مشکلاتی که تمرکز کارخانه نوآوری شیراز را بر هم زده است
ایسنا/فارس مدیرعامل کارخانه نوآوری شیراز با بیان اینکه برخی مشکلات و مسائل حاشیهای تمرکز روی اهداف این کارخانه را برهم میزند، گفت: چه بهتر است که درفضای تعامل و گفت وگو مشکلات را حل کرده و تمام فکر و وقت خود را صرف کار تخصصی خود کنیم.
علیرضا صمیمی با یادآوری اینکه کارخانه نوآوری شیراز با حمایت چند وزارتخانه در سال ۹۸ تاسیس شد و سال ۹۹ به بهره برداری رسید، گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰ تیم استارت آپی در این کارخانه به عنوان دومین و بزرگترین کارخانه نوآوری کشور مشغل فعالیت هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی کارخانه نوآوری شیراز، صمیمی با بیان اینکه از همان ابتدا مقرر شده بود که برخی امکانات را کارخانجات مخابراتی ایران در اختیار این مجموعه قرار دهد، مدعی شد که کما (کارخانجات مخابراتی ایران) بارها به طرق مختلف تهدید کرده یا مانع از انجام کارها شده است.
او با اشاره به اینکه کارخانه نوآوری شیراز به قطع آب و برق از سوی کما تهدید شده است، گفت: تمام نامهها، اسناد و مدارک عدم همکاری و تعامل کارخانجات مخابراتی ایران موجود است و معاونت سیاسی امنیتی استانداری فارس نیز در جریان اتفاقات قرار دارد.
مدیر عامل کارخانه نوآوری شیراز گفت: در سالی که مقام معظم رهبری شعار سال را تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها تعیین کردند، جر اینکه مانع تراشی کنند، چه حمایتی از این کارخانه شدهاست؟
او توضیح داد: تاسیسات این مجموعه قدیمی است و ما در اسفندماه به فکر سیستم سرمایشی، تعمیر و راهاندازی آن بودیم، سیستمی که گفته میشد امکان تعمیر و راهاندازی ندارد.
صمیمی با اشاره به گرمای شدید هوا در تابستان امسال، بیان کرد: نزدیک به یک ماه از تابستان میگذرد الان دوستان کما به این نتیجه رسیدهاند که دیگر نقاط ساختمان کما گرم است و نیاز به سیستم سرمایشی دارد، لذا سیستم سرمایشی ما را به آنجا منتقل کردهاند.
به گفته او، ۶۰ اسپیلت برای اتاقهای کارخانه خریداری شده و آن فضاها مشکل سرمایش ندارد، اما فضای کار اشتراکی کارخانه که ۹۶ نفر در آن مشغول فعالیت هستند و ۸۷ نفر هم در دفاتر غیرمسقف فعالیت میکنند، به شدت گرم بوده و بحران کرونا هم مزید بر علت شده است.
صمیمی همچنین گفت: از هم اکنون تیم تاسیسات کارخانه نوآوری به فکر تعمیر سیستم گرمایشی برای زمستان و فصل سرما است.
مدیر عامل کارخانه نوآوری شیراز اضافه کرد: تاکنون مصلحت را بر گفت و گو و رفع مشکل گذاشته بودیم، اما دیگر نمیتوانیم که همه وقت مان را صرف مسائل حاشیهای کنیم.
انتهای پیام