اخبار 8

مصرف برق با میزان تولید فاصله زیادی دارد

مصرف برق با میزان تولید فاصله زیادی دارد
عکس آرشیوی است

ایسنا/فارس استاندار فارس با بیان اینکه مصرف برق نسبت به تولید آن در استان پیشی گرفته است، گفت: در زمان بار حدود ٤٥٠٠ مگابایت برق نیاز داریم اما سقف تعیین شده برای ما ٢٨٨٤ مگابایت است.

عنایت‌الله رحیمی یکشنبه ٢٠ تیرماه در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی بیان کرد: استان‌ها تنها اختیار انتقال و توزیع برق را به عهده دارند و تولید برق به عهده نیروگاه‌هاست.

او افزود: تاکید ما این است که در اعمال خاموشی‌ها رعایت حال صنعت مدنظر باشد و با برنامه زمانبندی مشخص، انجام شود.

استاندار فارس تاکید کرد که زمان قطعی برق با توجه به الزمات و محدودیت‌ها و مقدورات برای نمایندگان هر صنفی تبیین شود تا شاهد مشکلات کمتری برای صنوف باشیم.

رحیمی خاطرنشان کرد: سامانه‌ای را وزارت نیرو برای جبران خسارت‌ها پیش‌بینی کرده که برابر قراردادها این موضوع باید پیگیری شود.

او در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: صنعتگران، کارآفرینان و تولید کنندگان در ایام سخت تحریم‌ها و کرونا جانانه پای کار بودند و علی‌رغم اینکه با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشتند اما نگذاشتند چرخه اقتصاد کشور از حرکت بایستد و مایحتاج عمومی مردم را تامین کردند.

استاندار فارس افزود: اشارات آسیب شناسی تاریخی در این جلسه در بخش قوانین مطرح شد که واقعیت‌های امروز جامعه ما در حوزه تولید است.

رحیمی ادامه داد: در برخی قوانین با مشکل مواجه هستیم و پس از آن در نحوه اجرا و نظارت بر قوانین نیز دچار مشکلاتی شده‌ایم.

او با بیان اینکه بودجه کشور مبتنی بر پیش‌بینی است، گفت: ممکن است این پیش‌بینی در سال ١٤٠٠ محقق شود و در عین حال ممکن است یا به هر دلیلی محقق نشود.

استاندار فارس ادامه داد: دلیل اینکه بسیاری از پیش‌بینی‌های تحقق بودجه در سال‌های اخیر محقق نشده، حاکمیت تحریم‌هاست.

رحیمی اضافه کرد: قرار بوده که بیش از ٤٠ درصد از درآمدها با نفت و مابقی هم از صادرات و مالیات کسب شود که محقق نشد. چرخه اصلی و موتور محرکه اقتصاد ایران تاکنون نفت بوده که امیدواریم از این پس تغییر کند.

او با بیان اینکه البته اینها به آن معنا نیست که انتقادات را نپذیریم، گفت: به عنوان مثال؛ شاید می‌بایست به هر شکلی در صنعت برق سرمایه گذاری انجام می‌شد تا امروز با معضل مواجه نشویم.

استاندار فارس اضافه کرد: انباشت سرمایه یا از طریق تولید داخلی یا سرمایه گذاری خارجی به دست می‌آید که در سرمایه گذاری خارجی به دلیل زیاده خواهی ظالمین تکلیف مشخص است.

به گفته رحیمی، تعارض قوانین و وضعیت جنگی اقتصادی موجود تبعاتی دارد که قسمت‌هایی از آن مشمول مشکلات امروز ما می‌شود و امید است آیندگان تصمیماتی بگیرند که این معضلات حل شود.

استاندار فارس با تصریح بر این نکته که در گفتمان‌هایمان دچار تناقض هستیم و این مسائل باید مشخص شود، گفت: تکنولوژی روز دنیا در بسیاری از موارد به هر دلیلی به ما داده نشده است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *