اخبار

مستضعفان به پیام امام درست لبیک گفتند

مستضعفان به پیام امام درست لبیک گفتند

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، رییس دانشگاه ادیان و مذاهب و رییس پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی در سی و دومین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران سمینار بین المللی امام خمینی و دنیای معاصر حضور یافتند.

به گزارش ایسنا حجت الاسلام مصطفی رستمی در سی و دومین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران سمینار بین المللی امام خمینی و دنیای معاصر گفت:  دانشگاه محصول برآمده از تمدن غرب برای اداره جوامع به مرور به کمال رسید و انسان‌های زیادی در کشورهای جهان از جمله ایران به سبک علوم جدید غربی تربیت شدند. این انسان‌ها برای پیاده کردن افکار و نظام و تمدن حاکم بر دنیای غرب تربیت شدند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: امام راحل به عنوان احیاگر اخلاق و دین و مجاهدت و خودباوری در عصر حاضر بودند. ایشان توجهِ تحولی به دانشگاه‌ها داشتند. ایشان دانشگاه‌ها را به جد مورد نقد قرار دادند و خواستار تحول عمیق در  دانشگاهها شدند این دغدغه امام باعث شد دانشگاههای به شدت وابسته به غرب به سطحی برسد که  دو درصد تولید علم جهان در ایران انجام می شود  و این یعنی ۲۰ برابر شدن تولید علم.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن نواب هم در این سمینار بیان کرد: به بیان مقام معظم رهبری این انقلاب در هیچ جای جهان بدون نام امام خمینی شناخته شده نیست و بنده هزاران بار این سخن را به چشم در سفرهای فراوانم به کشورهای مختلف دیدم. انقلاب اسلامی امروز از سال ۱۳۴۲ زنده تر است. امام مسئله فلسطین را در آغاز نهضت اسلامی مطرح کردند و بر این مسئله تکیه داشتند. بعد از ۵۸ سال از آن دوران ارتش‌های کشورهای عربی در  جنگ‌های مختلف هیچ کاری نتوانستند بکنند اما فرزندان تحصیل کرده امام در  دانشگاه‌های جهان پیام امام را گرفتند و به خوبی در برابر رژیم غاصب صهیونیستی که هیچ منطقی را نمی پذیرد ایستادند.

رییس دانشگاه ادیان و مذاهب تاکید کرد: با توجه به تعداد سفرهایی که به سراسر دنیا دارم می ترسم برخی از ما مردم و مسئولان سردتر با پیام امام برخورد کنیم تا مردم و مسئولان دیگر کشورها. وسعت پیام امام به وسعت بشریت بود. امام امت نسل جوان دانشگاهی را بیدار کردند. امام آمدند تا آلام بشر را حل کند. معتقدم مستضعفان به پیام امام درست لبیک گفتند.

احمد قلی زاده، رییس پژوهشکده امام خمینی و انقلاب اسلامی نیز در این سمینار گفت: انسان در زندگی خودش باید در چهار ارتباط فرد با خدا، ارتباط انسان با خودش، ارتباط انسان با طبیعت و ارتباط انسان با دیگران حضور داشته باشد. در این مدل، انسان اگر بتواند تعادل را  درست حفظ کند بی شک وارد حوزه دیگری می شود که زندگی‌اش هدفمند می شود، بامعنا می شود، ظهور تمام عیار پیدا می کند و احساس بهم پیوستگی با تمام مخلوقات پیدا می کند حالا ببینید که امام در این مدل چطور بود. داشتن حس برتر نسبت به خدا خود دیگران طبیعت برای رسیدن به کمال مطلوب امام بود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *