اخبار 33

مشکلات ۴ واحد تولیدی برای ادامه فعالیت در خراسان جنوبی بررسی شد

مشکلات ۴ واحد تولیدی برای ادامه فعالیت در خراسان جنوبی بررسی شد

ایسنا/خراسان جنوبی مشکلات چهار واحد تولیدی در نشست ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی با حضور رییس کل دادگستری خراسان جنوبی و مدیران استانی بررسی و تصمیماتی برای ادامه فعالیت این واحدها اتخاذ شد.

حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی، رییس کل دادگستری خراسان جنوبی، امروز یکشنبه ۱۰ اسفند در حاشیه این نشست در جمع خبرنگاران گفت: امروز در جلسه ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی مشکلات چند واحد تولیدی مطرح و تصمیمات خوبی برای ادامه فعالیت اقتصادی این واحدهای تولیدی اتخاذ شد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه بانک‌های استان باید همراهی لازم را با تولیدکنندگان داشته باشند به گونه‌ای که اقدامات آنها منجر به تعطیلی واحدهای تولیدی نشود، افزود: در این جلسات به دنبال این هستیم که سهم قوه قضاییه در اشتغال، تولید و رونق تولید که مورد تاکید مقام معظم رهبری و ریاست قوه قضائیه است، ایفا شود.

حمیدی بیان کرد: در جلساتی که به منظور پیگیری و رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان برگزار می‌شود، شاهد نتایج خوبی بوده‌ایم و سال آینده نیز این راه با قوت ادامه خواهد یافت.

وی درخصوص ادامه فعالیت کارخانه قند قهستان اظهار کرد: حدود یک سال قبل در بازدیدی که از این واحد تولیدی انجام شد، کارخانه تقریبا تعطیل بود و مطالبات فراوانی به کارگران همچنین مشکلات زیادی با دستگاه‌های دولتی داشت.

رییس کل دادگستری خراسان جنوبی بیان کرد: پیگیری مشکلات این کارخانه از همان زمان در سطح شهرستان درمیان و استان در دستور کار قرار گرفت و با پیگیری‌هایی که به عمل آمد، امروز خبرهای خوبی در مورد راه‌اندازی مجدد آن مطرح شد.

وی با بیان اینکه مجموع بدهی‌های این کارخانه به سازمان‌های دولتی و کارگران با حمایت‌های به عمل آمده پرداخت و تسویه شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد، ادامه داد: این کارخانه در ابتدای فعالیت نیازمند ۴۰ هزار تن چغندر قند است افزود: ظرفیت فعالیت کارخانه در فصل برداشت چغندر قند تا ۱۰۰ هزار تن است.

رییس کل دادگستری خراسان جنوبی تصریح کرد: مصوب شد جهاد کشاورزی خراسان جنوبی و هیات مدیره کارخانه قند قهستان با برگزاری نشست‌هایی با شرکت‌های سهامی زراعی استان، زمینه افزایش مساحت سطح زیر کشت چغندرقند را فراهم کنند.

وی گفت: در حال حاضر حدود ۱۷۰ هکتار زمین به منظور کشت چغندرقند آماده است که در صورت توافق برای کشت می‌تواند حدود ۱۰۰ هزار تن چغندر قند مورد نیاز را استحصال کند و در اختیار کارخانه قرار دهد.

حمیدی اظهار کرد: همچنین مقرر شد در طول سال که چغندر قند در استان تولید نمی‌شود کارخانه مذکور از شکر خام که ۱۰۰ هزار تن نیاز است استفاده کند تا کارخانه فعالیت لازم را داشته باشد.

رییس کل دادگستری خراسان جنوبی با اشاره به کشتارگاه صنعتی دام و طیور شهرستان خوسف گفت: یکی از مشکلات این کشتارگاه موضوع تامین آب شرب به میزان روزانه ۴۰ متر مکعب بود که با هماهنگی‌های صورت گرفته با شرکت آب و فاضلاب استان قرار شد در وهله نخست ۲۵ متر مکعب آب در اختیار این واحد تولیدی قرار بگیرد.

حمیدی با بیان اینکه مدیرعامل این کشتارگاه نیز در این جلسه نوید آغاز به کار کشتارگاه در اردیبهشت سال آینده را داد، خاطرنشان کرد: درخصوص مشکلات دو کارخانه سفال نیلوی شرق و فرآوری پسته و زرشک کارگر نیز مشکلاتی مطرح و تصمیمات خوبی برای رفع مشکلات گرفته شد.

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *