معاون مرکز رشد دانشگاه تهران: امضای یادداشت تفاهم سهجانبه گامی به سوی دولت الکترونیک است
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه امضای یادداشت تفاهم ۳ جانبه در زمینه اینترنت اشیاء و ۵ جی گامی در جهت حرکت به سمت دولت الکترونیک است، گفت: میتوان گفت فرصت خوبی برای افزایش بهرهوری پدید آمده است.
«میثم یوسفی» معاون مرکز رشد دانشگاه تهران در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد امضای تفاهمنامه ۳ جانبه (معاونت علمی ریاست جمهوری، همراه اول و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران) برای رسیدن به توافقی جهت راه اندازی آزمایشگاهی باز (اپن لب) در زمینه اینترنت اشیاء و ۵ جی است.
وی ادامه داد: از این جهت در این قرارداد یک بخش حاکمیتی از دولت (معاونت علمی ریاست جمهوری)، یک اپراتور بخش خصوصی به همراه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با یکدیگر همکاری میکنند.
معاون مرکز رشد دانشگاه تهران با بیان اینکه این آزمایشگاه یک نود کوچک از منطقه نوآوری اینترنت اشیاء دانشگاه تهران خواهد بود، در ادامه خاطرنشان کرد: مختصات جغرافیایی این منطقه نوآوری مشخص است که هدف ایجاد خدمات تخصصی و برنامههایی در بستر اینترنت اشیاء و ۵ جی است.
یوسفی افزود: از اینرو همه بازیگران و ذینفعان حوزه اینترنت اشیاء و ۵ جی را میتوانیم درگیر کنیم تا بتوانند از خدمات تخصصی آزمایشگاه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه این خدمات صرف خدمات آزمایشگاهی نیست، گفت: همه بازیگران اعم از افراد حقوقی، تیمهای پژوهشی و هستههای فناور برای ست محصولات و کاهش هزینهها در این آزمایشگاه حضور مییابند تا بتوانند محصولاتشان را تجاری سازی کنند.
معاون مرکز رشد دانشگاه تهران جلال آل احمد، کردستان، شهید همت و چمران را محدوده جغرافیایی منطقه نوآوری اینترنت اشیاء با محوریت پارک دانست و خاطرنشان کرد: این محدود به علت ویژگیهای خاصش از جمله قرار گیری دانشکدههای فنی، وجود بیش از ۴۰ شرکت فعال در حوزه اینترنت اشیاء و… انتخاب شده است.
یوسفی با بیان اینکه همه ذیفنعان و شهروندان آن منطقه از فواید تکنولوژی و نوآوری استفاده میکنند، افزود: این خدمات مبتنی بر حوزه اینترنت اشیاء است.
انتهای پیام
منبع:ایسنا