استان ها

مشورت کردن با والدین پس از ازدواج تا چه مرزی ضرورت دارد؟

مشورت کردن با والدین پس از ازدواج تا چه مرزی ضرورت دارد؟

 کارشناس ارشد پیشگیری بهزیستی خراسان جنوبی با بیان مباحث مهم ازدواج، گفت: گاهی اوقات در ازدواج، زوجین نه تنها وابستگی مالی به خانواده خود دارند؛ بلکه در تصمیمات روزمره هم باید از خانواده خود نظر بگیرند و از طرفی حتما باید نظر خانواده را اجابت کنند، درست است که مشورت کردن و نظر خواهی امر پسندیده است اما اجابت آن تحت هر شرایطی مطلوب نیست.

بهناز زال در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ازدواج یکی از مهم ترین تصمیمات زندگی هر فرد بوده چرا که ممکن است تمام عمر فرد را تحت الشعاع خود قرار دهد.

وی با بیان اینکه تصمیم گیری برای ازدواج شاید از دیگر انتخاب‌ها و تصمیماتی که در زندگی گرفته می‌شود مهم تر و نیازمند مهارت و آمادگی بیشتری باشد، افزود: قبل از ورود یا تصمیم گیری برای ازدواج، ابتدا باید مهارت و آگاهی کسب کرده و سپس برای ازدواج مهیا شوید.

این مشاور خانواده ادامه داد: استقلال یکی از ویژگی‌هایی است که به فرد کمک می‌کند تا ازدواج موفقی داشته باشد؛ استقلال هر فرد ار خانواده خود جزء آمادگی‌هایی است که قبل باید ازدواج صورت گیرد.

وی افزود: نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد اگر هر کدام یک از زوجین وابستگی بیش از حد به خانواده خود داشته باشند طوری که نتواند در امورات مرتبط با خود و زندگی خویش تصمیم گیری کند، قطعاً به مشکل بر خواهد خورد چرا که آن رابطه با شکست تهدید می‌شود و ممکن است به زوجین آسیب برسد، پس باید استقلال فکر و استقلال نظر را دارا باشد.

زال بیان کرد: گاهی اوقات در ازدواج، زوجین نه تنها وابستگی مالی به خانواده خود دارند؛ بلکه در تصمیمات روزمره هم باید از خانواده خود نظر بگیرند و از طرفی حتما باید نظر خانواده را اجابت کنند، درست است که مشورت کردن و نظر خواهی امر پسندیده است اما اجابت آن تحت هر شرایطی مطلوب نیست.

این مشاور خانواده اظهار کرد: یکی از دلایل صحیح ازدواج و تصمیم به یک رابطه، احساس نیاز به یک همراه و شریک ایمن است، اما گاهاً افراد به دلایلی نادرستی دست به چنین اقدامی می‌زنند به طور مثال برای ترک محیط نامناسب خانواده، خارج شدن از فشارهای تحمیلی یا فرار از مشکلات می‌تواند از جمله دلایل نادرست ازدواج باشد که تعداد بالایی هم به چشم می‌خورد.

وی یادآور شد: اقدام به ازدواج آن هم بدون شناخت و آگاهی و عدم مهارت و آمادگی، نداشتن استقلال و نادیده گرفتن مسائل کوچک و بزرگ، عدم شناخت کافی از خانواده‌ها و شناخت از خود می‌تواند زمینه مشکلات فراوانی باشد.

زال یادآور شد: ابتدا فرد باید از خود و دلیل ازدواج خود به یک قطعیت برسد و وقتی پاسخ سوالاتش را گرفت به ازدواج فکر کند؛ در غیر این صورت به بن بست زندگی خواهد رسید.

منبع: ايسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *