مستمری فرزندانی که توسط نزدیکانشان نگهداری می شوند به ۱.۲ میلیون رسید
رییس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه سامانه ملی فرزند خواندگی سال گذشته افتتاح شد و پروسه و فرآیندهای فرزندخواندگی از طریق سامانه انجام میشود، گفت: اما ترجیح ما برای فرزندانی که امکان فرزندخواندگی برای آنها وجود ندارد این است که در خانوادههای جایگزین و یا امین موقت نگهداری شوند که حدود ۱۷ هزار فرزند ما این شرایط را دارند و حدود
رییس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه سامانه ملی فرزند خواندگی سال گذشته افتتاح شد و پروسه و فرآیندهای فرزندخواندگی از طریق سامانه انجام میشود، گفت: اما ترجیح ما برای فرزندانی که امکان فرزندخواندگی برای آنها وجود ندارد این است که در خانوادههای جایگزین و یا امین موقت نگهداری شوند که حدود ۱۷ هزار فرزند ما این شرایط را دارند و حدود ۱۰ هزار فرزند دیگر در شیرخوارگاهها و مراکز شبهخانواده نگهداری میشوند.
به گزارش ایسنا، وحید قبادی دانا در نشست خبری امروز خود که به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد، با اشاره به فرزندان بدسرپرست و بیسرپرست یادآور شد: ۲۷ هزار نفر از این افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور قرار دارند. تاکید ما بر حضور این افراد در خانواده است. در سالهای اخیر بیش از ۱۰ هزار فرزند بیسرپرست به فرزندخواندگی سپرده شده است.
۱۷۰۰۰ فرزند در شرایط واگذاری به عنوان امین موقت
وی ادامه داد: سامانه ملی فرزند خواندگی سال گذشته افتتاح شد و پروسه و فرآیندهای فرزندخواندگی از طریق سامانه انجام میشود اما ترجیح ما برای فرزندانی که امکان فرزندخواندگی برای آنها وجود ندارد این است که در خانوادههای جایگزین و یا امین موقت نگهداری شوند که حدود ۱۷ هزار فرزند ما این شرایط را دارند و حدود ۱۰ هزار فرزند دیگر در شیرخوارگاهها و مراکز شبهخانواده نگهداری میشوند.
افزایش سرانه یارانه پرداختی به خانوادهها و مراکز نگهداری از کودکان بیسرپرست از ماه جاری
قبادیدانا تاکید کرد: افرادی که در مراکز شبه خانواده نگهداری میشوند؛ این نگهداری توسط خیرین معتمد، در حدود ۶۰۰ مرکز شبه خانواده که خانه های کوچکی هستند که ۱۰ الی ۱۵ نفر از این کودکان در آنجا در کنار مددکاران و خیرین نگهداری میشوند. سازمان برای نگهداری آنها به مراکز خیریه یارانه پرداخت میکند. در سال ۹۷ به ازای هر فرزندی که در مرکز شبه خانواده نگهداری میشد، مبلغ ۴۲۰ هزارتومان به عنوان یارانه به مرکز پرداخت میشد، این رقم در سال ۹۹ به ۶۵۰ هزارتومان افزایش پیدا کرد و در سال ۱۴۰۰ به یک میلیون تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. برای کودکان زیر ۱۲ سال یک میلیون تومان و برای کودکان بالای ۱۲ سال یک میلیون و ۲۰۰ هزارتومان و به کودکان دارای معلولیت که بدسرپرست یا بیسرپرست هستند یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان درنظر گرفته شده است که از پایان تیرماه این تغییر مبلغ اعمال میشود و به صورت الکترونیکی بر روی کارت بانکی خیریههایی که مجوز لازم را برای نگهداری فرزندان دارند، شارژ میشود.
قبادیدانا افزود: کودکانی که سرپرست موثر ندارند اما نزدیکانی دارند که میتوانند از آنها نگهداری کنند، مبلغ امدادی که برای آنها در نظر گرفته شده در سال ۹۷، ۳۵۰ هزار تومان بود که به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در پایان تیرماه افزایش مییابد که نسبت به گذشته ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.
منبع:ایسنا
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0