.

سید محمدصادق کشفی‌نژاد، مدیرکل بهزیستی فارس نیز گفت: خیران در طول سالهای متوالی همراه موسسه نرجس شیراز بوده‌اند که امیدواریم در ادامه نیز با وجود تاسیس شعبه دوم همراه این مجموعه باشند.

موسسه نرجس شیراز نیازمند همراهی بیشتر خیران است 

هدایت بهاء الدینی، مدیرعامل موسسه خیریه مردمی نرجس شیراز نیز گفت: به همت خیران اواخر امسال شعبه دوم موسسه خیریه مردمی نرجس شیراز با ظرفیت نگهداری ۲۰۰ نفر در شهر صدرا راه‌اندازی می‌شود.

او با بیان اینکه همزمان با راه اندازی شعبه دوم موسسه خیریه مردمی نرجس در شهر صدرا، این مرکز بیش از گذشته نیازمند همراهی و همدلی خیران است، افزود: در حال حاضر نیازمند تخت، وسایل گرمایشی و سرمایشی و امکانات درمانی برای شعبه صدرای موسسه نرجس هستیم که امیدواریم خیران و نیکوکاران و مسئولان دولتی در این زمینه ما را یاری کنند.

بهاء الدینی اظهار کرد: موسسه خیریه مردمی نرجس شیراز در راستای مسئولیت اجتماعی و تکریم مقام انسانیت و معلولان و خانواده‌های آنان خدماتی را به بیش از ۲۵۰ معلول جسمی و ذهنی ارائه می‌دهد.

او با اشاره به همکاری هفتاد پزشک در درمانگاهی برای تامین بخشی از نیازهای مالی و درمانی افراد تحت پوشش موسسه خیریه نرجس تاکید کرد که همه درآمدهای حاصله از درمانگاه خیریه یاد شده، مصروف نیازهای این مرکز می‌شود.

بهاءالدینی گفت: در حال حاضر سرانه نگهداری یک معلول حدود ۶ میلیون تومان در ماه است که هزینه نگهداری فرزندان این موسسه ۳۵ درصد از سوی سازمان بهزیستی و خانواده معلولان و مابقی از سوی خیران و اقدامات اقتصادی موسسه نرجس شیراز تامین می‌شود.

منبع: ايسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها